UAOTZYV.COM

Центр іноземних мов, бюро перекладів EVEREST Дрогобич

Адрес Дрогобич, 17/1, вулиця Жупна, 17
Телефон +380 (96) 036-19-37
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота09:00-14:00
Сайт www.everest-english.com
Рубрики Переводчик
Оценка 5 20 отзывов
Похожие компании в категории
Бюро перекладів ADMIRAL — Дрогобич, вулиця Нижанківського, 2

Центр іноземних мов, бюро перекладів EVEREST Дрогобич отзывы

20
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
27 февраля 2022 в 4:00

Величезне спасибі Вам за все. Мені дуже дорога Ваша допомога і Ваша підтримка. Мені дійсно допомогли уроки англійської) я рада що іменно знайшла ваш сайт) в такий малий час, мене під потували до іспиту з англійскої, і я його здала) ураааа, вам бажаю процвітання! Я усім раджу звертатися іменно сюди за допомогу вивчення ангдійської мови

ArchiStructures
15 июля 2021 в 9:42

Обємний та всеохоплюючий курс підготовки до IELTS забезпечив мені достатній бал для поступлення на міжнародний ВУЗ, і взагальному значно покращив мовний рівень. Це дозволило з легкістю поринути в процес навчання з іноземцями. Дякую школі Еверест та викладачу Олесі за пророблену роботу. Однозначно рекомендую мовну школу і заохочую не відкладати навчання на потім. Від вчасно здобутих знань залежить ваше майбутнє!)

Serhii
14 июля 2021 в 0:59

Я відвідую школу недавно, з кінця вересня.
Прийшовши туди, я нічого не знав, не вмів правильно будувати речення, не знав елементарних слів. Але коли я походив вже два місяці, я мав уявлення як правильно будувати змістовні речення, знав вже немало слів.
І я зрадістю відвідую школу, оскільки я почуваю тут себе комфортно і хочу здобувати нові знання.

користувач
10 июля 2021 в 20:08

Враження від школи EVEREST дуже позитивні. Викладачі професійно підходять до проведення кожного заняття. Методика викладання зрозуміла для сприйняття. Всі заняття проводять в дружній атмосфері. Легко долаєш страх висловлювати свою думку англійською. Неодмінно буду рекомендувати цю школу друзям та знайомим.

Женя
06 июля 2021 в 13:12

Школу Everest мій син відвідує досить недавно. Пані Наталя професіонал своєї справи, вміло зацікавлює дітей до вивчення матеріалу (оскільки, у сина англійська була самий найгірший предмет). З відвідуванням школи син переглянув свою думку) Великий плюс в тому, що групи маленькі і кожній дитині приділяється час. Також ввічливі адміністратори. Рекомендую школу Everest.

Роман
30 июня 2021 в 16:39

Рекомендую уроки на бізнес тематику від Евересту. Окремо варто відмітити не лише високий рівень знання спеціалізованих термінів, а й окреме приділення часу на вивчення тематики бізнесу. Це просто

Марія
28 июня 2021 в 16:17

Якщо вам потрібні послуги перекладу та нотаріального завірення, то вам в "Everest". Назва говорить сама за себе: професійні працівники, якісна робота - все на найвищому рівні.

Женя
26 июня 2021 в 8:54

Дуже класна школа. Легко та просто викладачі пояснюють теми уроків заохочуючи дітей вивчати іноземні мови. Також допомагають кожній дитині. Дуже цікаві ігри та забави з вивчення англійської мови. Також дуже сподобався табір який проводять кожного літа
З поїздками та вивчення мови. Уже 6 років вчимося в школі і ще ні разу не були розчарованими тут рекомендую цю школу для вивчення іноземних мов якщо ви бажаєте здати ЗНО, вступні екзамени тапросьл для себе щоб розуміти ці мови.

