UAOTZYV.COM

ЦісаR Банкіръ

Адрес Львів, вулиця Богдана Хмельницького, 23
Телефон +380 (322) 25-56-27
Рубрики Небольшая гостиница
Оценка 2 34 отзыва
Похожие компании в категории
Post House Hostel Lviv — Львів, вулиця Словацького, 8
Danylo Inn — Львів, вулиця Галицька, 20
Медова печера — Львів, вулиця Медової Печери, 65
Купава / Делюкс-готель Kupava — Львів, вулиця Комарова, 17

ЦісаR Банкіръ отзывы

34
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Тетяна
04 февраля 2024 в 14:09

Шкода, що почитала відгуки вже після заселення. Це і справді пародія на готель. Враження в настрій зіпсувалися ще з порогу до готелю. Таке відчуття, що потрапила у середньовіччя. Не рекомендую!

Sandra
26 января 2024 в 13:36

Загалом так, центр, ціна зрозуміла за РОЗТАШУВАННЯМ, але це єдиний пункт, за який можна заплатити такі кошти лише за 1 ніч. Кімната без звукоізоляції, не сильно приємний запах у вбиральні, жахливий стан душу, про меблі та постіль іншого теж не скажу. Ще один мінус це розетки: одна біля дверей, де, просто поставивши на самий блок мій телефон, ось так він заряджався. Інші, які в вашому доступі це ті, в мережу яких підключені телевізор та тюнер, власне все. Більше не знайдеш. Не бажаю повертатись у Львів до цього "готелю", це просто хостел на мінімальному рівні. Лише подякую хоч за місце для ночівлі.

Lina
23 января 2024 в 11:17

Не назвеш це отелем, дуже погано. Не раджу, за таку ціну є набагато кращі варіанти у центрі. Бронювали на 3 ночі, але збігли після першої. Сморід. Їх розетки нам попалили наші нові зарядки для телефонів, вони стали чорні та спалили саму вилку. Постіль була вся у волосі…повністю вся! Прям клапті волосся. У номері вночі було десь пару градусів, дуже холодно…спали у куртках та у всьому верхньому одязі, попросили обігрівач, але розетки були сломані тому обігріти так і не вдалось. Звичайно, на ранок прокинулась прихворівша вже. Одразу знайшли краще варіант за ці ж кошти, та пішли просити вирішення проблеми. Хочаб, щоб повернули гроші після такого. Сказали нічого повертати не будуть, можуть тільки з доплатою в 800-1000грн переселити нас, власник це окрема тема, казав «що ви хотіли за такі гроші? Опалювати ваш номер не вигідно, ви нічого не розумієте! Скажіть дякую, за те що хочаб дали обігрівач. В мене стояло в цю ніч 3 отоплених номери, могли б доплатити і йти туди» і ще багато чого сказав. Але, Олександр, те що ви мені казали що тільки що жили в номері за 4400грн, це не означає що всі так можуть і те що просто можна з карману дістати 900грн, зрозумійте це, на такі готелі у вас гроші є, а як у своєму зробити добре, так ні. Є база, яку треба виконувати. Потім йому хотілось дуже, щоб ми вже заплатили 200грн символічно та нам би дали інший номер. По його словам було зрозуміло що хоче хоч якось сплавити нам один номер з його готелів. На букінгу вони поставили, що я зовсім не приїхала, телефонувала їм, але вони в ході розмови просто скинули дзвінок. Дуже раджу підходити до своєї справи з любовʼю. Та вкладати туди себе та свою душу. А не чисто наживатись на всьому чому можна. Бажаю успіхів!

Роман
26 декабря 2023 в 23:44

Персонал приємний, всі наші питання вирішили. Місцеположення ідеальне, недалеко від центру. Є питання по чистоті, із за того 4 зірочки.

Карина
10 ноября 2023 в 14:09

Дуже поганий отель, та якість обслуговування. Якщо хочете бути в теплій кімнаті вам не сюди, як каже власник «а що ви хотіли за ці гроші»за тепло треба платити, все обшарпане, паркінга власного немає! Дуже і дуже погано не рекомендую!

Женя
18 августа 2023 в 9:59

З плюсів можна виділити лише розташування і привітність персоналу, на цьому вони закінчуються… Тримісний номер, кімната з аркою, а її родзинка-відсутність вікон та інсталяція у вигляді телевізора і повислого на проводах тюнера. Вночі також почалась атракція із сквіртом бойлера в номері, який судячи з усього був спільний з іншим. Не радила би там зупинятись, за 1200 умови жесть.

Валерій
18 апреля 2022 в 7:28

Замовляли номер перший раз. На малюнку ліжко одне, а насправді номер виявився економ з двома полуторками. Доплатили і менш більш. Номер холодний але адміністратор молодець) допомагав у всьому. Ліжко скрипить, двері також. На мою думку власник взагалі не оновлює нічого. На інший раз буду уважнішим) і перш за все читати коментарі.

