UAOTZYV.COM

Delizia отзывы

Адрес Львів, вулиця Лесі Українки, 27
Телефон +380 (68) 049-23-52
Часы работы 10:00-23:00
Рубрики Ресторан итальянской кухни
Оценка 3.5 6 отзывов
Похожие компании в категории
Піцерія Челентано — Львів, вулиця Джорджа Вашингтона, 17б
Ресторан Валентино / Valentino restaurant — Львів, вулиця Остапа Нижанківського, 20
Піцерія Челентано — Львів, вул. Галицька, 1, площа Ринок, 21
Коза ностра / Дольче Віта Львів — Львів, вулиця Краківська, 5

Delizia отзывы

6
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Dianeett
23 июня 2021 в 18:07

Неймовірний заклад!
Обслуговування на вищому рівні, дівчинка офіціант просто чудо)
Ідеально знає меню та порекомендувала божественно смачну страву!

Анна
15 февраля 2021 в 20:27

Дуже гарний та затишний заклад в самісінькому центрі м. Львів, смачна їжа, вічливий персонал, однозначно одне з улюблених місць! ️

Александра
29 июня 2018 в 8:31

Добрий вечір.
Жахливо.
Пів в року приблизно раз або два в тижні ми відвідували цей ресторан бо подобалась піца. Біло смачне тісто, багато начинки. Зараз піца тверда, холодна, мало начинки переважає зелень дуже багато зелені). Тісто тверде не "розгризти". Інгрідієнти не дуже свіжі і українські а не італійські так як зазначають у рекламі цього закладу, на наше зауваження була відповідь "А Ви не питали. Все треба перепитувати. ". Поруч сиділа людина теж залишила страву і пішла не ївши) Алкогольні напої розведені коктейлі дуже водянисті, наливається у менші бокали. Розумію у Львові є багато подібних закладів але ціни за таке там дешеві зрозуміло чому) Зіпсований настрій. Несмачно. Завжди 600-700 як мінімум залишали у цьому закладі.
Зайшли у туалет помити руки брудно, сморід, на папері економлять, сіренький твердий папір. Ну як так. Шкода: (Було завжди смачно якісно а тепер таке. Більше не зайду ніколи. Дуже дивує розраховують на дурнів з грошима.

Василий
05 июня 2018 в 3:20

Тот чел что готовит пиццу, похоже в Италии не был ни разу. Пробовал много разных пицц, но то что готовят они, редкостная гадость. Сухая, тонкая, начинки мало, короче ни о чем, при том что за нормальные бабки. Лично я не верю что это вообще итальянцы, скорее всего просто выучили язык немного. Ну и посещаемость тут сама говорит о заведении, всякие Кривка и у Палача и другие подобные не нуждаются в рекомендациях и туда не в биться.

Юрий
11 апреля 2018 в 13:20

Місце з нереальний інтер'єром. Дуже затишне і романтичне, для двох просто ідеально. Але ціни завищені (имхо), піца як піца. У Челентано на п. Ринку можна поїсти в два рази дешевше і смачніше.

Піца була в порядку, але далеко від того, щоб бути чудовою італійської піцу (особливо для тих гроші). Соус знайти як консервовані змішані помідори. Дійсно? Паста. Що я можу сказати? Соус, був позбавлений смаку і не було тієї глибини смаку. Але знову ж таки, це наша особиста думка. Я не кухар, але я люблю готувати. І це засмучує мене, що люди в ресторан в центрі Львова, грошей на плату для реклами, але не дають. Єдина перевага, обслуговування було відмінним!

Олег
28 февраля 2018 в 17:23

Приємний персонал, невимушена атмосфера, завжди є вільні столики, затишно
На вході і при виході зустрічає справжній італієць. Мабуть через це такі ціни - європейські (середній чек для 2-х людей 20$)
Кухня смачна, але немає якоїсь фішки
Туалет жахливий, один і з постійною чергою

Добавить отзыв