UAOTZYV.COM

Climaland Ref.Service - ремонт холодильників у Львові️

Адрес Львів, ул. Шевченко, 370-a
Телефон +380 (98) 880-61-67
Рубрики Ремонт холодильников, Ремонт бытовой техники
Оценка 4.9 40 отзывов
Похожие компании в категории
ТОВ ІГЛУ / IGLU TOV — Львів, вулиця Зелена, 149 корпус 4, офіс, 201

Climaland Ref.Service - ремонт холодильників у Львові️ отзывы

40
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Galyna
29 марта 2022 в 11:04

Дуже приємно було мати справу з цим сервісним центром. Була проблема не періодичної проблеми з морозильною камерою Гореньє, при скачках світла чи відключення лінії, і починались розморожуватись продукти. Мені порадили, що потрібно зробити, надали всі необхідні рекомендації. Якщо проблема знову з'явиться, приїдуть на місце. Я задоволена, знайшла хороший сервісний центр і рекомендую всім до них звертатись.

Саша
26 марта 2022 в 8:19

Дуже задоволена роботою і професіоналізмом представників компанії. Неодноразово до них зверталась. Відмінно справились зі своєю задачею, дали корисні поради. Раджу всім до них звертатись.

Лилия
21 марта 2022 в 21:18

Професійна і компетентна консультація щодо поломки холодильника. Майстер спеціаліст своєї справи.
Бажаю успіху у вашій подальшій діяльності!

василина
12 февраля 2022 в 9:07

Найшли сайт випадково, не прогадали. Майстри прийшли в цей самий день, зробили все що потрібно, робота якісна.

Женя
02 февраля 2022 в 14:29

Ребята просто молодцы! В обед с ними связались, к вечеру они уже были на месте. Очень пунктуальные. Сработали быстро, четко, профессионально. Стоимость услуг адекватная, лишнего ничего не предлагают и не навязывают. Все объясняют. Не раз к ним обращался. Рекомендую!

користувач
29 января 2022 в 20:04

Хлопці приїхали в день звернення, незважаючи на вечірній час. Швидко і якісно виконали роботу. На наступний день поцікавились чи все гаразд. Рекомендую!

Ирина
28 января 2022 в 10:14

Если вы ищете идеального мастера по ремонту холодильников, то это - они! Работают оперативно и профессионально. Кроме устранения основной проблемы, попутно устранили еще мелкие (на которые я не обратила внимания) и дали несколько полезных советов. Обязательно сохраню их контакты и буду рекомендовать друзьям.

Женя
26 января 2022 в 22:28

Хочу сказати вам дякую за діагностику холодильника - такого детального, глибокого аналізу та й взагалі розуміння самої сфери не зустрічав. Дякую за чесність - в моєму випадку правда не була приємною, але це краще, ніж примарні надії, що викачують гроші, нерви та час. Дякую за підтримку - це дало мені енергію та впевненість у захисті своєї позиції.

користувач
21 января 2022 в 2:01

Дуже вдячний за оперативне та професійне вирішення проблеми - у бабці перестав працювати холодильник, попередньо по телефону розпитали по холодильнику
Наступного дня за 1,5 години було знайдено і полагоджено проблему - електронний модуль який втомився від віку (холодильнику близько 15 років)

Майстри одразу підготувалися до можливих проблем, з’ясували модель, випуск заздалегідь, взяли все що може бути необхідне та трохи більше:)

Дуже ввічливі та приємні люди!
Ще раз дякую Вам велике за швидку та якісно надано послугу, радості Бабці не має меж!:)
Будемо знати до кого можна звертатися і бути впевненими!

користувач
14 января 2022 в 10:29

Хочу поблагодарить ребят, за быстрый и качественный ремонт моего холодильника, а самое главное что никуда не надо было ехать и вести холодильник. Приехали на месте определили поломку, (все запчасти при них), поченили. Большое спасибо за профессионализм)

Xvic
03 января 2022 в 6:12

Хлопці дуже професійно та швидко здійснили ремонт холодильника. Ціна за ремонт повністю відповідає наданому сервісу.

Женя
16 декабря 2021 в 13:19

Шукала майстра для ремонту холодильника. Випадково натрапила на сайт Climaland і не пошкодувала. За годину після звернення до мене вже мчали рятівники) Робота була виконана дуже швидко, без зайвих емоцій.
Дякую за допомогу!

Ирина
13 декабря 2021 в 17:14

Рада, що звернулась до даного сервісу та отримала надзвичайно вичерпну і професійну відповідь на всі запитання, діагностику та рекомендації. Відповідають дуже швидко, допомагають із вибором техніки, якщо поточний стан вже не підлягає ремонту, або ж ремонтувати в даній ситуації не вигідно. Отримала чудовий сервіс. Щиро дякую і бажаю успіху.

Саша
09 декабря 2021 в 9:50

Дуже відповідальна компанія. На моє звернення відреагували швидко, надали професійну і вичерпну інформацію, зорієнтували в доцільності ремонту та допомогли прийняти правильне рішення при виборі варіанту вирішення моєї проблеми. Швидко, якісно, інформативно і з високим показником людяності і доброзичливості. Рекомендую всім.

Саша
15 ноября 2021 в 21:24

Працівники сервісу підійшли до ситуації з нашим холодильником професійно.
Після повного огляд все доступно пояснили, всі проблеми і їх рішення (із вартістю) описали. Наш холодильник на жаль накопичив забагато проблем, тому ми вирішили купувати новий. І нам також дали рекомендації яку модель краще купити. Майстри справили хороше враження.

Женя
14 ноября 2021 в 19:53

Майстри приїхали і запропонували ремонт холодильника вартістю 7тисяч грн. За заміну компресора. Ми відмовились і ми оплатили 400 грн. За виклик. Для перевірки ми викликали іншого майстра, який просто замінив реле і взяв загалом 800 грн. Холодильник чудово працює.
Дуже шкода, що майстри навіть не перевірили справність реле холодильника (ця проблема є найпоширенішою проблемою у холодильниках даної марки)

Саша
04 ноября 2021 в 0:49

Я дуже вдячна за якісну діагностику та хорошу консультацію в плані роботи холодильника та морозильної камери. Чудові спеціалісти своєї справи. Обслуговування на висоті. ️

Женя
01 ноября 2021 в 0:32

Чудовий сервіс!
викликав майстрів після поломки холодильної камери,
швидко домовились про візит, майстри прибули вчасно і швидко провели діагностику.
Виявивши проблему, одразу усунули її. Ремонт з гарантією.
Рекомендую!

користувач
29 октября 2021 в 5:29

Найвищий бал оцінки професіоналів. Сама працюю в сфері обслуговування і тому вимоглива до працівників цього профілю. Це спеціалісти високого рівня: грамотні, коректні, ПУНКТУАЛЬНІ!
ДУЖЕ рекомендую.
Абдула і Сулейман, дякую Вам!

Александр
28 октября 2021 в 3:43

Мастера быстро и профессионально произвели диагностику и ремонт платы управления холодильника, ремонт был осуществлён на месте. Однозначно рекомендую!

Добавить отзыв