UAOTZYV.COM

Центр літотрипсії та ультразвукової діагностики, уролог Львів, УЗД Львів

Адрес Львів, вулиця Івана Огієнка, 3
Телефон +380 (96) 700-30-80
Часы работы
понедельник08:30-20:00
вторник08:30-20:00
среда08:30-20:00
четверг08:30-20:00
пятница08:30-20:00
суббота09:00-18:00
воскресенье09:00-17:00
Сайт urosvit.com
Рубрики Диагностический центр, Гинеколог, Уролог
Оценка 4.3 66 отзывов
Похожие компании в категории
Медіс — Львів, вулиця Хімічна, 4
Ультрамед — Львів, вулиця Івана Огієнка, 14
Слухові апарати Starkey Львів — Львів, вулиця Городоцька, 81

Центр літотрипсії та ультразвукової діагностики, уролог Львів, УЗД Львів отзывы

66
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
drew
03 марта 2024 в 19:46

Враження негативні
Лікар прийняв, звісно, УЗД зробили.
Але ВСЕ враження зіпсувала жіночка на рецепції 2-го поверху: такого хамського відношення навіть в поліклініці не було жодного разу. Таке було ставлення, ніби до неї прийшли додому і просимо пустити пожити рік-два безкоштовно.

Елена
06 февраля 2024 в 22:48

Я хочу висловити подяку лікарям та працівникам клініки UROSViT. Я та мої рідні є вашими пацієнтами з перших днів роботи клініки! Особисто дякую лікарю Андрію Орестовичу Подебрію за лікування батька! Лікарям УЗД Дарині Румянцевій та Андрію Дутчаку за високий професіоналізм!
Ви, дійсно, кращі з кращих і не зупиняєтесь на досягнутому, постійно вдосконалюєтесь, змінюєтесь на краще, втілюєте новітні досягнення сучасної медицини! Ми, ваші пацієнти, це дуже цінуємо!

Лена
03 февраля 2024 в 0:09

Вже багато років звертаюся в цю клініку. Дуже задоволена, профісионали свого діла. Хочу відмітити Максимець Татьяну, лікарь від Бога!

Коля
28 января 2024 в 9:01

Звернувся в Уросвіт по рекомендації колеги. Чесно, я дуже вражений дбайливим та вічлими ставленням, а головне те, що допомогли мені знайти причину, яка мене досить давно турбувала. Дуже вдячний лікарю Подебрій А. О. За гарні рекомендації. Огляд та лікування!

Lukasz
25 января 2024 в 21:17

Звернувся до лікаря Дутчака Андрія по рекомендації колеги, лікар з великим досвідом і професіоналізмом. Звертайтеся не пожалієте.

Іван
05 декабря 2023 в 12:20

Хочу залишити свій відгук про Ігора Кіндратіва та Андрія Дучака.

Я професійно займаюсь футболом, нещодавно травмувався, на МРТ пошкодження не було видно, тому лікарі обрали тактику для мене ПРП, отримали гарний результат, я задоволений! Дякую за якісно виконану роботу!

fed
29 октября 2023 в 16:22

Хочемо окремо подякувати за професійну роботу лікарю-діагносту пану Андрію Дутчаку а також за чуйне відношення до пацієнтів. Завдяки його висококваліфікованій діагностиці суглобів ми змогли поставити на ноги дружину.

Софія
17 октября 2023 в 15:21

Була на УЗД в Тітової Уляни. Дуже приємна лікарка. Професійне обстеження та надання хороших рекомендацій. Рекомендую! Якісно та швидко! Все на вищому рівні)

Леонід
10 сентября 2023 в 17:08

Проходив лікування в даному медичному центрі. Дуже сподобалось обслуговування, лікарі професіонали, працюють та лікують на вищому рівні. Немає черг, довго не очікував, адміністратори чудові та привітні, пропонують каву, чай, проводять до різних відділень. Подяка Матвієву Василю та Климіву Олегу Михайловичу за фахову консультацію, чуйність до мене та моєї проблеми. Рекомендую цей заклад хоч і сам не лікар) Обов'язково звертайтесь, дуже задоволений) Дякую щиро за розуміння та надання допомоги)

