UAOTZYV.COM

DANIRO отзывы

Адрес Львів, вулиця Садова, 2в
Телефон +380 (96) 415-45-54
Часы работы
понедельник10:00-19:00
вторник10:00-19:00
среда10:00-19:00
четверг10:00-19:00
пятница10:00-19:00
суббота10:00-19:00
воскресенье11:00-19:00
Сайт daniro.ua
Рубрики Магазин мебели, Магазин мебели для спальни, Производство мебели, Магазин матрасов, Магазин офисной мебели
Оценка 4.8 30 отзывов
Ближайшие филиалы компании
DANIRO — Буськ, вулиця Львівська, 79
Похожие компании в категории
Будинок меблів — Львів, вулиця Любінська, 92, м
Шляхетні меблі — Львів, вулиця Окружна, 77
Меблі Арт-Деко Львів — Львів, вулиця Героїв УПА, 77
Сучасний дизайн — Львів, вулиця Гніздовського, 2

Магазин мебели DANIRO отзывы

30
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Desar5
26 октября 2023 в 8:36

Нещодавно відвідав меблевий магазин Daniro, де знайшов чудовий асортимент меблів для своєї квартири. Спілкувався з компетентними та привітними консультантами, які допомогли вибрати ідеальні меблі відповідно моїм потребам та бюджету.

Завдяки великому асортименту зміг знайти все, що шукав: диван, ліжко та матрац. Всі вироби якісні та естетичні.
Консультанти були дуже уважними, надавали корисні поради та рекомендації, що допомогло мені прийняти краще рішення.
В порівнянні з іншими магазинами, відчув справедливість цін та адекватність пропозицій на меблі.
Меблі були доставлені швидко та вчасно. Монтажники працювали професійно, монтуючи меблі без непотрібних шумів та сміття.
Я повністю задоволений своїм вибором. З впевненістю рекомендую цей меблевий магазин своїм друзям та родичам.

Андрій
25 октября 2023 в 1:03

Купив матрац Wave, бо давно шукав латексний матрац. Користуюся вже більше ніж пів року. Для себе і дружини шукав якісний, комфортний та не за всі гроші світу матрац. І я його знайшов у Даніро. Рекомендую купляти тут, бо ціна набагато дешевша, а служить гарно. Молодці!

Desar5
07 июня 2023 в 10:24

Нещодавно відвідав меблевий магазин Daniro, де знайшов чудовий асортимент меблів для своєї квартири. Спілкувався з компетентними та привітними консультантами, які допомогли вибрати ідеальні меблі відповідно моїм потребам та бюджету.

Завдяки великому асортименту зміг знайти все, що шукав: диван, ліжко та матрац. Всі вироби якісні та естетичні.
Консультанти були дуже уважними, надавали корисні поради та рекомендації, що допомогло мені прийняти краще рішення.
В порівнянні з іншими магазинами, відчув справедливість цін та адекватність пропозицій на меблі.
Меблі були доставлені швидко та вчасно. Монтажники працювали професійно, монтуючи меблі без непотрібних шумів та сміття.
Я повністю задоволений своїм вибором. З впевненістю рекомендую цей меблевий мегазин своїм друзям та родичам.

Анна
17 января 2022 в 23:08

Отримали сьогодні наш найгарніших у світі диван Порто. Швидко і гарно все зробили, задоволені всім! Окрема і величезна подяка хлопцям, які його нам несли на шостий поверх! Геракли) надзвичайно приємні, культурні і тактовні.
З недоліків. При замовлені нам подарували дві подушки декоративні. Докупити третю- ніяк- прям величезна проблема та ок, купимо третю такого ж розміру і три наволочки- не проблема. Після доставки хотіла повідомити адміністратора, що надзвичайно задоволена роботою хлопців з доставки. Подзвонила, назвала адресу і час доставки, та забула назву моделі. Оператор- жесть. Чи в неї щось сталося, чи манера розмови така, хз. Но після її "вітання ", захотілося помити руки і телефон. З милом. Пошкодувала, що дзвонила. Та все ж, диван- неймовірний!

Skvorec
17 января 2022 в 6:43

Купили матрас "dexter pro". Дуже задоволені як якістю так і ціною. Рекомендую даний магазин

Юра
03 января 2022 в 3:11

На протязі багатьох років купляємо ліжка і дивани в даного виробника! Раджу всім своїм друзям і знайомим. Вчора замовили нове ліжко і матрас. Чекаємо з нетерпінням на нього!

