UAOTZYV.COM

Центр дермато-естетичної медицини Панацея

Адрес Львів, вулиця Квітки-Основ'яненка, 26А
Телефон +380 (73) 500-07-07
Часы работы
понедельник10:00-17:00
вторник10:00-17:00
среда10:00-17:00
четверг10:00-17:00
пятница10:00-17:00
суббота10:00-15:00
Сайт panaceya.com.ua
Рубрики Косметологическая клиника, Медицинская клиника, Специализированная клиника
Оценка 4.6 26 отзывов
Похожие компании в категории
Косметологічний центр ЖАНВІ — Львів, вулиця Личаківська, 39
АстраНова - центр лазерної епіляції та косметології — Львів, вулиця Модеста Менцинського, 5

Центр дермато-естетичної медицини Панацея отзывы

26
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ілона
09 февраля 2024 в 15:04

Дуже гарна, чиста клініка!
Персонал та лікарі привітні)
Особливо рекомендую лікаря Ірину Остапівну, дуже якісно та зовсім безболісно виконала свою роботу

Світлана
03 февраля 2024 в 21:34

Щиро вдячна пані Орисі Сизон і її команді за професіоналізм, якість і людське відношення. Раджу!

Галина
01 февраля 2024 в 2:10

Космос! У діагностиці, виконанні процедур і обслуговуванні.
Атмосфера, апаратура, фахівці - бездоганно!

Анна
30 января 2024 в 3:57

Дуже сподобався сервіс та робота спеціаліста, дякую Рамілю за консультацію та підібраний догляд! А також дякую адміністратору Ірині за теплий прийом та смачний чайок) Так тримати!

Viktoriia
21 декабря 2023 в 7:34

Видаляли папіломи. Можу сказати, що цю процедуру можна зробити втричі дешевше у Львові в іншій приватній клініці. Навіть додатково взяли гроші за консультацію/обстеження, якого по факту не було, я відразу прийшла видаляти. Більше не повернусь, немає сенсу.

Kv Kv
27 ноября 2023 в 4:18

Сподобався прийом працівників клініки, приємна затишна атмосфера та консультація лікаря Пиріг Дарини. Бажаємо міцного здоров'я, миру, по- більше вдячних пацієнтів! З повагою Анна.

Татьяна
03 ноября 2023 в 14:15

Дуже гарна клініка. Професійний лікар-дерматолог Лебедович Софія Ігорівна. Якість обслуговування відмінна. Я дуже задоволена. Дякую.

Микола
12 сентября 2023 в 7:56

Гарна клініка, привітний персонал та ніби хороші лікарі, але даремно витрачені кошти та час. Процедура по видаленню судин - дієва лише на два дні, було таких дві процедури - безрезультатно. Лазерне шліфування рубців - взагалі безглузда процедура, яка нічого окрім опіку не дає, після відлущення шкіри все те саме, ніякого ефекту та результату не приносить. Як кажуть лікарі - потрібно декілька процедур, з першої не буде помітного результату. Ну ок, сказали потрібно 6, був на 4, далі не бачив сенсу йти на ще одну та і взагалі були сумніви після другого сеансу. Типу 4 процедур були впусту, а от на 6 буде результат) Ще із цими процедурами додали вроді "плазмоліфтинг" от від нього казали, мав би бути результат, а насправді нічого. Далі виписані креми та інші припарати по догляду, які як і процедури - все не дієві та нідочого.

Дана
28 августа 2023 в 4:48

Дуже задоволена результатом лікування. Я була пацієнткою у лікаря Раміля Сапарова. Дуже вдячна йому за якісне лікування. У Раміля дуже професійний підхід до кожного пацієнта і загалом завжди залишаються приємні враження після кожної процедури. Він старанно ставиться до своєї роботи і результат завжди перевершує очікування. Почуваєш себе у надійних руках.
Взагалом у клініці дуже приємна атмосфера. Персонал ввічливий та привітний. Особливо якісне обслуговування і правильно підібране лікування.
Однозначно рекомендую!

Juliya
08 августа 2023 в 10:47

Найкращі фахівці працюють тут. Індивідуальний підхід до клієнта, чуйність та уважність-це те, що ви отримаєте в "Панацеї". Орися Орестівна Сизон-професіонал найвищої категорії. Були з мамою на безкоштовній дерматоскопії, під час якої виявили небезпечну хворобу. Дякувати Богу, що зробили це вчасно. Раджу центр "Панацея", в якому ви отримаєте фахову консультацію та дієве лікування.

