UAOTZYV.COM

Центр стоматології ФормулаДент

Адрес Львів, вулиця Івана Пулюя, 40, корпус, 4
Телефон +380 (67) 203-22-33
Часы работы
понедельник09:00-20:00
вторник09:00-20:00
среда09:00-20:00
четверг09:00-20:00
пятница09:00-20:00
суббота09:00-20:00
Сайт www.formuladent.com.ua
Рубрики Стоматологическая клиника, Стоматолог-гигиенист, Поставщик зубных имплантатов, Стоматологическая лаборатория, Стоматолог
Оценка 5 41 отзыв
Похожие компании в категории

Центр стоматології ФормулаДент отзывы

41
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Саша
30 мая 2024 в 0:11

Хочу подякувати команді прекрасних лікарів Formula Dent
Мала невдале лікування брекет-системою в іншій клініці, що нажаль спричинило видалення зуба, але видалення в такого прекрасного хірурга Андрія пройшло дуже легко, позитивно та оптимістично (видалила б нього всі зуби, жартую). Також хочу подякувати клопіткій роботі Олександра за мою майбутню Голівудську посмішку.
Звісно, ніяк не можу не подякувати прекрасному та чуйному, ввічливому та завжди усміхненому керівнику пану Сергію за злагоджену роботу всього колективу.
Formula Dent the best of the best.

Nata
05 февраля 2024 в 12:42

Лікувала зуби в клініці наприкінці січня 2024. Привітний персонал, доброзичливе відношення. Дуже задоволена результатом. За тиждень зробили все, що було заплановано, а це був чималий об'єм роботи (видалення карієсу, пломбування, перепломбування, видалення нерву, чищення каналів зубу, відновлення стінок, професійна гігієна зубів). Вражає чистота і охайність в центрі. Лікування проходила у лікарів Катерини Гулавської та Степана Бойчука. Щиро вдячна їм за професіоналізм та відповідальне ставлення. Однозначно рекомедую клініку "Центр стоматології Формула Дент".

Вікторія
03 февраля 2024 в 1:43

Хочу подякувати за професійний підхід, лікувала зуб, робила гігієну, робила реставрацію, усім задоволена, додаю фото «було-стало»

Христина
16 января 2024 в 23:26

Дуже задоволена послугами які надає клініка. Сервіс, якість роботи, професіоналізм лікарів та ставлення до клієнтів тут на високому рівні.
Встановлювала брекет-систему, виривали 8-ки, лікувала усі зуби, встановили дві коронки. Процес лікування пройшов комфортно та тривав три місяці. За цей час мала можливість познайомитись з усіма лікарями. Також дочку записую стандартно раз в пів року на гігієну та огляд. Кожному лікарю який був причетний до мого лікування окрема подяка.
Чудова клініка, рекомендую!

Татьяна
24 декабря 2023 в 21:51

Дуже дякую лікарям цієї клініки. Робила гігієну та видаляла складені зуби. Все зробили обережно та швидко. Тут про вас поторбуються. Для мене це поки що найкраща лікарня у Львові, бо так складно знайти дійсно кваліфікованих спеціалістів! Дуже вдячна вам!

Віолета
04 октября 2023 в 6:52

Відмінні лікарі. Лікувала карієс, ставила брекети. Усе максимально комфортно та безболісно

Anastasiia
17 сентября 2023 в 10:46

Пролікувала зуби і зробила міст у цій чудовій стоматології. Перший раз в житті, коли укол анестезії не болів, а на перепломбуванні каналу майже заснула (це комплімент!), було не боляче і не страшно. Приємні медсестри, я нічого не тямлю в стоматології але була вражена, як стоматолог і медсестра, майже нічого не питаючи один в одного як годинник разом працювали, передавали інструменти і тд. Захоплююсь нашими лікарями

Робила до цього чистку зубів в Дніпрі (роки два назад), лікар хвилин 10 потратив, сказав дуже кровоточить, взяв гроші і відпустив мене, а тут дуже дбайливо забрали зубний камінь, хоч і кровоточило, і нікуди лікар не спішила, і тепер коли чищу зуби крові немає (до цього дуже мучилась, дуже обережно чистила і все одно кровило).

В мене було лише два тижні часу, але встигли все зробити (не було 7 зубів - встигли зробити нові + перепломбували канали), дуже приємні лікарі, роздаю всім знайомим контакти, бо це перша в моєму житті приємна стоматологія, в яку хочеться повертатися. Взагалі до цього стоматологи якось мені все швидко робили, відпускали і нічого не питали, а тут з першої зустрічі таке враження залишилось, що їм не все одно, що в мене в роті буде, все обсудили, розказали, показували знімки як проходе пломбування і тд. Дуже уважно все робили. Я в захваті.

