UAOTZYV.COM

Dental Story

Адрес Львів, вулиця Сумська, 10
Телефон +380 (68) 232-38-38
Часы работы
понедельник09:00-21:00
вторник09:00-21:00
среда09:00-21:00
четверг09:00-21:00
пятница09:00-21:00
суббота09:00-18:00
воскресенье08:00-22:00
Сайт instagram.com/dentalstory_lviv
Рубрики Стоматологическая клиника, Пародонтолог – зубные имплантаты, Ортодонт, Услуги ортопедии и протезирования, Детский стоматолог
Оценка 4.9 19 отзывов
Похожие компании в категории

Dental Story отзывы

19
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Віталік
31 января 2024 в 4:27

Залишилися позитивні враження від клініки. Тут є спеціаліст на любий випадок, подобається, що в клініці можна одразу зробити обстеження і не треба нікуди їхати за рентгеном чи КТ. Полікували карієси, вставили імплант. У хірурга легка рука, все пройшло безболісно. Дуже вам вдячний

Ніка
15 января 2024 в 21:47

Погоджуюсь з попередніми коментарями, це найкраща клініка яку я лиш зустрічала. Лікарі - професіонали своєї справи)
Робила видалення 3-х зубів- вісімок, під седацією це найлегше видалення зубів в моєму житті. Легка рука хірурга та підхід анастазіолога змусила забути мене що я взагалі прийшла на видалення зубів все пройшло дуже швидко та безболісно. Наступні дні в мене не було болі та спухання. Все супер!
Я вдячна лікарям, тепер це найкраща клініка у якій я тепер постійний клієнт)

Марія
01 января 2024 в 5:20

Дуже подобається. Лікарі-професіонали, ціни адекватні, все потрібне обладнання на місці. Рекомендую.

Тарас
08 ноября 2023 в 18:16

Не завжди відразу вдається знайти професіонала своєї справи, тим більше якщо це стосується здоровя. Але в даному випадку я не прогадав. Звертаюсь із своїми стоматологічними проблемами у дану клініку вже біля 5 років. А саме до Федика Володимира Петровича. Завжди людське відношення (неодноразово мене приймали у позаробочий час, зручний для мене), висока професійність і уважність до деталей (обезболення, лікування, відновлення природної форми та кольору зубів), адекватні ціни. Рекомендую всім і сам в подальшому буду звертатись за лікуванням! Дякую!

Оксана
20 октября 2023 в 2:48

Дуже задоволена якістю лікування, професіоналізмом лікаря Володимира Федика. Також дуже красива та затишна клініка.

Владимир
12 октября 2023 в 2:36

Надзвичайно високий сервіс, особливо ретельно ставляться до маленьких пацієнтів. Дворічній доньці провели складну маніпуляцію з лікування восьми зубчиків із зануренням у медикаментозний сон.
Все зроблено надзвичайно якісно і швидко. Дитина щаслива, зубки здорові.
Дякую лікарям! Велике!

Зоряна
08 октября 2023 в 3:38

Відвідувала вашу клініку, дуже затишно) Привітний персонал, зуб лікував лікар Володимир Петрович. Сподобалось що все пояснив перед лікуванням, я не відчувала болю, це важливо, бо боюсь стоматологів. Дякую щиро вам.   Прийду ще,   але поки нічого не болить.

Анастасия
07 октября 2023 в 12:25

Завжди усміхнений, привітний та турботливий персонал, ідеальна чистота, нове обладнання, залишилися тільки самі позитивні враження від візитів, дуже дякую Володимиру Федику за мою здорову та красиву усмішку

Мар'яна
14 сентября 2023 в 13:11

Спеціалістам молодим ще треба вчитись чисточку робити. Залишили ще камінь на зубі.

Але в загальному клініка дуже гарна! Лікар який лікує канали, дуже крутий! Рекомендую!

Маркіян
14 сентября 2023 в 8:56

Чудова клініка, рекомендую!
Робили процедуру відбілювання, Марта Олегівна прекрасний спеціаліст, результатом задоволений повністю)

Владимир
13 сентября 2023 в 2:20

Я навпаки задоволений професійними здібностями і підходом до клієнтів молодими спеціалістами!

