UAOTZYV.COM

Центр Сучасної Стоматології та Імплантації Silver Studio

Адрес Пустомити, вулиця Лісневицька, 2
Телефон +380 (67) 741-96-00
Часы работы
понедельник09:00-21:00
вторник09:00-21:00
среда09:00-21:00
четверг09:00-21:00
пятница09:00-21:00
суббота09:00-21:00
Сайт silverstudio-dentistry.com
Рубрики Стоматологическая клиника
Оценка 4.9 26 отзывов
Похожие компании в категории
Стоматологічна клініка Ваша Усмішка — Пустомити, вул. Грушевського, 64
Dr. Slyvka’s clinic — Пустомити, вул. Грушевського, 56

Центр Сучасної Стоматології та Імплантації Silver Studio отзывы

26
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Христина
24 октября 2023 в 19:20

Велике дякую, Богдану Володимировичу за його роботу, за те що дарує усмішку, і позитив. Якістю і сервісом задоволена на всі сто.

Валентин Пушко
07 февраля 2023 в 2:18

Клініка доволі сильно пошарпана плитка на фасаді полуплена, меблі старі, здивувало подерте крісло в яке мене і всадили, за такі кошти можна бути і охайнішими. Ставив імплант, набігали мене з ним так що вже і не радий, те не те то не так, то часу у нас нема то прийдіть тоді не знаю коли, склалося враження що лікар собі ціну не складе. Ставлення зверхне, робота посередня. Кераміку зроблю де інде.

Татьяна
22 октября 2021 в 17:07

В клініку Silver Studio звернулась по рекомендації від друзів. Дуже задоволена!
Сучасна в усіх сенсах клініка! Бездоганно все - від фаховості лікарів та обладнання до сервісу та інтер'єру! І Оперативно та комплексно вирішила всі поточні проблеми за адекватну ціну:)

Женя
07 октября 2021 в 8:40

Велике спасибі Лікарю стоматологу Богдану Володимировичу. Те що не змогли зробити інші стоматологи за 10 місяців мого мурдування, то тут лише декілька тижнів (це враховуючи загоєння після операції) і я знову можу не те що посміхатись, а жити без зубної болі. Якщо у Вас є проблеми з зубами, я раджу без вагань їхати в цю клініку, тут ви отримаєте професійну консультацію, за допомогою сучасної техніки вам проведуть діагностування, лікування, протезування. Якщо вас лякають ціни в інших стоматологвчних клініках, повірте ви тут будете приємно здивовані. Дякую Вам Богдане - Ви талантіще.

користувач
19 сентября 2021 в 17:29

Хочу висловити велику подяку ЛІКАРЕВІ СОЛОМІЇ ЛУКІВ за надзвичайно фахове видалення мого мудрого зуба, процедура пройшла безболісно і опісля ускладнень небуло. Пс: зуб був величезний у всьому розумінні цього слова і весь порослий кісткою. Щераз величезне дякую! Лікаря рекомендую на всі 200%

Ірина
04 сентября 2021 в 11:44

Дуже задоволена якістю надання послуг, все на вищому рівні, дякую Богдану Векляку за гарні зуби, так тримати!

Ілона
02 августа 2021 в 12:45

Хочу подякувати Silver Studio за професійне і якісне лікування а саме Луків Соломії, ми з дочкою лікуємося в неї вже 4 рік і дуже задоволені. Моя дитина лікує зубки, без будь якого страху, хвилювань та жодних больових відчуттів. Дякую вам за професіоналізм, бережливе ставлення то турботу до ваших пацієнтів.