Виктор
06 апреля 2022 в 19:59

Неплохое соотношение "цена-качество". В номере есть почти всё необходимое. Очень удобное расположение, практически в центре. Рекомендую.

Саша
04 апреля 2022 в 15:00

Дуже хороший готель все дуже супер, персонал привітний, задоволені були проживанням
Так тримати готель супер

Никита
18 марта 2022 в 20:26

Забронювати номер, внесли передплату. Коли приїхали, номер не сподобався. На прохання повернути кошти, дівчина з рецепшн, викликала директора. Директор привітний, чемний, але кошти не повернув.
Не дуже охайний заклад

Саша
04 марта 2022 в 10:22

Первое это, в номере неприятный запах канализации, во вторых, номера не соответствуют фотографиям на сайте, в третьих, шумоизоляция нету, будто вместо стен шторка, было слышно как в соседних номерах разговаривают, в четвёртых, такое чувство, что отопления нет вообще, было жутко холодно в номере.
В итоге приехали с молодым человеком отдохнуть, но значительно настроение испортилось благодаря данному сервису.

Катя
12 февраля 2022 в 23:45

Ужасные номера, холодно, грязно, ремонт 2000годов, постель "сталинских времен", матрас продавленный, горячей воды в кране нет, в душе тоже быстро закончилась, зеркало, фен, в ванной отсутствует. При поселении и осмотре номеров говорят что хорошие номера закончились. Сомневаюсь что такие вообще там есть. В номерах холодно на что персонал говорит "забыли дуйку включить". Остались только потому что поселение было позднее. Полотенца тоже в ужасном состоянии и принесли только потому что попросили, в "номере" они отсутствовали. Звонят на личный номер в 10.50 утра сообщают о том что нужно покинуть номер. Сообщаю персоналу о том что номер мы имеем право освободить до 12ти, на что персонал говорит: ой и бросает трубку). Ещё приходят и просят отменить бронь в букинге, т. К поселили нас в другой номер и тот им надо было срочно продать. После чего нельзя оставить отзыв о данном типа "отеле". При выселении так же встретили  недовольных людей, которые жаловались персоналу на ужасное состояние номеров. Картинки в букинг и в реалии очень отличаются.
Не советую, клоповня!

Женя
01 декабря 2021 в 21:05

· Это просто кошмар стоимостью 1100грн за сутки!
Везде сырость, паутина, лушпится штукатурка, холодно.
В туалете для мытья рук только холодная вода, унитаз не закреплен за пол-шатается во все стороны
Сам номер-это бывшая входная группа данного заведения
Тоесть кусок подъезда отгородили и решили сдавать как номер.
И это ещё ж номер "комфорт", боюсь представить что в стандарте
Окно всего одно, в закаулке который пафосно назвали "зоной кухни" и выходит оно прямо на лестницу внутреннего двора, на уровень ног проходящих там людей.
Там где стоят кровати-очень душно, окон нет, ощущение что ты где-то в пещере.
Так же в этом номере стоит котел и бак, шум обеспечен.
Мы там не остались, деньги нам не вернули, пришлось искать другое место.
Крайне НЕ рекомендую это ужасное заведение, им плевать на клиентов и на качество того что они сдают.

Odessa
21 ноября 2021 в 0:39

Забронировали через бакинг за 600грн. Приехали около 10часов вечера с ребёнком и дали номер без окон. Как в бункере только слышно улицу. Каждую машину, трамвай итд.

Анна
14 ноября 2021 в 12:25

Ужасный отель! Не соответствует описанию!
За отказ, вернули только половину средств!
Ужасно, сыро и грязно. Номер будто в подвале. Потраченное деньги за 5 мин.

Римма
30 августа 2021 в 15:55

Готель розташований в центрі міста. Обслуговування супер, та чистотою не можна похвалитися. Брудно по всюди, ванна кімнати і туалет жах, постіль була брудна.

Алекс
10 июля 2021 в 17:50

Ну. Если нужно не дорого на Новый год переночевать в пешей доступности от исторического центра Львова (то есть не за 3500/сут, а за 1300) - то в маленьком номере без окон с карманным телевизором под потолком можно это сделать запросто. И даже выспаться в темноте нормально.

Виктор
15 июня 2021 в 0:16

Дешевий готель в центрі міста. Всі зоучності на базовому рівні. Не для любителів вишуканих арартаментів. Персонал мега привітний, люди у всьому йдуть на зустріч. В помешканнях є вайфай. З мінусів, я не знайшов шампунь. Все решта є.
Вцілому рекомендую готель людям які хочуть насолодитися Львовом і шукають місце де можна переночувати.

Денис
12 июня 2021 в 9:56

Непоганий хостел зі звичайними непримітними номерами за доступними цінами, по співвідношенню ціна/якість я цілком задоволений.

Евгений
30 мая 2021 в 16:41

Плюсы
хороший душ
хорошее постельное
близко к центру
минусни
шумоизоляции ноль
В номере нет ни чайника ни микроволновки

Добавить отзыв