UAOTZYV.COM

BohdanZbyrko - психолог Львів отзывы

Адрес Львів, просп. В'ячеслава Чорновола, 63
Телефон +380 (93) 342-45-15
Часы работы
понедельник10:00-20:00
вторник10:00-20:00
среда10:00-20:00
четверг10:00-20:00
пятница10:00-20:00
суббота10:00-12:00
Сайт www.bohdanzbyrko.com
Рубрики Психотерапевт, Психолог
Оценка 4.9 34 отзыва
Похожие компании в категории
Майстерня довіри — Львів, вулиця Генерала Грекова, 1
Психолог у Львові. Професійний підхід — Львів, Данилишина 6, кабінет, 217
Сенс - Психологічна Студія — Львів, вулиця Лемківська, 9а
Психотерапевтичний центр Верде — Львів, вулиця Романчука, 14

BohdanZbyrko - психолог Львів на В'ячеслава Чорновола отзывы

34
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Богдан
12 мая 2024 в 12:19

Богдан дуже хороший спеціаліст своєї справи і, що головне - хороша та чуйна людина.
З ним приємно працювати

Роман
15 февраля 2024 в 2:28

Професіонал своєї справи та дуже приємна у спілкуванні людина. За час терапії допоміг розібратись у проблемах з якими я звертався та дізнатись про себе щось нове, чого я раніше не помічав. Під час занять допомгає самому прийти до відповіді на мої ж запитання, що насправді дає якийсь "вау" ефект і дозвояє краще це сприйняти та запам'ятати

Катя
31 декабря 2023 в 19:58

Дякую дуже Богдану за професійну допомогу. За роботу з Вами я стала більш впевнена в своїх силах та навчилась вибудовувати кордони особисті. Також навчилась аналізувати свої ємоції та почуття, вже не боюсь їх проживати. Дякую за підтримку та за всі мої сльози з Вами
Буду радити своїм знайомим
Фото як я плачу немає, але є багато фото моеї счасливої собачки)

minotavr
21 августа 2023 в 22:37

Богдан - надзвичайно хороша і приємна людина й дуже крутий спеціаліст своєї справи! Проводили заняття в онлайн режимі, усе проходило в дружній атмосфері. Богдан з чуйністю і охайністю підходив до вирішення моїх проблем. Надав натхнення рухатись далі, розвивати себе в напрямках! Дякую!

Иван
31 июля 2023 в 16:43

Дуже вдячний пану Богдану за класну спільну роботу! Дуже приємно було приходити на кожну сесію) вдячний за те, що нам вдалося вирішити мої проблеми і досить швидко.
Дуже хороший спеціаліст, чуйний, компетентний, досвічений. Радий, що звернувся до нього за допомогою. Рекомендую:)

Наталия
01 июля 2023 в 19:43

Дякую панові Богдану за допомогу в покращенні свого психологічного здоровʼя.
Прийшла з одним запитом, а походу справи почали спливати інші проблеми, про які я і не підозрювала і які реально заважали жити.
Ходила на сеанси протягом пів року і мені дійсно стало легше, я почала отримувати насолоду від життя, зараз на шляху до позбавлення від шкідливих звичок, більше того, багато речей тепер роблю в радість, стресів та тривог стало мінімум.
Якщо маєте сумніви чи йти до психолога або просто чекаєте на знак, то це і є той самий знак:)
Раджу Богдана як гарного фахівця, який допомагає змінити життя на краще.

Nazar
14 июня 2023 в 8:03

Богдан справжній спеціаліст своєї справи. Допоміг розібратися в собі. Гарно пояснив, що до чого)
Ви точно не пошкодуєте, що звернулися іменно сюди)

Диана
01 июня 2023 в 4:41

Дуже хороший спеціаліст, помічає деталі. Цеглина за цеглиною вибудувує ланцюжок до кореня проблеми. Рекомендую

Алина
22 мая 2023 в 3:07

Ходила на консультації, дуже сподобалась атмосфера та легкість спілкування, почуваю себе впевненіше ніж раніше, загалом всім задоволена! Дякую!