Галина
22 июня 2021 в 11:24

" EVEREST "-дружня команда викладачів, особлива атмосфера творчості та чудового настрою.
Викладачі школи-професіонали, які знаходять підхід до кожного учня, студента, застосовують сучасні методики в навчанні, TV-Club, уроки з американцем Келлі, мовний літній табір "Вундеркінд".
Креативний підхід створюють чудовий настрій для втомлених школою учнів та завантажених студентів.
Мій син навчається в "Everest" 6 років і на даний час готується до ЗНО з англійської мови і до участі в олімпіаді з ділової англійської, щоб поступити в омріяний вуз.
На даний час, мій син переглядає фільми англійською, слухає та розуміє новини, англійські пісні, говорить та листується з іноземцями без мовного бар'єру, читає книжки англійською.
Надзвичайно вдячна ШКОЛІ за високий рівень професійності та роботі на результат! Велике спасибі викладачам: Оресту, Наталі, Мар'яні, Лесі Олександрівній!

Саша
19 июня 2021 в 9:19

Мені подобається ходити в Еверест тому що я хочу вчити англійську мову ми навчаємось говрити між собою, вчимо слова, навчаємось читати.
Денис, 8 років.
Від себе можу додати чому саме я зупиналася на мовній школі Еверест: по-перше тому, що саме ця школа дає унікальну можливість спілкуватися з носієм мови, по-друге, тому що Денис отримав сертифікат після року курсів з відповідністю його знань, по-третє - дитина за трішки більше, ніж пів року навчилася читати англійською, і по-четверте - все навчання відбувається у формі гри та із солодким заохоченням.
Вдячна професіоналам з Евересту за такий підхід та особливу методику навчання, яка дає плідні результати.

Женя
17 июня 2021 в 0:15

Мій син відвідує школу "Еверест" майже два роки. Після уроку завжди веселий, задоволений. Із нетерпінням чекає на наступний урок. Отримуємо знання з усмішкою)

Ihor
14 июня 2021 в 20:10

Я задоволений навчанням в цій школі, особливо викладачами! Їхні методи навчання дуже цікаві! Завдяки школі "EVEREST", підвищився мій рівень знання, уміннь і навичок англійської мови. Заняття з Марією Петрівною допомогли мені розвинути навички говоріння і слухання, з якими в мене були проблеми. Леся Олександрівна професійно готує до міжнародного іспиту "IELTS". Я рекомендую відвідувати школу "EVEREST".

Ирина
12 июня 2021 в 17:15

Гарна мовна школа з європейським рівнем надання послуг, рекомендую для будь-якого віку, спробувала сама і вчився син.

Марія
26 мая 2021 в 21:07

Протягом 2-х років внук відвідує заняття з англійської мови у центрі іноземних мов Everest. До того мали тривалий досвід з іншими школами нашого міста, тому маємо можливість порівняти… Цього року і віддали в школу внучку, нам лише виповнилось 6 і уже помітний результат. Центр Everest – це достойне місце, яке володіє багатьма перевагами: атмосфера підходу викладачів є дуже індивідуальна, цікава, дружелюбна і направлена найперше на потреби учня; зберігається дуже дружня і домашня атмосфера, яка досягається не лише викладачами, а й інтер’єром приміщення, в якому комфортно себе почувати. Почуття впевненості в досягненнях появляється після кожного заняття, завдяки злагодженій і високого рівня роботі викладачів школи. А саме важливе - це результат, якого досягають онуки відвідуючи школу!