Женя
20 июля 2023 в 5:17

Я дуже задоволена лікарем Іриною Остапівною! Видаляла у неї родимки та проводила огляди. Дуже чуйна людина, все на вищому рівні. Все говорить відверто, шо потрібно видаляти, що можна залишити, радить як краще. Довіряю їй на всі 100%.

bubble
15 июля 2023 в 6:42

Звертаюся сюди регулярно, тішить обслуговування, затишний інтер'єр і те, що не нав'язують зайві послуги

Svitlana
07 июня 2023 в 22:12

Дуже приємний та кваліфікований персонал, видалення бородавок зробили швидко, безболісно та якісно. Дякую

Анна
28 ноября 2022 в 7:30

Точно не рекомендую нікому дерматолога Ірину Чаплик-Чижо. Прийшла до неї з однією проблемою, а вона не те, що її не допомогла вирішити, а створила мені нові. Пройшов майже рік, а мене досі не відпускає те, шо ця «лікарка» порадила мені повидаляти абсолютно доброякісні родимки (принаймні я так сподіваюся, шо вона це правильно через дерматоскопію визначила) і тепер в мене полишалися жахливі сліди на тілі. А причин видаляти не було, вони мені абсолютно не заважали. Лікарці очевидно було головне розкрутити клієнта на процедуру по видаленню. Я тоді була необізнана і просто довірилася їй, бо давно хотіла той чекап родимок нарешті вперше зробити, бо вона переконувала з вогником в очах «а раптом не буде поруч лікаря, вони десь пошкодяться і хто знає, що може статися». Тобто уточню, вона не казала прямо, шо вони можуть переродитися у злоякісні, але вона на це натякнула або принаймні дозволила мені у це повірити. Питання не у вартості непотрібної процедури, а в жахаючій жадібності так званого «лікаря», яка зробила мені молодій недурній дівчині, яка завжди все перевіряє, а їй оце вперше довірилась, бо то ж кандидат наук, візуальні фізичні вади і комплекси до кінця життя. Також вона мені неодноразово пропонувала ботокс, бо «вже пора і потім буде пізно». Якщо що я прийшла не на консультацію до косметолога. Мені було 29 і я нічого не маю проти своїх природніх мімічних зморшок. А прийшла я до дерматолога повидаляти бородавки на стопах

Женя
08 апреля 2022 в 3:06

Була на консультації у дерматолога п. Ірини. Все на вищому рівні! Чудовий підхід до пацієнта, якісне обслуговування, правино підібране лікування, гарна атмосфера і почуваєш себе у надійних руках. Рекомендую!

користувач
22 марта 2022 в 13:33

Клініка, в якій працюють справжні професіонали своєї справи. Приємно бачити коли лікар справді горить своєю працею і має бажання тобі допомогти. Найважливіше, що результат лікування було видно майже одразу.

користувач
14 марта 2022 в 15:11

Дуже задоволена роботою Ірини Чаплик, лікуємо моє волоссячко вже 4 місяць, і результат, звичайно, є. Також у клініці дуже чистенько, просторо. Привітний персонал, нове обладнання. Рекомендую.

користувач
21 февраля 2022 в 3:33

«Панацея» - місце, куди хочеться повертатись знову і знову. Затишна атмосфера і професіонали, які знаходять індивідуальний підхід до кожного. Кожна процедура має позитивний результат за короткий термін. Дякую Вам, феї Панацеї. Всім рекомендую.

Наталія
10 февраля 2022 в 15:30

Була на прийомі у лікарки Ірини Чаплик- Чижо. Чудова людина, чуйна, привітна, професіонал своєї справи. Я залишилася задоволеною! З впевненістю, можу сказати, що прийду до Вас ще не один раз.

Женя
18 января 2022 в 0:43

Надзвичайно задоволена обслуговуванням. Персонал дуже привітний і це команда професіоналів, які бездоганно знають свою справу!
Ходжу на епіляцію до Христі Єсип, результати просто вражають і всім рекомендую. Христя - майстер своєї справи, а сучасне обладнання забезпечує чудовий результат!
Також хочу відмітити Раміля Сапарова, в якого я робила чистку лиця і різні косметологічні процедури. З Вами моя шкіра просто сяє!
Окреме дякую керівнику центру Орисі
Орестівні за те, що зібрала в єдину команду таких чудових фахівців, а також за те, що завжди порадить саме те, що Тобі потрібно!
Успіхів Вам і щоб ми всі Вам були красиві)

Добавить отзыв