UAOTZYV.COM

Центр восстановления информации - Lviv Data Recovery

Адрес Львів, вулиця Наукова, 7а, офіс, 112
Телефон +380 (67) 991-23-38
Часы работы
понедельник08:00-18:00
вторник08:00-18:00
среда08:00-18:00
четверг08:00-18:00
пятница08:00-18:00
Сайт datarecovery.net.ua
Рубрики Восстановление данных, Ремонт компьютеров
Оценка 4.7 46 отзывов
Похожие компании в категории

Центр восстановления информации - Lviv Data Recovery отзывы

46
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Serhii
23 января 2024 в 21:57

Дуже задоволений, проконсультували, пояснили, узгодили терміни та вартість. Усі дані з переносного диску відновили, рекомендую

Марія
22 января 2024 в 23:36

Злетіла карта ssd, пропали всі дані, напрацьовані за 3 роки, шансів на відновлення даних майже не було, ніхто не хотів братись за цю непевну справу. Звернулись в центр Lviv Data Recovery. Хлопці - професіонали своєї справи! Зробили все якісно та швидко, що дуже важливо! Рекомендую однозначно! Дякую за проведену роботу!

V.S.
22 ноября 2023 в 15:05

Велика вдячність за врятовану РЕПУТАЦІЮ!
Очікування були виправданні, клієнти мега-щасливі і я разом з ними.
Чекав відновленої інформації, як азартні люди виграшу джекпоту в лотереї)
Хлопці на своєму місці, знають свою справу! Рекомендую!

Tom
04 августа 2023 в 5:16

Працюють коли хочуть, і невідомо з яких причин там взагалі висить якийсь робочий графік. Послуги, які потрібні, отримати попросту неможливо, якщо в тебе конфлікт графіків. "Чудовий" сервіс, додати й нічого.

Update: у відповідь до відгуку, власник не зміг нічого придумати, крім як зверхньо запропонувати підлаштовуватися під Його Величність. Сервісні послуги, так. Вивісили чогось графік роботи, якого насправді не існує і чим ввели можливих клієнтів в оману, та ще й вважають що це нормально. Шкода, що більш негативної оцінки неможливо залишити.

Андрей
30 июня 2023 в 11:06

Відгуки тільки позитивні! Дякую за допомогу!
Звертався з двома проблеми, одна з яких не зовсім профільна.
1) Відновлення даних зі старого жорстко диску - вдалося все оперативно і без втрат відновити. Навіть надали тимчасовий носій, щоб зручно було десь собі зберегти відновлені дані!)
2) (непрофільна) Налаштування/конфігурація БІОСа та нового ССД диску. Тепер все працює, як і хотілося б.

Загалом, усім рекомендую!

Dan
04 июня 2023 в 11:12

Успішно відновили всі дані та перекинули їх на новий носій. Дуже хороший та надійний сервіс!

Saipic
19 мая 2023 в 20:38

У мене "полетів" зовнішній жорсткий диск. Перестав зчитуватися будь-яким комп'ютером. На ньому я зберігав дуже цінні для мене файли (фото, відео, музика), тому я був готовий на все, щоб відновити ці файли. Спершу я відніс його в якийсь ноунейм сервісний центр, де халтурщики протягом 3х тижнів спромоглися відновити 5-10 файлів, які для мене нічого не означали. Розчарувавшись результатом, я вирішив що спробую віднести диск до більш профільної установи. В інтернеті знайшов Lviv Data Recovery. Згідно до відгуків у інтернеті вирішив, що віднесу жорсткий них саме до них. І не пошкодував! На велике щастя для мене, вдалось відновити ВСЮ (навіть непотрібну) інформацію з жорсткого диску. При цьому роботу було виконано досить швидко, до тижня часу. І ціна послуги дуже приємна (абсолютно відповідає проробленій роботі і результату). Я дуже вдячний і рекомендую Lviv Data recovery. Також не забувайте робити резервні копії цінних файлів ;)

Roksolana
12 марта 2022 в 2:16

Дуже дякую пану Олегу за супер оперативну роботу і відновлення величезної кількості файлів. Рекомендую!

Катя
08 марта 2022 в 22:45

Щиро дякую за відновлені файли. Якщо ви в пошуку спеціаліста для відновлення інформації будь-якого рівня складності, то вам однозначно тільки сюди. Єдина моя рекомендація не шукати інших варіантів, якщо хочете щоб інформація була відновлена 100%, бо попередньо звертались до інших спеціалістів, то вони мало того, що не витягнули інформацію, а ще більше пошкодили диск

Женя
06 марта 2022 в 22:35

Все супер)
Відновили дані з жосткого диску бистро і без пошкоджень файлів після механічного пошкодження!

Виктория
20 февраля 2022 в 13:28

Хто з фотографів не знає пана Олега? Перестав сприйматись хард, при чому не з фото клієнтів, а з моїм особистим архівом, пан Олег вирішив мою проблему і переніс дані на інший хард навіть віддалено. Не вперше користуюсь його послугами і скажу одне, якщо інформацію можливо оновити він її відновить. Щиро раджу!

