UAOTZYV.COM

DermaVita отзывы

Адрес Львів, вулиця Тиктора, 8
Телефон +380 (67) 374-96-76
Часы работы
понедельник09:00-21:00
вторник09:00-21:00
среда09:00-21:00
четверг09:00-21:00
пятница09:00-21:00
суббота09:00-18:00
Сайт dermavita.com.ua
Рубрики Косметологическая клиника, Дерматолог, Лазерная эпиляция, Студия перманентного макияжа
Оценка 4.9 22 отзыва
DermaVita - це сучасний центр професійної косметології та дерматології у Львові. У 2014 році ми об'єднали професійних косметологів та сертифікованих лікарів. Наші фахівці відстежують найновіші підходи, підтримують впровадження інноваційних послуг для здоров'я та краси.
Похожие компании в категории
Косметологічний центр ЖАНВІ — Львів, вулиця Личаківська, 39
АстраНова - центр лазерної епіляції та косметології — Львів, вулиця Модеста Менцинського, 5

Косметологическая клиника DermaVita отзывы

22
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Богдан
22 ноября 2021 в 10:19

В мене була заражена шкіра обличчя і воно почало розмножуватись по обличчі. Дуже налякався. Я справді щиро вдячний вам за допомогу. Вам Юлічка окремо дякую за старанність та професіоналізм

Юля
08 июня 2021 в 12:57

Дякую клініці Derma Vita я здобула усі необхідні знання та навички у сфері косметології.
Рекомендую курси саме в цій клініці впершу чергу через те, що вся увага кваліфікованих дерматовенерологів, викладачів курсу, буде прикута до вас протягом усіх занять. Маленька група, що дає змогу краще пояснити і контролювати кожен рух учня, а коли потрібно, то корегувати усе.
Дуже багато інформації, презентації, посібник косметолога, що видають вам назавжди, і це дуже зручно!
Привітні викладачі, відповідають на усі поставлені питання, завжди допоможуть, дадуть цінні поради як правильно вести розмову з клієнтом, як правильно підібрати догляд, та не тільки це.

Adriana
09 мая 2021 в 6:49

Проходила навчання «Косметолог PROF», «Ін‘єкційні методики в естетиці обличчя і тіла. Мезотерапія, біоревіталізація», «Плазмотерапія». Щиро дякую усьому колективу клініки «DermaVita» за отримані знання і досвід. Викладають на вищому рівні, все доступно і зрозуміло. Дуже задоволена відпрацюванням на моделях під пильним оком Христини Решетняк. Також дякую молодим, але вже з досвідом кураторам Катерині, Юлії та Марті. Рекомендую всім відвідати цей чудовий заклад.

Саша
02 мая 2021 в 0:09

Навчалась в Дерма Віті в напрямку "Корекція фігури", пізніше пройшла "Масаж База" і кінезотейпування. Куратором була Василина Пішко, це надзвичайно мила, розумна і приємна дівчина. Викладають тут на вищому рівні, все доступно і зрозуміло. Класно те що багато практики і ти встигаєш засвоїти матеріал.

Оксана
24 апреля 2021 в 17:04

Дуже приємний колектив! Проходила курси масажу. Дуже задоволена) Василина професіонал у своїй справі) атмосфера дуже тепла! Зустрічають з усмішкою - Пропонують чай, каву - ще не встиг добре зайти у приміщення) Ви супер)

Romana
25 марта 2021 в 20:20

Проходила навчання по мезотерапії та біоревіталізації. Дуже задоволена якістю подання матеріалу, відпрацюванням на моделях. Все чітко, продуктивно та на високому рівні. Однозначно рекомендую для навчання!

Ivanna
09 марта 2021 в 11:25

Щиро дякую усьому колективу клініки "DermaVita", а особливо, Галині Безгінській, за знання та досвід, які я отримала на навчанні курсу"Пернаментний макіяж". Повернуся до вас як учениця і клієнт, бо ваша клініка вражає професіоналізмом і якістю наданих послуг! Керівнику респект!

