UAOTZYV.COM

Чисто отзывы

Адрес Львів, вулиця Івана Виговського, 100
Телефон +380 (322) 95-20-72
Часы работы 10:00-20:00
Сайт chysto.in.ua
Рубрики Химчистка
Оценка 3 9 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Мережа хімчисток Чисто — Львів, вул. Кульпарківська, 226А, ТЦ Вікторія Гарденс
Мережа хімчисток Чисто — Львів, 58, вулиця Володимира Великого
Мережа хімчисток Чисто — Львів, вулиця Наукова, 35А
Мережа хімчисток Чисто — Львів, вулиця Героїв УПА, 77
Похожие компании в категории
Єврочистка — Львів, м, вулиця Володимира Великого, 26
АСО — Львів, вулиця Городоцька, 154А
Єврочистка — Львів, вулиця Івана Франка, 61
Єврочистка — Львів, вулиця Федьковича, 13

Химчистка Чисто отзывы

9
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Наталія
28 января 2024 в 2:28

Дуже ввічливий персонал, дякую адміністратору Марії, яка все доступно роз’яснила. Рекомендую.

Анна
21 января 2024 в 2:13

Завжди користуюся даною хімчисткою. Задоволена, як якістю обслуговування, так і компетентність приймальниць. Приймальниці завжди дають роз"яснення і попереджають про якісь факти, бувало що відмовлялися приймати якусь річ, по деяким причинам, і це ж зрозуміло, навіщо їм псувати? Тому дякую усьому персоналу за працю!

Богдан
10 ноября 2023 в 9:21

Не дай Бог комусь здавати туда речі по перше обманюють не виконують свою роботу після невеличкого скандалу хотіли зробити ковдру за три години яку не могли зробити два з половиною місяці нікому не рекомендую цю чистку

Нікіта
01 октября 2023 в 7:53

Здавав зимову куртку, коли забрав вона була наче я її щойно здав, не рекомендую, хімчистка не виконує своєї роботи!

Віталій
21 июля 2020 в 13:25

Доброго дня!
Звернувся до "Чистки" на вул. Виговського. № замовлення LVV080719-09. Необхідно було зробити хімчистку костюма. Результатом задоволений на всі 100%.
Щоразу новий працівник був ввічливим та професійним. Замовлення було виконано на день раніше від орієнтовного терміну.
Так як костюм не з дешевих, я, певна річ, ознайомився із відгуками, зокрема, залишені на дане відділення. Зазвичай, коли компанія реагує на негативні відгуки з проханням розібратись чому клієнт незадоволений, а у відповідь - нічого, можу з впевненістю сказати, що такі відгуки залишають або компанії-конкуренти, або кретини.
Тому без вагань звернувся до цієї організації. До того ж ціни в прейскуранті послуг дуже приємні. Браво!
З повагою
Віталій

Катерина
30 июня 2020 в 17:34

Поки що результат роботи тільки очікую. Сподіваюся що з курткою все буде добре (прочитала відгуки про якість їх роботи і почала хвилюватися). Проте хамське відношення з боку персоналу вражає, я сподівалась що мережа популярна, а отже і обслуговування має бути на високому рівні. Дорікати тим що річ забруднена, то вже занадто, я її принесла в хімчистку щоб почистити. В цьому і суть вашої роботи. Я не звертаюсь до клінінгової служби якщо у квартирі прибрано, не приходжу до майстра манікюру з охайними нігтями. Ох йой, я навіть на шугаринг йду зі щетиною. Можливо я чогось не розумію?

Halynka
28 июня 2020 в 3:07

Здавала на чистку тренч. Оскільки не було явних плям чи слідів бруду, то важко сказати наскільки якісно все зроблено, виглядає краще ніж було До. Випрасували на 2 з 5, але найгірше, що зіпсували фурнітуру на поясі. Річ одягала до чистки 5 разів, а пряжка зараз виглядає наче їй років 20. На моє щире здивування такій картині працівниця сказала, що Буває, і вас попередили. Ні, мене ніхто не попереджав, пояс при прийомі просто вписали в опис, а прочитати це у квитанції не було можливості через жахливий друк на принтері, мабуть, закінчився картридж.

Невже я заплативши за роботу і довіривши вам свою річ маю отримати такий результат? Це рівень послуг Чисто? Не можете добре виконати свою роботу, то хай працівники так і попереджають, щоб не було отакого "результату".

Не раджу, і сама більше не звертатимусь.

Редагую. Зателефонували і запропонували вирішити проблему. Відшкодували вартість нової фурнітури. За оперативність плюсую, але з працівниками роботу треба провести обов'язково, бо цієї заміни оригінальної фурнітури на нову можна було б уникнути.

Mira
16 ноября 2018 в 3:36

Жахлива хімчистка, мені зіпсували сукню. Просто подерли її, ще й знизують поечима і не знають як це трапилось. Якщо хочете зберегти свої речі то остерігайтесь і оминайте цю хімчистку!

Орест
02 ноября 2018 в 16:42

Одна з найкращих хімчисток у Львові. Гарна якість оперативність, гарний колектив, швидке обслуговування

Добавить отзыв