Анна
15 апреля 2021 в 9:10

Хочу подякувати Silver Studio за якісне, професійне лікування. Також дякую за те що прийняли мене у п'ятницю ввечері, коли інші клініки вже не працювали і пропонували чекати понеділка (Приємно вражена наявності сучасного обладнання та адекватних цін.
Процвітання вашій клініці та більше вдячних пацієнтів)

Анастасия
01 сентября 2020 в 20:25

Приємно здивована сервісом!) Дуже сподобалось як ставлення лікаря, так і якістю роботи. Рекомендую:)

Роксолана
12 ноября 2019 в 4:55

Чудове обслуговування, турботливий та привітний персонал. Все на вищому рівні! Доступні ціни та бережне ставлення до клієнта! Раджу усім друзям та знайомим, так як ми з чоловіком дуже задоволені сервісом! Наш лікар Соломія, Вона не тільки професіонал своєї справи а перш за все неймовірно позитивна і добра, з якою не страшно) яка дбає про пацієнта! Ви найкраща і дуже дякую за здорові зубки! Атмосфера буде хороша, спокійно та комфортно. Дуже мила та привітна адміністратор. Клініка в якій роблять все Silver, будьте завжди на висоті!

Знак
02 октября 2019 в 13:09

Центр Сучасної Стоматології та Імплантації SilverStudio у м. Львів стала фіналістом конкурсу «Найякісніші товари та послуги року»!
Центр Сучасної Стоматології та Імплантації SilverStudio-це заклад нового покоління, що являє собою окрему споруду, збудовану відповідно до всіх норм та відповідає усім критеріям сучасної європейської клініки стоматологічного профілю.
Діагностика та лікування наших пацієнтів проводиться із використанням найсучасніших методик та новітнього обладнання відомих світових брендів.
Персонал центру-це кроманда спеціалістів, котрі постійно вдосконалюють свої вміння та готові допомогти кожному.
Велика кількість семінарів та трейнінгів постійно проводиться на базі закладу. Високий відсоток пацієнтів-це громадяни сусідніх держав, котрі дізнались про SilverStudio із схвальних відгуків своіх знайомих або через наш сайт міжнародного зразка, що постійно ведеться на п’ятьох мовах, містить максимумінформації про заклад, його інфрастрктуру та обладнанню.

Компанія Знак Якості нагородила керівника SILVER STUDIO Веклял Богдана Володимировича почесним Кубком та Дипломом «Знак Якості», а також вручили штамп «Гарантія Якості»!

Від душі вас вітаємо,
Запломбувати проблеми
І негаразди всі бажаємо.
Вставте радості імпланти,
Й скоби щастя не забудьте!

Юлія
03 августа 2019 в 15:57

Добрий день!
Відвідуємо Silver Studio всією сім'єю,
Сервіс на вищому рівні. Сучасне стоматологічне обладнання, все стерильно. В принципі розвіюються стереотипи про стоматологію, бо навіть, якщо ти нервуєш чи хвилюєшся, через те, що боїшся зубного болю - тут про це забуваєш, всі дуже привітні, панує невимушена і спокійна атмосфера. Ціни приємні. Окрема подяка Богдану Володимировичу - професіонал своєї справи і дуже приємна людина.
Не знаю чи у Львові є стоматологічні центри такого рівня. Приїжджайте в Пустомити в Silver Studio - не пошкодуєте.

Юлія
12 июля 2019 в 12:51

Стоматологія європейського рівня з надсучасними обладнанням, методом лікування та Професійними лікарями! Простора, стильна та затишна, з привітним персоналом та доступними цінами для кожного.
В цій клініці я вперше зустрілась з методом Седативного знечулення та залишилась приємно враженою та задоволеною на всі 100%. Завдяки цему методу, видалення "зубів мудрості" проходило в спокійному, напів-дрімучому стані, без страху, хвилювань та жодних больових відчуттів. Тому, всім, хто ще досі боїться стоматологічних втручань, цей метод ідеальний. З СЕДАТИВНИМ ЗНЕЧУЛЕННЯМ тепер не страшні жодні надскладні операції.
Дякую, Богдану Володимировичу, за обраний метод, професіоналізм, бежливе ставлення та турботу.
Ще не одноразово відвідуватиму студію Silver, але із задоволення та без будь-якого страху. Я знайшла свою клініку та всім РЕКОМЕНДУЮ!
Працюють справді Професіонали, які добре знають свою справу та не залишаться байдужими до твоїх проблем.

