UAOTZYV.COM

Boss Auto Ukraine

Адрес Львів, вулиця Олександра Довженка, 2
Телефон +380 (63) 667-02-72
Часы работы
понедельник10:00-19:00
вторник10:00-19:00
среда10:00-19:00
четверг10:00-19:00
пятница10:00-19:00
суббота10:00-15:00
Сайт bossautoukraine.com.ua
Рубрики Автосалон, Автомобильный аукцион
Оценка 4.7 23 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Boss Auto Ukraine — Львів
Boss Auto Ukraine - Авто з США — Львів, вул. Кульпарківська, 222/2
Похожие компании в категории
Радар-сервіс — Львів, вулиця Стрийська, 350
ELECTRO-MOTORS — Львів, вулиця Пасічна, 129А
EverestAuto — Львів, вулиця Зелена, 149 Ю
Галич-Авто — Львів, 79066, вул. Зелена, 407

Boss Auto Ukraine отзывы

23
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Валерій
14 декабря 2023 в 21:09

Ми витратили близько півтора місяця на вибір автомобіля. І радує той факт, що цей час був витрачений дуже продуктивно. Команда в бос авто відпрацювала непогано. Ми розглянули кілька варіантів, але в кінцевому підсумку вибрали якісний автомобіль, який відповідає нашим усім потребам. Вибір падав на той, який повністю задовольняв наші очікування - моя дружина керувалася дизайном, а я звертав увагу на комплектацію і обслуговування.
Потім нам довелося зачекати ще три місяці, поки автомобіль прибув і пройшов ремонт, який тривав близько місяця. Щодо термінів, то вони трохи затяглися, але це не було суттєвим недоліком. Ми обидва насолоджуємося нашим авто.

Андрій
23 ноября 2023 в 22:01

Я замовив Toyota Camry 2020 року наприкінці березня 2023. Спочатку машина повинна була доїхати до але через деякі обставини маршрут змінили і вона була направлена в Польщу. Чекати довелося досить довго. Частково розумію критику тих хто описує ситуації що відбулися з ними. Іноді факти виявляються відмінними від того що було спочатку представлено чи вартість авто може бути вищою ніж очікувалося. Я вважаю що в цьому є певна правда але існують і випадки перебільшень. У таких ситуаціях важливо бути обережним докладно вивчати умови контракту обирати вигідні пропозиції на аукціонах та приймати рішення розсудливо. Це дозволить отримати більше переваг та зрозуміти сутність таких послуг. В результаті я отримав свою тойоту пізніше ніж хотілося але таки отримав. Хочу висловити щиру вдячність компанії Босс авто за їхню підтримку та те що вони завжди були на зв'язку зі мною.

Майк
22 октября 2023 в 4:13

Відмінно впоралися з доставкою мого мото з США. Професіональний підхід і вчасна доставка. Дуже задоволений.

Антон
16 октября 2023 в 16:31

Досвідчена команда та ефективна, яка допомогає з доставкою авто з США. Якісно та швидко. Рекомендую скористатися послугами компанії.

Nataliia
06 октября 2023 в 10:57

Замовили авто і внесли перший платіж в січні 2023 року, в м. Чернівці авто прибуло в червні місяці, Mercedes ML, замовляли 2011 року і основною умовою було те, щоб двигун був справний. По факту прийшло авто 2010 року, відповідь менеджерів була на це, що авто прийшло 2010 року, що в Америці ставлять на облік тим роком в якому його купили, тобто авто 2010 року, але купили його в 2011р. і воно по типу рахується 2011 рік, але в Україні чомусь не так, тому так не зручно вийшло, перед нами як клієнтами! А ви там менеджери навіщо сидете, якщо такий нюанс ви озвучуєте після того як авто прибуло в Україну і ми звернулися з не відповідністю року? А перед викупом відкрити очі і подивитися якого року дійсно авто не гаразд було? Наступний нюанс, двигун потребує капітального ремонту, а це на секундочку мінімум 3000 $ і тут напевно також так не зручно вийшло! Можу сказати одне не пораджу навіть ворогу сюди звертатися! Менеджер заробив 500$, за те що підібрав авто, яке крім моделі і марки зовсім не відповідає тому, що замовляли. Треба було сказати, що прийде зовсім не те, я б подарувала вам цих 500$. Звернулися до них, щоб вирішити дану проблему, хоч якимось варіантом, але без результатно. Відповідь була, фірма нічим допомогти не може! Ох як хорошо, виходе з їх сторони! Не рекомендую дану контору нікому, звертайтесь до більш добросовісних фірм!

пользователь
31 июля 2023 в 10:26

Мені забезпечили відмінну доставку моєї машини зі США. Якість послуг на високому рівні, а співробітники - дуже доброзичливі.

Саша
05 июля 2023 в 16:20

Замовляла доставку своєї Chery Jetour з Європи, і все пройшло добре. Вони надали мені чітку інструкцію щодо процесу доставки та допомогли з усіма документами. Я дуже задоволена якістю їхнього сервісу та рекомендую їх усім!