Саша
20 августа 2023 в 6:56

25 липня мене прооперував Андрій Орестович Подебрий з приводу СКХ. Операція пройшла вдало, доглядом за мною, як за пацієнткою я залишилась задоволеною, навіть не сподівалась, що саме так все минеться.
Користувалась послугою забору крові в маніпуляційному кабінеті цього центру, медсестра Наталя роботу виконала бездоганно, одразу відчувається, що людина має великий досвід щодо в/в маніпуляцій, робоче місце обладнано відповідно, контейнери для утилізації наявні, техніка обробки рук перед процедурою дотримана.
УЗД проводила мені Чубінська Олена Ігорівна, лікарка приємна в спілкуванні, ретельно обстежувала, не поспішала і завдяки її професіоналізму вдалося чітко визначити наявність конкрементів в нирці, що дозволило прицільно провести літотрипсію.
Саму процедуру дроблення я проходила 18 серпня в лікаря Король Мар'яни. Буду відверта, я трохи не терпляча, мене турбував больовий синдром, але медсестричка Ліля зробила за вказівкою лікаря знеболення, що дозволило максимально якісно провести літотрипсію.
Перед обслуговуванням в цьому центрі я цікавилась відгуками і справді, Мар'яну Ігорівну саме такою собі й уявляла: талановита лікарка, яка як виявилось в приватній розмові мріяла про цей фах, відкрита до діалогу, приємна в спілкуванні, бо таки годину треба про щось поговорити, відволікти увагу від думок про процедуру, я отримала відповідні рекомендації щодо лікування найближчим часом.
Дуже тішуся, що саме центр "Уросвіт" обрала для вирішення свого питання, рекомендую всім, хто ще відкладає турботу про своє здоров'я - звертайтеся, тут працюють справжні професіонали!
P. S: в туалетних кімнатах чисто, наявні засоби для миття рук та дезінфекції, вдосталь туалетного паперу та паперових рушників і. Дуже гарно пахне, бачу, працівники цієї ділянки виконують свою роботу сумлінно, приємно це відмітити!

Любомир
17 августа 2023 в 17:39

Проводили у суботу УЗД слинних залоз. Хороший колектив. Хочу подякувати за прекрасне відношення, особливо Анастасії Володимирівні, чудовий і приємний лікар.

Яна
14 августа 2023 в 13:27

Відношення до людей чудове, лікарі справжні професіонали, дівчата на рецепції радо допоможуть при вирішенні будь -яких питань
Щиро рекомендую, повернусь обов‘язково Мар’яна Ігорівна це любов

Мар´яна
11 августа 2023 в 18:23

Хочу висловити слова вдячності медсестрі Лілі, яка брала в мене аналізи. Компетентна та чуйна, підказала як правильно поступити. Завдяки їй, яка звернула увагу, я вчасно почала лікуватися. Дякую Вам! Бережіть таких працівників!
А також Матвіїву Василю Володимировичу, який вчасно та якісно провів операцію. Підказував та допомагав весь період лікування. Чуйний лікар від Бога!
Дякую Вам!

Detox
02 августа 2023 в 17:09

Здавала аналізи для перевірки стану організму. Попросила лікаря гінеколога взяти аналізи перед тим самим розказав про проблеми що турбують. Виявилось що вона взяла не всі аналізи, наступного разу прийшлось ще заплатити за візит і ще за одні. Та вони теж були не ті. Прописала свічки та безглузді пігулки які не допомогли. Дарма витрачений час, гроші та нерви.

Marianka
02 августа 2023 в 17:08

Зробили УЗД молочних залоз, черевної порожнини та УЗД нижніх кінцівок. Лікарі Андрій та Анна Дутчак показали високий рівень кваліфікації, та і загалом дуже приємні та світлі люди. Вдячна своєму лікарю що рекомендував саме цю клініку та цих спеціалістів для проведення передопераційного обстеження.

Алина
23 июля 2023 в 22:30

Лікар уролог Матвіів Василь чудово провів цитоскопію, звернулася в стані загострення і очікувала що буде дуже боляче. В результаті процедура пройшла чудово, неприємно але боляче зовсім не було! Після процедури очікувала загострення або сильних болів - і тут все добре. Дуже раджу проходити процедуру саме в цього лікаря.
окремо хочу відмітити чудову роботу персоналу клініки на рецепції і медсестер.

Наталия
07 июля 2023 в 14:42

В цій клініці була у косметолога, це жахливий досвід! Залишились рани після чистки, які сходять 1,5 тижні і залишилось багато чорних точок. На масаж можна піти якщо ви хочете просто трохи розслабитися, якщо ви маєте якісь проблеми з цим вам не допоможуть. Ендокринолог та узист чудові лікарі. Обслуговування клієнтів чудове.

Надія
06 июля 2023 в 10:47

Чудовий новітній медичний центр з приємним персоналом. Особливу вдячність хочу висловити лікарю Андрію Дутчаку, за його професіоналізм та уважність. Пан Андрій швидко та точно виявив проблему та порадив, до кого можна звернутися із лікуванням. Щиро вдячна за компетентність та піклування про пацієнтів!

Наталя
15 апреля 2022 в 9:40

Тут дбають про пацієнта. Привітний та кваліфікований персонал, якому можна довірити найціннішше - своє здоров'я. Особлива подяка адміністратору Христині за доброзичливе ставлення і турботу.

Катя
14 апреля 2022 в 18:20

Задоволена візитом у клініку ''Уросвіт''.
Лікар Матвіїв Василь Володимирович - професіонал, все чітко і доступно розказав і пояснив. Обслуговування на вищому рівні. Персонал дуже привітний.

Добавить отзыв