UAOTZYV.COM

CRAFTART Студія дизайну та ремонту / Сraftart

Адрес Львів, площа Князя Святослава, 5
Телефон +380 (67) 365-35-11
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота10:30-14:00
Сайт craftart.com.ua
Рубрики Дизайн-студия, Строительная компания, Подрядчик по вентиляции, отоплению и кондиционированию, Дизайнер интерьера, Маляр
Оценка 4.6 10 отзывов
КРАФТАРТ сучасна студія дизайну та ремонту у Львові.
Виконуємо весь комплекс послуг - від проектування до ремонту приміщень під ключ. В наші послуги входить: дизайн інтер'єру, сантехнічні роботи. всі види малярних та гіпсокартонних робіт, декоративна штукатурка, електромонтаж та опалення. Згідно з дизайном проектуємо та виготовимо ексклюзивні художні вироби : вітражі Тіффані, індивідуальні каміни, художній розпис стін, різьблені меблі з масиву дерева, скульптура. Craftart відпровідально проведе комплексний ремонт квартири, офісу, кафе та комерційного приміщення
Похожие компании в категории
Ремонт квартир Львів - Ремонт-БУД — Львів, просп. В'ячеслава Чорновола, 59/302б
The Gradient — Львів, вулиця Смаль-Стоцького, 2
Globarch Group — Львів, вулиця Ольги Басараб, 3
Студія дизайну та реклами BRANDME — Львів, вулиця Героїв УПА 73, корп. 4, пов. 1 вхід з, вулиця Антоновича, 102

CRAFTART Студія дизайну та ремонту / Сraftart отзывы

10
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Røman
25 января 2022 в 17:56

Мав нагоду співпрацювати з цією фірмою, виконували вітражі. Дуже подобається підхід до роботи, виконання на найвищому ну рівні і звісно сам підбір матеріалів дуже ретельний (використовують найякісніше скло американського виробника). Одним словом- за цих хлопців не соромно.

kristi
21 января 2022 в 13:33

Відгуки несправжні! Шукаємо компанію для часткового ремонту. Знайшли в Інтернеті Craftart. Зайшли на відгуки, а тут знайома людина. Я передзвонила запитати як співпраця, людина була дуже здивована щодо факту співпраці, так і про відгук. Це не лише неправдивий відгук, а й поширення неправдивої інформації без відома людини. Дуже прикро: (
P. S.
У відповідь власнику: Це вже хамите, но нє?:) Свідчить про культуру поведінки і додаткова реклама клієнтоорієнтованості вашої компанії? Я ж написала, що шукаємо!
З одної сторони зацікавив допис, те що потрібно, втішились. Фото, ім’я та прізвище все співпадає! Подзвонила записатись як співпраця і чи задоволені. А тут бац! Каже ти що! Який Craftart, ремонт робили 2012 року своїми силами. Тому дуууже засмутив неправдивий відгук. Це ж свідоме введення в оману. Коли ми замовляємо ремонтні послуги, ми довіряємо майстрам. Так можна подивитись на результат, але які майстри в роботі, чи акуратні, чи сумлінно ставляться до роботи, чи чекаєш, а вони затягують, все це в друзів можна розпитати. В даному випадку неправда з самого початку.
На ринку високий попит на ремонтні роботи, як комплексні так і часткові. Зокрема нам зараз дуже потрібно частково переробити кілька стін після недобросовісних майстрів, а знайти не можемо.
З Вашої сторони було б доречно вибачитись і перевірити відгуки.

Саша
14 ноября 2021 в 11:16

Знайшли саме тут чудового майстра з покладки гіпсової цегли, сервіс відмінний. Пунктуальність, акуратність, креативність. Ціна-якість! Дуже задоволені!

Yunko
03 марта 2021 в 17:26

Працюю з ними вже давно. Завжди задоволений!
Хлопці дуже професійно та креативно підходять до роботи, завжди все доводять до кінця, що особливо важливо в цій справі!
Так тримати! Процвітання та успіхів!

Yevheniya
22 января 2021 в 20:09

Виконали з нуля в новобудові ремонт на відмінно. Зі смаком підібрали меблі, світильники, штори. В коридорі на стелі вітраж. Вийшло затишно, сучасно, просторо. Безкоштовний дизайн. Дуже задоволена.

bodjalviv86
05 декабря 2020 в 5:21

Дуже вдало підібрали декоративну плитку, дуже якісна і дешева, дякую за роботу і хочу замовити вітражі і штори бачила гарну і якісну роботу.

Мар'яна
08 сентября 2020 в 15:44

Замовили у них декоративну штукатурку в спальню «сахара» та у вітальню «отточенто» на стелю і ще якусь (не пам’ятаю) на стіни на запропонованих зразках.
За чотири дні зробили все. Працюють дуже оперативно та чисто. Дуже задоволені результатом. Рекомендую.

Любомир
28 августа 2020 в 20:41

Хороші майстри, без проблем знайшли спільну мову. Рекомендую усім скористатися їхніми послугами працюють якісно і в термін.

Туркало
25 августа 2020 в 18:41

Дуже задоволена що мала справу саме з фірмою Craftart, художники дуже високого рівня. Замовляла в них вітражну стелю, роботу виконали бездоганно, як творчо так і технічно. Влучно допомогли підібрати стиль і кольорову гамму. Зараз ця стеля- основна родзинка нашої квартири, постійно нею любуюсь. Краса!

Halya
13 августа 2020 в 7:53

Дуже надійна компанія, яку можна сміливо рекомендувати для проведення будь-яких робіт з ремонту та будівництва. Ці роботи (покраска стін, електромонтажні роботи, заміна паркету і укладення плитки) були виконані надійно та вчасно. Я рекомендую цю компанію. Дякую і з найкращими побажаннями!

Добавить отзыв