пользователь
03 июля 2023 в 21:45

Купив електромобіль з Китаю і був приємно здивований якістю послуг доставки. Компанія надала мені чітку інструкцію щодо процесу доставки та допомогла з усіма документами. Мій електромобіль прибув у бездоганному стані, і я дуже задоволений якістю послуг цієї компанії.

Женя
30 июня 2023 в 22:26

Замовив електромобіль з Китаю для своєї сім'ї, і все пройшло добре. Все було професійно. Вони допомогли з усіма документами та забезпечили безпечну доставку нашого електромобіля. Я дуже задоволений послугами цієї компанії та рекомендуємо їх іншим.

Руслан
17 декабря 2022 в 10:15

Придбав через їхню компанію машину з польщі не задоволений відношенням працівника майже хамське при огляді експерта () Як вони це називають взяли 150€ всі несправності замовчали навіть прибор по лакофарбовими не застосовували тому жалкую що мав з ними справу однозначно не раджу!

Саша
17 апреля 2021 в 4:47

Ми отримали нарешті наше авто з Канади, досить швидко прийшло, дякую спувробітникам Boss Auto Ukraine. Хоча комплектація не дуже, але авто у гарному стані і не потребує серйозного ремонту. Зато значна економія у порівнянні з цінами на машини у нас. Вся процедура виявилася значно простіша, ніж ми уявляли

Владислав
14 апреля 2021 в 18:07

Хочу красно подякувати коллективу компанії, та персонально менеджеру з яким я і працював. Він гарно допоміг з вибором авто VW Tiguan, 2013 року, і його подальшим викупом, по ходу процесу допомагав своїми рекомендаціями та порадами що краще взяти а що пропустити. Машиною я дуже задоволений. Процвітання вам і успіхів! Буду рекомендувати!

Виктор
12 апреля 2021 в 6:48

Сам живу и работаю в Черкассах. Переселенец с Востока (моя машина, к сожалению, сгорела), как понимаете с деньгами не очень. Все же удалось скопить – без авто сегодня никак – кормилица. Думал брать автомобиль из США и только из США, потому что с учетом затрат все равно получалось немного дешевле. Сначала обратился в Одессу, так там заломили! Да, автобосс тоже не бесплатно, но все же съэкономил. Рекомендую!

Глеб
28 марта 2021 в 5:33

Каждый из этапов пригона машины отработан на отлично, плюс в минимальные сроки. Однозначно рекомендую компанию. Авто
(пригнали Nissan Qashqai 2015 года) сейчас как раз в процессе ремонта. Очень выгодно взял с аукциона в Канаде. Состояние – твердая четверка, мелкие повреждения, но в целом - твердая четверка.

Денис
25 марта 2021 в 3:37

На аукціоні ми торгували близько тижня, було декілька варіантів авто на вибір, але забрали в кінці кінців Форд Фьюжн (який найбільше і припав до душі з самого початку) Прийшла машина за півтора місяці. Стан доволі пристойний – підшаманили трохи і все. Дякую!

Ирина
24 марта 2021 в 2:14

Звернулися до Boss Auto щоб підібрати недорогий опель та знайшли пристойний пассат. Всі питання з митницею взяли на себе, для нас це все нове, раніше не купували авто з США. Авто довелось почекати плюс з оформлення на митниці -все з три місяці зайняло. Стан авто задовільний, ціна набагато нижча ніж якщо купувати у нас, цілком задоволені покупкою. Дякую

Валерий
23 марта 2021 в 3:44

Эта компания по совету друга пригнала мне Jeep. Ремонтировал и ставил на него газ я отдельно сам, не здесь. С самим пригоном нюансов не возникло. Сейчас ситуация с пригоном машин из Америки явно упростилась, ведь всё прошло удивительно быстро.

Саша
19 марта 2021 в 8:16

Дуже вдячний Boss auto Ukraine за доставку машини для нашої молодої сім'ї. Довго збирали з чоловіком, але все ж таки це сталося. Сьогодні ми вже їдемо додому не автобусом а власною машиною)

Саша
03 марта 2021 в 11:36

Спасибі вам за мою Елантру! Тільки бампер замінив і багажник, все решта - повністю ціле. Вийшла машина на порядок дешевше ніж у нас, тай пробіг невеликий. Автомат хороший, по двигуну на діагностиці все в порядку. Ходова – так взагалі, як нова. На все-про все 2 з половиною місяці часу. Дуже файно, дяки:)

Олег
26 февраля 2021 в 17:58

Дуже швидко підібрали і доставили автомобіль із Канади, термін навіть з ремонтом вийшов трохи більше 2.5 місяців. Результатом яповністю задоволений, хлопці чудово знають свою справу. Ціна машини, до речі, мене, також більш, ніж влаштувала.

Добавить отзыв