UAOTZYV.COM

Делікатека отзывы

Адрес Львів, вулиця Друкарська, 11
Телефон +380 (97) 127-05-60
Часы работы
понедельник11:00-22:30
среда11:00-22:30
четверг11:00-22:30
пятница11:00-22:30
суббота11:00-22:30
воскресенье11:00-22:30
Сайт delikateka.choiceqr.com/delivery
Рубрики Гамбургерная
Оценка 3.4 32 отзыва
Похожие компании в категории
Цукор — Львів, проїзд Крива Липа, 3
еНка — Львів, вулиця Пекарська, 55
4friends Whiskey Pub — Львів, вулиця Джохара Дудаєва, 2
Кантона — Львів, вулиця Джохара Дудаєва, 16/1

Гамбургерная Делікатека отзывы

32
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анастасия
05 июля 2023 в 17:01

Все смачно, але в цьому закладі після 21 алкоголь к їжі не купиш, це трохи зіпсувало настрій, тому що в інших закладах це можливо (
Бургери були смачні, людей було не дуже багато, офіціант гарно обслуговує

Marik
03 июня 2023 в 3:24

Делікатека обмінює людей, що не їдять м’яса. В сервісі доставки болтфуд в бургері Пантагрюель вказано, що в бургер не входить м’ясо. Я замовляв його декілька раз. Сьогодні в коментарях вказав додатково, що усі страви без м’яса … і тут телефонує мені менеджер закладу і каже, що в цей бургер у них завжди входить м’яса котлета, і виявляється, що в меню болтфуд помилка і вони більше року часу годували вегетеріантців М’ЯСОМ
Це неприпустимо! Ніхто не захотів брати на себе відповідальність за обман. Для мене це ДНО ДЛЯ ЗАКЛАДУ. Для людини, яка не їсть м’яса усвідомити це ……. ЖАХ
НІХТО НЕ ВИРІШИВ СИТУАЦІЮ, ніхто не вибачився, не відшкодував заподіяну шкоду
А просто усім поср*ти на ваші принципи і цінності за які ми платимо гроші!

Елена
03 мая 2020 в 1:43

Кафе находится напротив окон съемной нами посуточной квартиры. Обратили внимание на то, что с самого утра там уже есть посетители.
Решили зайти пообедать.
Бургеры нам понравились, но пардон, где перчатки?
Сказали об этом официанту, ответил, что нету, но если очень нужно, то нарешает.
Это обслуживание?
Суп "Рамэн" не соответствует рецептуре, что очень расстроило. Было не вкусно. Заведение очень маленькое, сидели на диванчике возле окна - наволочки на подушечках грязные.
Люди пишут, что большие и вкусные завтраки!
Ой, не знаю, не знаю, захочется ли еще раз зайти.

Яна
30 апреля 2020 в 10:42

Другий раз відвідала з компанією цей заклад і другий раз розчарування. Ваші бургери коштують недешево, склад бургерів цікавий і багатообіцяючий, а по факту нічого особливого. За два рази котлети були практично сирі (бажану просмажку ніхто не уточнював) і в чотирьох бургерах не відчувалися всі інгредієнти. Їх або занадто мало, або деякі з них були відсутні взагалі (бургер на інгредієнти не розбирали, щоб переконатися).
Багато друзів дуже хвалили Делікатеку, а мені, мабуть, двічі просто не пощастило. Проте бажання та й причин вернутися у ваш заклад на бургери у мене, боюсь, більше не буде. У Львові, на щастя, є кращі альтернативи з бургерами, які не розчаровують.

Відповідь власнику:
Так, в меню є позначка про базовий Medium, а подані котлети дотягували хіба до Medium Rare (що видно на завантаженому фото). Якби просмажка відповідала вказаній, то питань би не виникало.

Юлія
21 апреля 2020 в 4:03

Прекрасний заклад, де можна смачно поїсти.
Плюси:
+ Дуже смачний бургер, брала "Пантагрюель", також тут неймовірне капучіно
+ Обслуговування привітне, уважне та швидке;
+ Інтер'єр приємний і стриманий. Грає класна музика;
+ Ціни середні.
Мінуси:
- Чистота бажає бути кращою, особливо у вбиральні. Також та ж вбиральня потребує оновлення (особливо тримач для паперових серветок та дозатор для рідкого мила в плачевному стані)