Ірина
25 мая 2021 в 6:38

Одразу після того як я дізналась про школу Еверест, я вирішила, що мої діти будуть навчатись саме там. І я вважаю, що я не помилилась зі своїм вибором.
Моя донька почала відвідувати школу Еверест шість років тому, і сказати що її знання англійської стали кращими- це не сказати нічого. Команда Евересту не просто навчила її англійської з нуля, а й привила любов до вивчення мов.
Також дивує підхід вчителів до різних вікових категорій, адже для наймолодших, серед яких навчався мій син, уроки проходять у форматі гри. Завдяки цьому дитина навіть не помічає як сприймає корисну інформацію і не втрачає інтерес до уроку. Для старших учнів урок проходить не просто з книжками, а й з приємною бесідою із вчителем на різні теми (безпосередньо англійською)
Робота дирекції не може не дивувати, адже оргагізація численних тематичних свят для дітей, TV-club, англомовний табір та запрошення носіїв мови допомагає учням погрузитись з головою у вивчення мови та відчути себе впевненішими під час розмови англійською.
Молодий склад команди евересту дивує своїм професіоналізмом. Від кожного з вчителів відчувається особлива віддача, і важко не помітити, що ці люди вкладають всю свою душу в роботу. І найголовнішим є те, що кожен вчитель впродовж навчання розкриває потенціал учня і стає для нього справжнім другом.
Особливу подяку хочу виразити Оресту Васильовичу, адже саме він став для моєї доньки справжнім наставником у вивченні мови.
Також не можу не виділити роботу адміністраторів, які справді створюють приємну атмосферу. Кожен з них привітний та завжди допомагає вирішити кожне питання.
Я вважаю, що школа Еверест цілком і повністю справляється із своїм завданням. І з кожним роком учні разом з школою долають все нові вершини. Тому я пропоную кожному, хто прагне розвиватись у цій сфері долучатися до цієї великої сім‘ї під назвою ЦІМ “EVEREST”.

Павло
07 декабря 2020 в 4:37

Я проходив підготовку до екзамену IELTS центрі Еверест і можу сказати, що рік підготовки до IELTS з викладачем центру Лесею Олександрівною дозволив мені набрати ті бали з IELTS, які мені необхідні: Загальний бал (Overall) 8.0; Listening 8.5; Reading 8.5; Writing 7.0; Speaking 7.0. Леся Олександрівна допомогла мені визначити мої слабкі місця та досягти бажаного рівня у двох найскадніших частинах екзамену - Speaking та Writing. На мої заняття були запрошені носії мови щоб я зрозумів як говорять native speakers, а також я отримав надзвичайно багато виправлень моїх есе (writing task 2), та writing task 1, що дозволило мені ідентифікувати свої помилки у письмі та виправити їх. В мене навіть було декілька невдалих спроб здачі екзамену, де не вистачило 0.5 бала щоб досягти бажаного результату, але постійна робота, яку ми проводили навіть по скайпу в час карантину, дозволила мені досягнули бажаного результату з IELTS, за що я дуже вдячний Лесі Олександрівні та працівникам центру Еверест.

Ирина
28 сентября 2020 в 14:47

Гарна мовна школа з європейським рівнем наданням послуг, рекомендую для будь-якого віку, спробувала сама і вчився син.

Анастасія
10 ноября 2018 в 12:59

Дуже задоволена навчанням! Здала IELTS Academac на 6.5. Особливо хочу відзначити свого викладача, Лесю Олександрівну, дуже талановита, яка дійсно любить свою справу і приділяє студентам багато уваги. В загальному, я знайшла те, що шукала, досягла своєї мети і всім рекомендую!

Зоряна
05 ноября 2018 в 23:07

Моєму синові подобається навчатись в "Евересті". Тут він має можливість підтягнути граматику. Теми пояснюються дуже доступно і при необхідності повторюються знову і знову до повного засвоєння. Радує, що в групі лише четверо дітей. Я бачу реальні результати навчання.
Успіхів молодому колективу!

Volodymyr
26 октября 2018 в 20:16

Тільки зараз, успішно склавши IELTS, я розумію наскільки вірно вчинив, що за рекомендацією друзів звернувся до школи «Еверест», котра у місті Дрогобич. Знання мови це одне, але успішно обійти всі підводні камені тесту – щось зовсім інше.
Думаю, що лише завдяки професійній підготовці, яку я отримав у керівника школи, мені вдалось досягти успіху. За що щиро і дуже Вам дякую, шановна Леся Олександрівно!

Добавить отзыв