Елена
17 апреля 2023 в 18:29

Богдане, дякую вам за допомогу і підтримку Завдяки роботі з вами відкрила більше інсайтів, ніж навіть очікувала і які тепер втілюю у життя!
Це був дуже цінний для мене досвід

Бажаю вам успіхів і подальших досягнень у всіх ваших задумах

Безымянная
16 апреля 2023 в 18:14

На жаль, записатись так і не вийшло, тому не можу сказати досить детально, можливо я й помиляюсь. Але поки я думала, коли зможу прийти, мені прийшло повідомлення «Ви мені відповісте? ». Не дуже приємно від психолога таке отримувати, якось дуже давить, та і здається грубувато. Я просто намагалась розібратись у розкладі, а вийшло щось якось жорстоко трошкиТо тепер точно немає бажання приходити, бо маю сумніви в неупередженості спеціаліста, якщо він не шукає підход до клієнтів.

користувач
22 декабря 2021 в 22:58

Відвідала близько 5-ти сеансів у пана Богдана Збирко, і можу з впевненістю сказати, що цей психолог зможе допомогти Вам подивитись на ситуацію з різних сторін! У моєму випадку допоміг вирішити не тільки ту проблему з якою я прийшла, а і ще знайти ті, які були глибоко приховані за що дуже йому вдячна! Отже, буду рекомендувати усім друзям та знайомим, адже вважаю, що ця людина є спеціалістом у своїй справі і вам щиро раджу завітати до нього;)!

Олена
02 сентября 2021 в 14:37

Сьогодні була остання консультація з Богданом. Прийшла я з панічними атаками і ОКР. А зараз за короткий період повертаюся з результатом, про який тоді б не могла подумати. Тривога і страхи кудись зникли, іноді буває незвично і сумно без них. Але це лише сила звички і питання часу. Пора звикати до кращого життя. Щира подяка Богдану, за його допомогу і доброту, таких людей як кажуть: «Днем с огнем не сыщешь».

Mamay
22 августа 2021 в 16:32

Ніколи не думав що психолог може допомогти. Дуже довго вагався, наважився. Після 3-5 разу появився реальний результат. Рекомендую!

Женя
21 августа 2021 в 23:19

Якщо про легкість, розуміння, прийняття, то тільки сюди! Після кожної консультації все більше охоплює спокій і гармонія, тому тут явно присутній професіоналізм і індивідуальний підхід до клієнта. Виражаю велику вдячність, що потрапила саме на вас. Ніколи про це не пошкодую, це було найкраще рішення за останні 19 років:)

Юрец
29 июля 2021 в 3:16

Богдан, спасибо за помощь: объяснение причин и следствий, расставление приоритетов и отрезвление взглядов =)
Отмечу обстоятельный подход (очень подкупило ведение 'дела'), тактичность и пунктуальность. Рекомендую =)

Cофія
20 июля 2021 в 18:03

Дякую Вам, Богдан, робота з вами, дала мені усвідомлення багатьох речей, що дуже важливо для розвитку моєї особистості!) Ви заряджаєте своїм позитивом, спокоєм, добротою, бажанням старатися робити ще більше, для подальшого щасливого життя!) Рекомендую всім і кожному завітати до вас, хоча б на пару сеансів, для того, щоб ваше життя заграло яскравішими барвами)

Bohdan
18 июля 2021 в 15:10

Допоміг розібратись у собі, вирішити особисті проблеми і почуватись впевненіше. Дуже радий, що звернувся саме до Богдана

Наталія
14 июня 2021 в 0:15

Була у вас ще восени. Тепер розумію, що ви стали нехай не надто сильним, але ще одним поштовхом до якогось нового етапу в моєму житті. В результаті, з офіціантом не склалося, я знайшла роботу, яку шукала. Хоча не надто високооплачувану - зате в тому напрямку, до якого прагнула.

Я багато дізналася, багато працювала над ненавистю до себе, звичкою боятись думки інших, бажанням подобатись всім і вся. Головне, що тепер я розумію свої проблеми дуже добре. Планую продовжувати з ними боротись! Та при нагоді знову скористатись вашою допомогою.

Женя
25 февраля 2021 в 20:38

Дякую пану Богдану у формуванні щасливої себе. Після закінчення терапії я відчуваю себе настільки легко, вільно і готовою до змін. Я ЩАСЛИВА! ЩЕ РАЗ ВИСЛОВЛЮЮ ЩИРУ ВДЯЧНІСТЬ, ВИ ПРОСТО НЕЙМОВІРНА ЛЮДИНА І ПРОФЕСІОНАЛ У СВОЇЙ СПРАВІ! РЕКОМЕНДУЮ КОЖНОМУ ПРОЙТИ ТЕРАПІЮ І СТАТИ ЩАСЛИВИМ)

Добавить отзыв