Lady
17 июля 2023 в 18:30

Приємно вражена результатом лікування! Персонал чудовий, лікарі професіонали своєї справи.

Женя
03 апреля 2022 в 15:19

Не люблю писати довгі відгуки, але в цьому випадку готова написати статтю!)
Це була третя клініка до якої я звернулася (не довіряю одній думці, тому як мінімум звертаюся до 3х спеціалістів). Лікаря, Ростислава, мені порекомендувала п. Марта, лікар цієї клініки (на той момент я їй вже довіряла, бо подруга роками у неї обслуговується). Поставилася до нього з недовірою, адже жодної інформації, окрім рекомендацій я про нього не знала. Тому зібрала на нього дос'є (скільки років працює, минулі місця роботи, відгуки, досвід.). Трішки заспокоїлася, подумала варто довіряти людям (хоча це складно, особливо коли маєш негативний досвід з іншими "спеціалістами"). До слова, мені потрібно було зробити 4 коронки на верхні передні зуби. Фактично мені мали зробити нову, красиву усмішку, яку усі будуть бачити. І процес розпочався. Тривало усе декілька місяців. Мої спостереження і враження протягом цього часу:
Професійність на дуже високому рівні. Доступність (повірте, для лікаря це дуже важливе вміння) на найвищому рівні.
Можливість підстосуватися до клієнта (приймали мене навіть о 22.00) дякую за терпіння)
Прозора цінова політика (кошторис на об'єм роботи, який видали на початку лікування не змінився при оплаті)
Якість виконаної роботи перевершила мої сподівання (5 зірочок з +)
Роботу виконали з усіма моїми забаганками (а хотіла я нову усмішку, щоб вона була природня, топто неначе це мої зуби такі з самого народження, якими я користуюся усе своє життя) з відтінком жовтого, але водночас білі, з нерівною кінцівкою, борознами, але рівні.
І ось настав хвилюючий момент, день фіксації нової усмішки
Мені дали дзеркало поглянути на мої "рідні" зубки). Була шокована, тому що вони були на 100% такими якими я їх хотіла і уявляла! Жодних зауважень! Те що треба! Дякую п. Ростиславу за мою чудову посмішку і п. Марті, що порекомендувала цього чудово лікаря)!
Ви справжні професіонали, які на своєму місці! Браво! Успіхів вам у подальшій роботі!

Христина
04 декабря 2021 в 15:48

Вже 2 роки відвідую цю клініку. Усі лікарі та асистенти надзвичайно турботливі та уважні. Щиро дякую Марті Ігорівні та Галі за підтримку, терпіння та якісне лікування️

Женя
12 ноября 2021 в 12:31

Рекомендую через хороше співвідношення ціни-якості, індивідуальний підхід, багато уваги від персоналу. Можна просто прийти і отримати коротку консультацію. Не насаджують зайвих непотрібних послуг. Також чула, що використовують цікаві нові методи лікування в здоровому сні, але на собі не пробувала.

Саша
10 ноября 2021 в 7:51

Ходимо в цю клініку усією родиною. Дуже привітній персонал та професійні лікарі. Все на вищому рівні.

користувач
15 сентября 2021 в 9:45

Найкраща клініка!
Постійний розвиток і вдосконалення помітно неозброєним оком. Лікування завжди на найвищому рівні. Однозначно рекомендую!

Женя
16 августа 2021 в 19:06

Класна стоматологічна клініка - рекомендую. Задоволена професійною роботою лікарів, уважним і індивідуальним ставленням до пацієнта. Окреме дякую Марті Ігорівні за якісне лікування.

Марина
07 августа 2021 в 7:07

Дуже складно знайти хорошого стоматолога. Подивилася відгуки про клініку і вирішила звернутися. Потрапила на лікування до Марти. Лише хороші враження залишилися від цього лікаря: компетентна, все покаже і розкаже, пояснить з чим конкретно проблема. Зробила все настільки добре і акуратно, я просто в захваті. Одна з небагатьох хороших стоматологів, до яких я зверталася. Дуже дякую!

Добавить отзыв