Анастасія
20 октября 2021 в 12:26

Дуже хороший сервіс. Консультант швидко підібрала нам варіант. І вже за три дні в нас вдома стоїть диван. Доставка це окремо! За неї десять балів. Працівники приїхали в фірмових футболках, вдягнули бахіли, склали диван, провели інструктаж. Це все зайняло максимум 15хв. Позитивні, усміхнені.
Ми задоволені на всі 100%! Рекомендуємо вас знайомим

Назар
22 августа 2021 в 12:22

Ремонт сделали, теперь обставляем мебелью. Постепенно. Хочется купить хорошую, качественную и цены реальные, чтобы были. Так мы и вышли на Даниро. Сначала в интернете посмотрели сайт их, потом поехали в магазин. В итоге купили диван угловой. Все доставили через 10 дней. Занесли нам в квартиру. Все в разобранном виде было. Диван сразу нам собрали, проблем не было. На сегодня все устраивает. Присматриваем там кровать.

Евгений
22 августа 2021 в 12:06

Дуже файні і якісні ліжка.
Суперові і швидке обслуговування.
Можливість вибору і корекції розмірів.

Олег
11 августа 2021 в 13:04

Хороший магазин з величезним вибором товару як за ціною, так і за якістю, дивани від найпростіших до елітних. Менеджери грамотні, все можуть показати і розповісти.

Володимир
09 августа 2021 в 2:30

Непоганий меблевий магазин, співвідношення ціни і якості збігається, не сказати, що погано, але і не ідеально. Але і ціна незавишенная. Кілька разів придбав меблі тут і повністю задоволений)

Ян
22 июля 2021 в 20:48

Відмінний магазин, відмінний сервіс, відмінні дивани, тільки ось вам би над зв'язком попрацювати, важко додзвонитися або дописати. А в іншому все супер! Успіху і процвітання вам!

Анастасія
21 июля 2021 в 20:51

Шоу-рум агонь! Купили диван, - задоволені)
Я тошнот дикий, об'їздили весь Львів в буквальному сенсі цього слова! Деніро однозначний фаворит)

Ірина
10 июля 2021 в 9:34

Хороший, стильний магазин, великий асортимент товару, нові, красиві моделі. Великий вибір кольорів та тканин.
Особливо хочу відмітити професійну консультацію менеджерів, для мене це найбільший показник та перевага при виборі покупки. Помітно, працює команда професіоналів.
Рекомендую!

Остап
28 июня 2021 в 12:34

Чудовий магазин раджу Всім, великий вибір продукції. Менеджери професіонали, підкажуть, розкажуть. Доставка товару вчасно, швидка збірка. Особлива подяка менеджеру магазину! Ціна і якість відмінна!

Саша
27 июня 2021 в 2:34

Якісно провели консультацію. Обрали те що хотіли. Додатково за проханням укріпили та зробили додатковий розмір. Ми задоволені! Дякуєм!

Олександр
26 июня 2021 в 20:01

Купували в цьому магазині диван Річмонд в вітальню. З вибором дуже допомогли консультанти, розповівши переваги і недоліки кожної моделі. Доставили диван акуратно, не пошкодивши його. Мені дуже сподобалася якість дивана, особливо його м'якість і зручність. Так само радує, що зроблений він з якісних і нешкідливих матеріалів. Тепер наші вечори проходять тільки в комфорті, сидячи на цьому дивані.

Женя
10 июля 2020 в 12:07

Хотіли обрати диван, але незважаючи на те, що нормальні ціни більшість моделей є не сучасного дизайну, тому на жаль не обрали.

Светлана
05 июля 2020 в 1:09

Вірішила написати відгук, після року експлуатації дивану, для того щоб об'єктивно оцінити наш вибір.
Шукали розкладний диван, для щоденного сну, так як кімната 10 м2, потрібно було повноцінне спальне місце для двох, і щоб був компактним, без зайвих габаритів. Обрали кут Леон, він ідеально підійшов в нашу кімнату.
Доречі, замовляли з доставкою Новою Поштою в Київську область. Все прийшло гарно запакованим, зібрали самі - нічого складного. З тканиною проблем не виникло, хоча ми переймались, як обрати тканину по фото, консультант нам вислав для вибору, ми обрали велюр і не пожалкували.
Якістю і сервісом залишились задоволені! Рекомендуємо!

Роман
20 июня 2020 в 12:05

Хочу подякувати менеджеру Галині та персоналу за вчасне виконання замовленя, хоча нам прийшлось перенести переїзд (персонал поставився з розумінням та деякий час мої меблі зберігались у них на складі). Все зробили як і було оговорено. Я задоволений якістю меблів та роботою компанії! Успіхів Вам:)

Добавить отзыв