Марія
08 июля 2019 в 0:39

Чесно кажучи була вражена сучасним обладнанням, і професіоналом своєї справи Богданом Володимировичем, я настільки боялась йти рвати зуб що все відкладала на потім, прийшла на рентген і тільки записатись коли б то можна було вирвати, у відповідь почула вже і була в шоці страшно було так що аж руки тряслись, але коли мені зробив лікарі укол який я не відчула і вирвав зуб що я не зрозуміла як то сталось то одразу а полегшало то довіра на все життя, тепер тільки в Сільвер лікувати і рвати зуби буду ходити, дякую, Богдане Володимировичу)

Христина
06 июля 2019 в 1:39

Хочу висловити безмежну подяку “Silver Studio”, а саме Богдану Володимировичу, за високий професіоналізм, за дбайливе і бережне ставлення до своїх пацієнтів! Все на найвищому рівні! В клініці надсучасне стоматологічне обладнання, чистота і комфорт, індивідуальний підхід до кожного пацієнта, привітний персонал і доступні ціни! Всім рекомендую!

Борис
21 июня 2019 в 5:21

Європейська якість, професіоналізм лікарів, харизматичність засновника клініки мене вразили!
Успіхів і вдячних пацієнтів!

Марина
13 июня 2019 в 20:09

Висловлюю щиру подяку персоналу клініки Silver Studio за блискавичне надання послуг. Всі без винятку надзвичайно доброзичливі, організовані та високопрофесійні. Роблять все, щоб забезпечити комфортне обслуговування клієнтів в найкоротші терміни на найвищому рівні. Рекомендую вас всім своїм друзям! Успіху та процвітання!)

Валя
10 июня 2019 в 10:05

Доброго дня. Закінчилось і моє лікування в студії Silver. Я дотягнула до останнього, бо панічно боялась стоматологів. В результаті хворі зуби та невпевненість в собі. Та ось чудо, 2місяці і моя посмішка оновилась, а очікування виправдались.
Окрім лікування, скористалась, також, послугою «відбілення зубів». Робила вперше, але наслухалась про процедуру від знайомих багато страшилок, натомість, в процесі все пройшло безболісно та швидко: лікар ретельно оглянув та підібрав спосіб, що підходить саме моїм чутливим зубам -лазерне відбілювання. Результатом приємно враженна, тепер вчусь посміхатись заново і без комплексів.
В “Silver” справді професіонали, котрі працюють на результат.
За рекомендаціями я прийшла до лікаря Богдана і тепер, також, щиро рекомендую друзям.

Тамара
08 июня 2019 в 19:02

Отримала естетичний шок відвідуючи стоматологію Silver Studio - прекрасний дизайн, стильно, зручно, надсучасне обладнання, а головне професійні лікарі. Дякую персоналу клініки і особисто Богдану Володимировичу за якісне медичне обслуговування.

Инна
01 июня 2019 в 21:54

Якщо Вам потрібна кваліфікована стоматологічна допомога то звертайтесь сюди! Сучасні матеріали, найкраще обладнання, та надійні руки лікаря зроблять ваше лікування комфортним.
Ви будете оточені увагою та сервісом вічливого персоналу.
Затишний інтер‘єр, широкий спектр послуг, абсолютно доступні ціни, професійні консультації та грамотний супровід дозволять вам отримати гарну посмішку!
Лікуюсь особисто і щиро рекомендую усім - дорослим та діткам!
Повірте досить складно побороти дитячий страх перед стоматологом в дорослому віці. Тому добре думайте якому лікарю можна довірити здоров‘я вашої малечі.

Добавить отзыв