UAOTZYV.COM

ДЧП ЕФОРТ-ГАРАНТ-21 ТОВ ЕФОРТ-ГАРАНТ

Адрес Львів, вулиця Героїв УПА, 72
Телефон +380 (322) 98-93-40
Сайт effort.com.ua
Рубрики Охранное предприятие
Оценка 1.5 6 отзывов
Похожие компании в категории
360 PROTECT — Львів, вулиця Володимира Великого, 4
Охоронна фірма БЛОК — Львів, вулиця Героїв УПА, 73

ДЧП ЕФОРТ-ГАРАНТ-21 ТОВ ЕФОРТ-ГАРАНТ отзывы

6
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ольга
27 января 2022 в 13:47

Доброго дня, ця Дрогобицька паскуда відправляє до мене своїх хлопців охоронців вибивати борги за охорону, вони охоронці чи колектори якісь, пише на рахунках передати особисто, поговорити, нє то відключимо. Чому відправляє хлопців чому само неприйде бо інакше неназвеш, тільки сидить в кабінеті і п'є нічого неробить, прийди сам спитай обговори ситуацію спитай чому неплатим я об'сню. А саме краще зніміть це з посади не портіть фірму.

Наталя
24 января 2022 в 12:46

Доброго Дня. Нас в м. Дрогобичі охороняє група ефорт пенсіонерів, я б не хотіла щоб наш об'єкт охороняла така група оскільки вони невзмозі будуть його застерегти. Будь ласка прийміть міри нам нехочеться розтаватись з такою фірмою як Ефорт, а начальник там взагалі слів нема Хам з Хама.

Марія
17 ноября 2021 в 17:59

Доброго дня, бачу про фірму ефорт вже неодин коментар, але тепер відзначились в м. Бориславі.
Ваша фірма охороняє мій будинок взагальному я задоволена охороною, але неодноразово гуляючи помісту я побачила як два старших охоронців грузили мішки з листям від капусти у службову машину з мигалками це що данина для начальства, чи ви своїх охоронців наобід годуєте листям, це я бачила неодин раз. Уявіть собі спрацював у мене будинок приїжджає до мене Ефорт гружений капустою замість свого екіпірування то для чого така охорона.
Будь ласка зверніть увагу бо багато кому таке б несподобалось, а так фірма хороша я задоволена.

Стебельський Василь
27 октября 2021 в 18:25

Доброго дня, чув про вашу фiрму не поганi вiдгуки. Але одного разу побачив на свої очі в м. Дрогобичі.
Розкажу коротко: зайшли до знайомого попити кави, поспілкуватись, знайомий забув зняти квартиру з охорони, сидимо спілкуємось пройшло приблизно двадцяти хвилин, вийшов на балкон покурити бачу під'їжає машина вашої фірми виходять два мужчини пенсійного віку, оглянулись вправо вліво і стоять вони даже непіднялись в під'їзд, я покликав знайомого він вийшов до них і поцікавився в них "хлопці кого шукаєте"хлопці відповідають-"та нє нікого", сіли в машину і поїхали. Ну я дико вибачаюсь, ПЕНСІОНЕРИ-група швидкого реагування він даже з машини нормально вилізти неможе, а не то провести якесь затримання чи перескочити через паркан. Ну це просто смішно невже у Дрогобичі мало молодих хлопців, а тим дядькам що у вас працюють потрібно внуків бавити і від дому далеко невідходити бо вже страшно. Будь ласка начальство дивіться кого берете бо наприклад в мене змінилась думка про вашу фірму і нехотів щоб мене охороняла така фірма з такими ПЕНСІОНЕРАМИ-ГШР

Олег
23 сентября 2020 в 23:50

Я сумніваюсь в серйозності цієї компанії, а саме по м. Дрогобичі приходив кілька разів до них в офіс на Л. Українки хотів поставити будинок на охорону начальника ніколи немає на місці, одного разу попав на нього ну він був в якомусь такому стані скоріш за все в алкогольному, що не міг мені пояснити що скільки коштує яка оплата ну взагалі ніщо. Після чого в мене пропало бажання зв'язувати себе з цією компанією. Зверніть будь ласка увагу на свого підопічного, а саме начальника охорони в м. Дрогобичі.

Леся
22 октября 2018 в 10:34

Шарашкіна кантора! Якщо ви дійсно хочете бути під охороною минайте їх десятою дорогою.

Добавить отзыв