UAOTZYV.COM

Центр бізнес-тренінгів Ля Телепате

Адрес Львів, вулиця Хуторівка, 40 а, офіс, 118
Телефон +380 (63) 807-84-05
Часы работы
понедельник09:00-18:30
вторник09:00-18:30
среда09:00-18:30
четверг09:00-18:30
пятница09:00-18:30
суббота09:00-16:00
Сайт latelepathe.com
Рубрики Психолог
Оценка 5 10 отзывов
Похожие компании в категории
Медико-соціальний центр Діалог — Львів, вулиця Дністерcька, 27
Психолог Львів - Підгородний — Львів, вулиця Бузкова, 2
Детектор брехні — Львів, вулиця Героїв УПА, 73
Центр детекції брехні у м.Львові — Львів, вулиця Євгена Коновальця, 103

Центр бізнес-тренінгів Ля Телепате отзывы

10
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Nazar
08 ноября 2021 в 10:43

Відвідав гру мак картки, як наслідок отримав цікавий напрям розвитку особистості, та новий погляд на вирішення питань, що турбували.

Наталия
29 октября 2021 в 0:34

Місце, куди хочеться повертатись. За неймовірною позитивною енергією, за невичерпним джерелом інформації. Для всіх, хто цінує свій час, і розуміє важливість постійного, всебічного розвитку, підтримки ментального, емоційного тонусу, вам сюди!

Марта
23 октября 2021 в 4:34

Проходила тренінги в Олени, дуже задоволена. Неймовірна людина, яка заряджає енергією, добра, приємна та красива жінка з почуттям гумору. Дуже гарно, цікаво та легко подає інформацію. Пізніше- відвідувала особисті заняття. Дуже вдячна за допомогу. Просто нереально вдячна. Це змінило моє життя на краще. Я зробила те, що здавалося неможливим. Все настільки легко та ненав'язливо, що я однозначно рекомендую!

Данил
05 октября 2020 в 9:24

Рекомендую Ля Телепате!

Відмінні тренінги від професійних фахівців заряджають до дій на довго!
Тільки перевірені практичні знання!
Особливої уваги заслуговує приватне консультування у Олени Коссак - взірець клієнтоорієнтованості, викладання на 300%! Якщо цікавить власний розвиток, розвиток, підтримка власного бізнесу, ефективне управління організацією, просування на ринку, то вам сюди! Раджу!

Constructive
24 ноября 2018 в 16:43

Тренери цього центру проводили для нас тім-білдінг і тренінги по продажах. Ми дуже задоволені, а працівники почали працювати значно злагодженіше і продуктивніше.
Рекомендуємо тепер своїм колегам.

Замовити
30 октября 2018 в 18:10

Вважаю за обов"язок поділитися враженнями від проходження тренінгів у Ля Телепате.
Адже розумію, що вони можуть змінити на КРАЩЕ Ваше життя, так само як змінилося і моє!

1. Такого високого рівня клієнтоорієнтованості я не зустрічала практично ніде. Тренер Олена Коссак вболіває за ваш результат мабуть більше ніж ви =)

2. Дуже важливим є можливість проконсультуватися 24/7;3. Також для мене цінним було те, що тренінги проводять лише ПРАКТИКИ, а не теоретики. Всі рекомендації випробувані на практиці, тому дають практично миттєвий результат.

Навіть якщо Ви не власники бізнесу (а тренінг стосується управлінню персоналом) - Ви дізнаєтеся безліч корисних порад, які можна застосовувати у побуті також.

Мені бракувало впевненості в собі, постійні сумніви і рутина не дозволяли зробити правильні рішення. Але завдяки тренінгам в голові все стало на свої "полички".

Рекомендую! Не вагайтеся, а поповнюйте ряди успішних і впевнених в собі людей!

Ігор
03 октября 2017 в 20:13

Цікаві і корисні тренінги. А ще великим плюсом є емоційний заряд і велике натхнення працювати, яким заряджає всіх присутніх Олена). Успіхів і процвітання Вашій компанії!

Галина
10 июня 2017 в 12:52

Гарний тренінгоий центр, не лише дає теоретичні та практичні знання у менеджменті, продажах, та психології, але й по справжньому переживають та вболівають за успіхи теперішні та майбутні Вашого підприємства.
Якщо Ви прагнете покращити результати та ефективність Вашої компанії, рекомендую звертатись в "Ля Телепате"!

Олена
08 июня 2017 в 12:34

Не дивлячись на свій щільний робочий графік, я постійно знаходжуся у пошуках нових знань та ідей. Займаюсь саморозвитком та відвідую різні навчання та тренінг. На сьогодні мене вже вразити чимось або почути щось таке, про що ніколи не чула, важко. Однак у тренінговому центрі «Ля Телепате», Олена Коссак (Керівник та бізнес-тренер) вміє гарно систематизувати поданий матеріал, розглянути питання під кутом, яким раніше я і не думала дивитись. Це безумовно розвиває та завжди породжує в мене нові думки та ідеї, які я втілюю у своїх проектах. Дякую! До нових зустрічей!

Ирина
18 апреля 2017 в 22:01

Являюсь постійним відвідувачем цього тренінгового центру. Кожна тема для мене є цікавою і кожен раз відкриваю для себе щось нове. Інформація, яка подається на тренінгах є корисною не тільки для ведення бізнесу, але й для мене особисто у пошуках кращого себе та кращого розуміння особистості як індивіда. Не перестану дякувати тренеру, чарівній Оленці, яка завжди дасть цінну пораду і на тренінгах якоі приходить натхнення на добрі діла, нові звершення, переосмислення та винахід нових шляхів, йдучи якими досягаєш успіху у житті. Дуже люблю невимушену атмосферу у центрі, так само як і саму команду Ля Телепате. Бажаю Вам процвітання на теренах Украіни та поза іі межами. Тренеру Оленці бажаю багато натхнення, любовы і міцного здоров'я!

Добавить отзыв