Катерина
01 сентября 2023 в 21:20

Звернутися саме сюди мене підштовхнула інстаграм-сторінка Центру, де було показано, як саме стерилізуються інструменти

Я попала до лікарки Ірини, пролікувала всі 4 зуби, які було потрібно. Це було безболісно. Дуже класно те, що лікарка періодично запитувала мене про самопочуття під час процедур

Перед тим я мала негативний досвід із стоматологами інших клінік, і дуже боялася йти на прийом сюди вперше. Але після першого візиту я перестала переживати і вже зрозуміла, що мені тут точно не завдадуть болю

Дякую пані Ірині!

Назарій
25 августа 2023 в 20:59

Однозначно рекомендую! Завжди була можливість записатись на візит у зручний для мене час, що дуже важливо! Якістю наданих послуг задоволений на 100%!

Саша
28 июля 2023 в 12:44

Відвідуємо клініку цілим сімейство. Тут працюють найкращі лікарі і надають великий спектр послуг. Особливо хочу подякувати лікарю Ірині Василівні за її професіоналізм і чудовий підхід до пацієнта. Щиро її рекомендую як фахівця у своїй справі.

Саша
20 июля 2023 в 15:36

З дитинства боюсь стоматологів. Але попавши в руки Сліпкевич Ірини Василівни все пройшло якісно та безболісно, що для мене дуже важливо.
Всім рекомндую клініку та зубну фею Ірину.

Женя
03 июля 2023 в 2:32

Знайшла стоматологію якою задоволена на 100%. Гарні фахівці різних напрямків (стоматолог, хірург, ортодонт) та дуже привітний персонал клініки. А ще ми тут знайшли свого стоматолога Катерину Петрівну до якої ходимо всією сім'єю.

Люда
13 июня 2023 в 8:16

Потрапила у клініку по рекомендаціі друзів. Атмосфера затишна, доброзичливий колектив. Лікую зуби у лікаря Сліпкевич Ірини Василівни, дуже уважна і чуйна до пацієнта, все пояснює і розказує. Щиро рекомендую.

Павло
25 апреля 2022 в 4:07

Дуже дружній і веселий колектив, це відчутно по спілкуванні лікаря і асистента)
Дякую лікарю Катерині

Женя
23 апреля 2022 в 19:06

Дуже гарна клініка, приємне відношення до пацієнтів, лікарі професіонали своєї справи, асистент Андріана приємна та ввічлива дівчина)

Tatjana
01 марта 2022 в 4:27

Всё просто замечательно! Пол года назад лечили зубы с мужем у Екатерины. Спасибо ей большое за профессионализм! Я так ещё не отдыхала в стоматологическом кресле во время лечения…
Скоро приедем снова.

Саша
17 сентября 2021 в 12:02

Дуже сподобалась клініка!) Відмінна чистота, привітний персонал та лікарі) Неодмінно буду звертатись тепер до Вас)

Женя
05 сентября 2021 в 9:49

Всім доброго дня. Лікувала дітей в ортодонта пана Назарія. Зробили дві пластинки, сину 10 років і дочці 7років. Пройшло 5 місяців, результат мене вже повністю задовільняє але ортодонт каже ще потрібно носити. Діти, з радістю, приходять на всі візити, кольори пластинок вибирали самі, що їх дуже потішило. Додатково виділю надзвичайну чистоту в клініці, красивий інтер’єр, ввічливість персоналу та приємну атмосферу. Завжди нагадують про черговий візит заздалегідь. Із впевненістю рекомендую.

Наталія
24 августа 2021 в 13:03

Звернулась в клініку до ортодонта Гриціва Назарія за рекомендацією сестри. Одразу на першому візиті ортодонт зробив попередній прогноз лікування і розказав про весь процес лікування. Я відносила беркети один рік, як мені і обіцяли, без жодних затримок та додаткових платежів. Весь час лікування пройшов швидко та комфортно, кожен візит до ортодонта був легкий та невимушений, що головне - абсолютно безболісний) результатом задоволена на всі 100%.
Всім, хто хоче мати красиві рівні зуби, рекомендую!)

Олеся
17 августа 2021 в 4:06

Дуже приємний і привітний персонал. Похід до ортодонта, прямо як свято) в клініці все чисто, стерильно і гарний дизайн.

Добавить отзыв