UAOTZYV.COM

Дермлайн центр естетичної косметології та дерматології

Адрес Львів, вулиця Тернопільська, 15
Телефон +380 (93) 936-64-46
Часы работы
понедельник09:00-21:00
вторник09:00-21:00
среда09:00-21:00
четверг09:00-21:00
пятница09:00-21:00
суббота09:00-21:00
воскресенье10:00-18:00
Сайт www.dermline.com.ua
Рубрики Косметологическая клиника
Оценка 4.6 8 отзывов
Похожие компании в категории
Косметологічний центр ЖАНВІ — Львів, вулиця Личаківська, 39
АстраНова - центр лазерної епіляції та косметології — Львів, вулиця Модеста Менцинського, 5
Папілон / Лазердей — Львів, вулиця Петра Дорошенка, 42

Дермлайн центр естетичної косметології та дерматології отзывы

8
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Zoryana
24 октября 2023 в 16:54

Дуже хороша клініка, хороший персонал, дуже все подобається, чисто, комфортно. Уважні лікарі.

Oks
01 сентября 2023 в 10:49

UPD: клініка готова на діалог та часткове повернення коштів у разі відсутності результату.

= = = = = = = =
Категоричну не рекомендую дану клініку ж наступних причин:
1. Видалення судинних сіточок на ногах принесло нуль результатів, а коштувало під 30к. Гривень (лікар - головний хірург (!) Миронович Володимир). При первинному огляді лікар озвучив сумму у 4.500 грн за видалення сіточки, проте згодом виявилось, що це вартість за дуже маленьку ділянку шкіри і за один прийом. Під час другого сеансу, який тривав приблизно годину, на питання, скільки ж це коштує цього разу (лікар не озвучив вартість перед початку процедури), відповідь була "Та. Тут на цілий мерседес". І дійсно, на касі озвучили ціну в 20+ тисяч гривень замість 4.500. Вважаю за потрібне попередити клієнта про такі суми перш, ніж починати процедуру, особливо враховуючи, що попередньо звучала зовсім інша цифра. На касі лікар дозволив собі
коментар про те, що "треба більше працювати, щоб не втрачати свідомість від оголошеної вартості послуг". Найгірше те, що це дуже болюча процедура, яка не принесла жодного результату. Всі сіточки залишились на місці попри дотримання всіх рекомендацій після процедури. Іронічно, що клініка купує рекламу у блогерів, де вони розказують, як це безболісно, швидко та ефективно. А насправді - це як катування, але ти ще й платиш божевільні суми, і маєш справу з нетактовним ставленням від одного з засновників. З власного досвіду можу сказати, що варто одразу звертатися до профільного професійного лікаря по судинам (який скаже, що клінічно не доведено ефективності по лазерному видаленню судин).

Женя
11 марта 2022 в 6:38

Привіт.
Хочу залишити відгук про лазер. Після першої процедури 60% волосся зникло. Я вражена. І сервіс звісно, на висоті! Іванка чудова. Дякую, що ви є.

користувач
02 марта 2022 в 1:54

Хоча вже три роки живу в Києві, за послугами з косметології я досі приїжджаю лише у Dermline. Три речі, які для мене незмінно важливі і яких досі не знайшла в столиці (впевнена вони повинні бути, мені поки не поталанило) - професійність, увага та індивідуальний підхід, обслуговування на високому рівні, починаючи від чашки чаю, закінчуючи процедурою. Відвідуючи клініки Києва, я відчула себе на конвеєрі (Ведення паціента і консультація після процедури майже відсутня. В Dermline я знаю, що за мною слідкують, мені відповідають, коли виникли запитання навіть опісля, та мій лікар знає на пам’ять всі мої особливості і побажання.
Я щиро рекомендую дану клініку - не міняю її вже 7 років і не планую️

Оксанка
05 декабря 2021 в 2:09

Рекомендую всім!
Обслуговування на високому рівні, а результати по лазерній епіляції просто ШОК! Дуже задоволена

Дарья
27 ноября 2021 в 2:10

Рада, что узнала об этом месте. С проблемой помогли. Были прыщи, которые с правильно подобранным уходом и лекарственным кремом довольно быстро ушли. Хорошо делают чистку, другие процедуры. Цены, мне кажется, как в других клиниках по Львову. Приятный интерьер и врачи)

Ірина
27 октября 2018 в 18:19

Щиро рекомендую цент DermLine! Адже тут об‘єднали свою роботу найкращі спеціалісти, фахівці своєї справи, Доктори- професіонали! А наявність найновітнішого обладнання, постійне вдосконалення методик, індивідуальний підхід з любов‘ю і турботою- забезпечать бажаний результат!
Я радію, що можу довірити своє здоров‘я і красу цим чудовим спеціалістам, отримуючи щоразу найкращі емоції і результат

Constantine
28 сентября 2018 в 12:18

Хорошее профессиональное место, где не только качественно и на хорошем оборудовании выполнят все процедуры, но и не будут впаривать вам ненужную косметику втридорога, а посоветуют только, если попросите.

Добавить отзыв