користувач
28 января 2022 в 20:02

Відновили мені фото та всі дані з флешки, дуже задоволена. Професіонали своєї справи, рекомендую!)

Женя
14 января 2022 в 18:44

Швидке та досконале відновлення видалених файлів, хороше ставлення до клієнтів, всім рекомендую

Женя
08 января 2022 в 4:42

Сьогодні мені спеціаліст відновив папку на 8 Гиг яку в мене видалив Вайбер!)
причиною видалення моєї папки з диска D (несистемного диска. Ніколи не зберігаю і не завантажую нічого на системному диску, робочому столі) став Вайбер. При деактивації свого моб/номера, софт Вайбера зніс мені на HDD всю 8-гігову папку з купою підпапок, де були файли різного характеру. Файли як тимчасові, так і файли 80% важливості. А все сталось через мій косяк - для того аби фото і відео з Вайберу не зберігались в його рідній папці на диску С, я поміняв дефолтну папку в налаштуваннях Вайбера з диска С на диск D де якраз були всі ті 8 гіг. і коли я вирішив деактивувати моб/номер, він витер все. Того би не сталось якби я в тій папці створив папу чисто призначену для Вайбера. В мене підняття пульсу до небес та розпач.
є проги за допомогою котрих можна було відновити, але я не мав часу на пошук яка саме з них краща, та і не факт чи все відновиться. Треба тим займатись постійно аби знати кожну фічу.
є такий сайт remontka.pro (де я багато чому повчився) автор сайту навів ряд програм. Але відзначив одну - DMDE.
і все-таки я вирішив шукати в неті. Загугливши "відновлення втрачених даних з жорсткого диска, Львів", я відразу наштовхнувся на карті на сервіс "Lviv Data Recovery" з величезною купою позитивних коментів.
поїхав сьогодні по адресу. Лишив на 2 години ноут. Прийшов і вуаля!)
оскільки я не новачак з ПК, зі спеціалістом багато чого обговорили на тему HDD, SSD, антивірусного по,
він показав фото клієнтських дисків над якими працював, фото справжньої лабораторії. Це спєц висого класу, народ! Так, є історії, коли не вдається відновити диски і він розказав про них, але вартує прийти до даного сервісу. і не тратьте часу на відновлення власноруч, якшо вам дорогі файли. Ви всеодно не знаєте всіх фішок відновлення даних тої чи іншої програми, а цей сервіс займається чисто відновленням даних з дисків/флешок. Я натрапив вперше на такий у Львові.

жму ше раз віртуально руку спеціалісту! ;-)

Женя
12 ноября 2021 в 1:56

Чудовий сервіс, оперативно виручили, пішли на зустріч, у неробочий час майстер погодився взяти роботу на дім, так як мені поспішало, скажу більше, без проблем погодились отримати диск на таксі, та таким чином повернути мені його назад. Я залишився більше ніж задоволений, обов'язково рекомендуватиму та звертатимусь особисто!

Мирослава
10 ноября 2021 в 17:57

Дуже крутий сервіс. Допомогли відновити дані з пошкодженого жорсткого диску. Сімейна історія відновлена) Дуже крута інструкція по відправці Новоб поштою. Відправляла диск з Харкова і все дуже швидко опрацювали. Швидко відповідають в месенджері і дуже приємні в комунікації.

користувач
08 ноября 2021 в 1:46

Звернулась у Lviv Data Recovery з проблемою втрати цінної інформації з компютера. Допомогли відновити. Дякую за оперативність, компетентність та кваліфікованість.

Volodymyr
07 ноября 2021 в 22:04

Відновили майже всю інформацію, задоволений роботою
Хороша комунікація - майстер оперативно відповідав на всі питання

Ярина
27 сентября 2021 в 14:04

Дякую за швидке та якісне відновлення даних! Зверталася до багатьох спеціалістів, проте вони не змогли допомогти, а у Lviv Data Recovery врятували інформацію з диску на високому професійному рівні та за оптимальну ціну! Однозначно рекомендую! Дякую!

Іван
22 мая 2021 в 21:43

Несподівано перестав працювати жорсткий диск. Звернувся у цей сервіс. Спочатку написав лист на електронну пошту, описавши проблему (Жорсткий диск не бачила ні одна програма, а в bios писало - hard disk error). Відповіли на лист в той самий день (Відповідь була, що або "полетіли" головки жорсткого диска або плата електроніки. В обидвох варіантах написали ціну ремонту.). Вирішив занести, бо відчуття підказувало, що це плата електроніки, при заміні якої всі дані залишаються цілими. Та й ціна заміни плати електроніки не дуже дорога - 600 грн. Заніс. Вже зранку наступного дня прийшло повідомлення від сервісу, що диск відремонтовано (Згоріла плата електроніки, яку і поміняли). Дякую сервісу.

Добавить отзыв