UAOTZYV.COM

Copart Lounge Lviv - Operated by Caucasus Auto Import

Адрес Львів, вулиця Зелена, 44
Телефон +380 (96) 334-35-34
Часы работы
понедельник10:00-19:00
вторник10:00-19:00
среда10:00-19:00
четверг10:00-19:00
пятница10:00-19:00
Сайт www.copart.com/Content/us/ru/lounges/ukraine-lviv
Рубрики Автомобильный аукцион
Оценка 5 4 отзыва
Похожие компании в категории
авто мото америка — Львів, вулиця Промислова, 45
Авто з США, Америки, БУ | auto-to-ukraine.com — Львів, Лемківська, 9а /, 32
W8 Shipping Ukraine — Львів, вулиця Академіка Андрія Сахарова, 43
Hot Car - авто з США та Європи — Львів, вулиця Академіка Андрія Сахарова, 44

Copart Lounge Lviv - Operated by Caucasus Auto Import отзывы

4
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Саша
25 мая 2021 в 6:11

Вперше пишу відгук, але за таку зроблену роботу гріх не подякувати. Вже забрав авто з ремонту і не можу натішитись. Звичайно спочатку при підборі компанії з якою буду співпрацювати моніторив багато варіантів, але звернувшись у Львівський САІ, мене зв'язали з менеджером Надією, яка доступно і відкрито розповіла про плюси і мінуси пригону авто, після розмови я вже не сумнівався з ким буду працювати)
Сподобалось що компанія має відкриту політику, не має ніяких скритих платежів і підбирають авто як для себе. Кожне авто перевірялось, деякі варіанти які я пропонував, толерантно бракували, аргументуючи це реальними фактами. Тобто або авто погано обслуговувалось або мало погану історію, також попереджали про всі затримки авто з документами. Кожне авто мені прораховув менеджер. Надія була завжди на зв'язку, навіть на вихідних мені терпяче відповідала на всі питання)
Загалом дуже задоволений, ще навіть коли авто не приїхало в Україну, вже рекомендував своїм знайомим.
Після оплати авто, я взагалі нічим не переймався, мені по факту виставлялись рахунки. Дівчинка логіст з Києва Гінтаре, дуже приємна, допомогла мені з транспортуванням. Все прийшло вчасно, завжди відповідала на мої дзвінки. І навіть після того як авто було в мене, Надія цікавилась станом авто і чи не потрібна мені допомога в пошуку СТО. Найпрекрасніше те, що авто стало повністю в ту суму яку мені початково прорахували, транспортування, розмитнення все співпало по ціні, хоча мене попереджали що ціна може коливатись, але навіть ремонт в мене став дешевший ніж мені сказали. Загалом чудова компанія, і чудові працівники. Думаю на цьому наша співпраця не завершиться)

#headliners_moto
23 мая 2021 в 2:58

Непогано, трохи довго консолідація в США, але цілком я задоволений, рекомендую

Кучерявий
16 мая 2021 в 12:39

Всім привіт!
Хочу подякувати компанії, бо тут мені допомогли з придбанням авто і я задоволений співпрацею. Я не перекуп і шукав для себе щоб з мінімальними пошкодженнями ну і в бюджет вписатись. Зацікавившись цією темою поліз на сайт Copart і там знайшов посилання на CAI, що добавило довіри. Дякуючи Новій Пошті, не довелось їздити у Львів щоб підписувати папери (живу в іншому місті). В пошуку і придбанні мені допомогав Андріан з Львівського офісу. Кілька машин що мені подобались були Андріаном забраковані, і не просто а з доказовими фото попередніх аукціонів, та карфаксами, то ж мене вберегли від граблів котрі, якщо не радитись, вдарили б мене по чолі в Україні. Також проконсультували стосовно того яку ставку варто ставити на то чи інше авто, і взагалі чи варто його розглядати. Були кейси коли думав що класна машина і треба робити ставку, но тут теж виявилось що є аукціони з розглядом (машина торгуються на цьому аукціоні і після виграшу приймають рішення чи вам її за ті гроші віддавати, чи ні), тобто ви можете просто вбити час, втратити лот інший лот що торгується в цей же день, і єдине що відчуєте - азарт. Вам вирішувати, в любому випадку все індивідуально, хто зна, може ставка й пройде.
Як машину було виграно, далі вже процес супруводжувала менеджер з Київського офісу Гінтаре. З доставкою в Україну вийшло трішки довше ніж думалось, але тут нема вини фірми, бо моя покупка була перед Різдвяними святми. Організацією доставки з Одеси займався Ростислав. По витратах - все, що було прораховано Андріаном, співпало, тобто якихось надлишкових сум не вилізло. Митний брокер космічних цифер не коштував, і за доставку до дому теж подбали. По факту, мої квести то - підписати договір і платити по рахунках, ну і дома загнати машину в двір, а вже що там діялось "під капотом" (папери/доставки/розгрузки/погрузки і що там ще), уявлення не маю. Ще раз дякую всій команді:)

Sholota
03 мая 2021 в 10:51

Не можу не поділитись враженням від чудової налагодженої співпраці із компанією. Вже 2-й місяць їжджу за кермом свого авто і не виникло жодних проблем.
Працювала із менеджером Андріаном, комунікація та пропозиції по авто на вищому рівні, все гарно пояснював і консультував до приїзду машинки. Був досвід роботи із іншими компаніями, і різниця направду відчутна, мабуть тому, що Кауказус — офіціний представник copart. Рекомендую без сумнівів!

Добавить отзыв