Олеся
03 апреля 2020 в 17:06

Були вчора вечером з подругами, класні бургери і смачний рамен з креветками до бургерів дають картоплю з соусом, що приємно вразило) дуже привітний сервіс, музика грає трохи голосно, але це тільки підтримує атмосферу)

Markiyan
03 апреля 2020 в 6:32

Дивний заклад, щоб не написати жахливий. Насамперед, про бургери - жирний, жир стікав просто, після цього розумієш, чому прихильники здорового харчування так проти бургерів, мабуть вони тут їх лише пробували. Сама котлета була аж чорна, так пересмажена. Картопля пересолена до неможливості, в Даку набагато краще. Персонал розмовляє між собою, зі столів прибирають зі скрипом. Майже о 12 дня вам можуть дати відповідь, що не всі страви ще готові, ви що, наперед все готуєте на цілий день? Тоді чому ми на замовлення чекали так довго? Підсумок - не раджу, брудні стільці, жирна пересмажена їжа та непрофесійність персоналу. І все це за високими цінами. Краще вже йдіть в Дак або Burger Joint.

Андрій
21 марта 2020 в 7:46

Найгірший рамен, який я куштував. Треба прикласти зусиль, щоб так його зіпсувати. Столи хоча б деколи треба обезжирювати, хоча це напевно концепт: утримаєм клієнта за допомогою жирного липкого столу:)

Таня
29 августа 2019 в 1:45

Жили рядом с этим кафе на Леси Украинки и решили там позавтракать. Заказали америкснский завтрак и панкейки. Обслуживание быстрое и вежливое, еда и кофе всем очень понравились. Наверное заглянем и пообедать.

Саша
15 января 2019 в 8:50

Бургери дуже смачні і різноманітні. Я от взагалі їх не вважала їжею, але і для себе знайшла - без хліба, наприклад. Класна атмосфера, приємна музика.

Саша
11 января 2019 в 16:40

Смачні бургери, але нажаль не можна вибрати прожарку. Чоловік просив медіум, а получився добре висмажений, це трішки розчарувало. А я замовляла хот дог з сиром (нажаль не пам'ятаю назву з меню), він був дуже смачний) також чоловік пив імбирний квас, який йому дуже сподобався.

Тарас
11 декабря 2018 в 6:12

Смачно, гарний інтер'єр та не надто приємне обслуговування. Є ще над чим працювати. За 4 відвідання двічі сплутали замовлення, довго чекали вільного офіціанта, щоб зробити замовлення, довго чекали, щоб доповнити замовлення, довго чекали на рахунок.

Юрий
08 декабря 2018 в 17:13

Дуже класний заклад - і кухня, і обслуговування, і інтер'єр.
Меню приносять одразу, замовлення приймають швидко, на чек теж не потрібно довго чекати. Кухня теж дуже смачна, але нерозбириха з графіком мені недокінця зрозуміла. То заклад до 00.00 працює то до 23.00.

Женя
03 декабря 2018 в 8:28

Інтер'єр цікавий, хоча всередині лише один зал і не дуже багато місць для відвідувачів. Смачна картопля фрі, а от бургери нічим не вразили (схожі на бургери з Макдональдс, хоча й ліпші, ніж там.

Женя
28 ноября 2018 в 15:30

Приємний інтер'єр, ввічливі офіціанти. Меню не назвеш різноманітним. Якість поданих страв не вразила.

Оля
26 ноября 2018 в 20:08

Нам очень понравилось (были с мужем и ребенком). Для детей это место вообще очень интересное! Бургеры здесь доступные по ценам, вкусные и сочные! Спасибо:)

Елизавета
24 ноября 2018 в 12:11

Понравился только интерьер и оформление. По городу есть заведения, которые более атмосферные и оставляющие приятные воспоминаний

Саша
18 ноября 2018 в 14:52

Бургеры действительно очень вкусные, салатик Гриндей прикольный. Хороша подача картошечки. Интересные интерьерные фишки.

Михаил
17 ноября 2018 в 17:24

Лучшие бургеры в городе, достойное пиво, отличный персонал, хороший интерьер, цены ниже среднего как для Львова, но бургер драма обойдите стороной, ничего особенного, просто большой бургер с 3 котлетами. Советую попробовать мекс-текс и BBQ.

Ольга
16 ноября 2018 в 22:21

Еда на твердую 4. Обслуживание очень плохое. Официанты невнимательно принимают заказ. Заявлено, что работают с 9, по факту открылись в день нашего визита в 10: 15. Санузел грязный.

Добавить отзыв