Оксана
06 января 2021 в 1:44

Проходила навчання по ботулинотерапії в лікаря Христини Решетняк. Дуже сподобалось навчання. Все чітко і грамотно подано. Лікар дуже професійно подав інформацію. Задоволена і рекомендую

Христя
03 марта 2020 в 9:36

Навчання пройшло на "Ура", дали хорошу базу, з якою я впевнено працюю! Дякую всім! Ви найкращі!

Vokhaable
10 декабря 2019 в 19:09

Саме тут я познайомився з найпрофесійнішим Лікарем-косметологом: Роксоланою Ростиславівною Зайцевою. Чудовий фахівець, приємна Людина, не по роках обізнаний Спеціаліст. До Роксолани я звернувся з проблемами шкіри обличчя, і після лікування в мене абсолютно здорова шкіра! З самого початку лікування співробітники та друзі помітили позитивні зміни, і не скупилися на компліменти; це приємно! ;-)
Зараз моя шкіра нарешті в нормі, тільки профілактично робимо процедури.
Я дуже задоволений; рекомендую!
Я страшенно радію, коли співпрацюю з я Людьми, які працюють за покликом Серця; з Талантом від Бога. Саме такою є Лікар Роксолана Ростиславівна!
Дякую, Роксолано! Успіхів та Наснаги; не збавляйте оборотів! Ви - Найкраща!
З повагою, вдячний Пацієнт, Володимир.

Анастасия
30 декабря 2018 в 4:25

Приходжу сюди не в перший раз. Я у захваті від кожної процедури. Все на рівні 5 зірок. Буду приходити ще)

Женя
28 декабря 2018 в 21:20

Дякую Христині та Роксолані за професійну подачу матеріалу, вміння та розуміння своєї справи. Дівчата справді віддані своїй професіїї. Окрема подяка Марії та дівчатам адміністраторам, які створюють затишок і надзвичайну ауру у DermaVita.

Женя
23 декабря 2018 в 11:47

Звернулась до Dermavita. Лікування по шкірі в мене було. Дуже гарно мене прийняли. Я задоволена, що натрапила на розумних лікарів. Дякую вам за допомогу)

Никита
21 декабря 2018 в 10:31

Администрация очень приветливая, работают хорошие специалисты, приятная обстановка, хорошо осветленное помещение, единственный минус немного трудно найти местоположение)

Мария
19 декабря 2018 в 4:28

Минулого місяця пройшла курси перманентного макіяжу в майстра-лінержиста Балух Марти. Щиро дякую за надзвичайно відповідальне ставлення до роботи, високу професійність і відданість улюбленій роботі. Окрема подяка усьому персоналу "Дермавіта" за привітність і постійну увагу до клієнтів

Христина
18 декабря 2018 в 19:47

Відвідала нещодавно DermaVita, була в лікаря Роксолани Зайцевої на професійній чистці обличчя, дуже задоволена результатом. Роксолана уважна і акуратна, має професійний підхід) Дуже дякую і раджу)

Мария
11 декабря 2018 в 21:50

Очень-очень благодарна персоналу. Вы большие молодцы, поэтому я всегда довольна результатом. И ценами, и отношением, и скидками. Удачи Вам и процветания!

Оксана
03 декабря 2018 в 4:50

Навчаюся тут на Косметолога, дуже задоволена. Дівчата - викладачі Дуже приємні, та і персонал загалом, пояснюють кожну не зрозумілу деталь, пропрацьовуємо все один на одному, або на моделях у процесі роботи. У Drmaviti завжди тепло, чистенько та затишно.
Якшо обиратимете де навчатися, або проходити косметологічний догляд звертайтеся саме сюди, якість та результат забезпечені.

Саша
24 ноября 2018 в 11:00

Приємний персонал, дуже уважні. Все на найвищому рівні. Робила мікроблейдинг, і дуже задоволена

Саша
11 ноября 2018 в 21:50

Відвідала дерматокосметологічний центр DermaVita. Проживаю в Німеччині, була приємно вражена, що в Україні є такого високого рівня клініка та обслуговування. Надзвичайно приємні працівники, професіонали своєї справи, чистотo, затишно, прислуховуються до побажань клієнта. Рекомендую!

Добавить отзыв