UAOTZYV.COM

Black Car : Доставка авто з США / АВТОКОМІС

Адрес Сокільники, Кільцева дорога, західний обхід м. Львова, 10-ий км
Телефон +380 (68) 807-77-11
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-15:00
Рубрики Авторынок, Автомобильный аукцион, Автосалон
Оценка 4.2 15 отзывов
Похожие компании в категории
Global Auto Park — Сокільники, Кільцева дорога, 10, тий км
Webmotor — Львів, 230-а копрус 9, вул. Кульпарківська

Black Car : Доставка авто з США / АВТОКОМІС отзывы

15
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
користувач
04 марта 2022 в 23:22

Ніколи не раджу співпрацювати із Black car. Мало того, що вони намахали на 1000₴, так вони ще й мене звинуватили в тому, що я не перевірив машину яку брав. Цікаво як я міг потрапити в Америку)
Про якісь відшкодування чути навіть не хотіли. Загалом після першого платежу, в який і включений їх заробіток на клієнта забивають болт.
Остерігайтесь таких нечесних людей і компаній! Не вірте жодному їхньому слову!
Upd.: щодо Вашої відповіді: "Доброго дня. Ми дорожимо нашою репутацією, і кожним клієнтом. Ваші звинувачення зовсім не вписуються в рамки нашої роботи. " - раніше теж так думав, але коли виліз ваш косяк, то Юра культурно (дякую хоч за це) посилав мене і клеїв дурня. Я місяць із ним спілкувався і толку нуль. Не хочу знову витрачати час на вас, бо це марно.

Тарас
07 февраля 2022 в 16:06

Абсолютно не рекомендую! Підбір авто, зробили нормально, от тільки ціна ремонту авто, яку озвучували і реальна, відрізняються як мінімум вдвічі. Рекомендоване цією компанією СТО, це взагалі окрема тема. Кошти отримали, а роботи не виконали, ще й починають витягувати гроші, з'їжджаючи, то на брак одної деталі, то на відсутність іншої. Отже, в результаті авто біля року часу стоїть незавершене, і завершувати, судячи з того, як людина відповідає на дзвінки і повідомлення, не збираються

Юрий
28 декабря 2021 в 21:16

Дякую компанії Black Car за підбір та доставку авто! Вважаю що змогли підібрати оптимальний варіант цінакомплектаціяпробігпошкодження. На додаткові питання завжди відповідали правдиво. Ціна яка була прописана в договорі така і вийшла в кінцевому результаті.

Василь
04 декабря 2021 в 13:13

Привіт black car;)
Дякую за ваш професіоналізм у виборі авто і за позитивні емоції від авто;) ви найкращі;) Раджу всім хто задумався над машиною з США - компанія надійна і основне все ПРОЗОРО! Окремо дякую менеджерам Богдану та Остапу та керівникам компанії, які завжди надавали повну і достовірну інформацію:)

Галина
17 сентября 2021 в 10:55

Шикарна, чесна, працьовита, позитивна фірма Black Car. Рекомендую всім!

P. S. Я б у Вас машинку міняла кожні пів року?

Ангеліна
05 июля 2021 в 19:01

Спасибі усьому колективу Black car, котрі допомагали в виборі авто, усі працівники щось радили, називали конкретні марки, щоб допомогти мені визначитися.
Окрема подяка Артему. Він зумів підійти до підбору авто з повною відповідальністю, переглядав історію карфакс кожного авто! Знайшов авто в потрібній комплектації, а також допоміг заощадити гроші. Спочатку я була готова придбати автомобіль дорожче іншої марки, та ставка склалась купили машину значно дешевше! Завжди був зі мною на зв'язку (вранці і ввечері 24/7)
Також велика вдячність п. Юрію, який взявся за ремонт під ключ, усе виконав якісно і в термін. У нього дуже злагоджена команда ремонтників. Була велика приємність працювати з вами

Женя
27 марта 2021 в 2:15

Дякую компанії Black Car за нашого субаріка). Ми дуже задоволені, хлопці молодці. Допомогли у виборі авто, так як у нас були певні критерії і ліміт), проконсультували, порахували (доречі, оплата все до єдиного $ як зазначено в договорі, ні копійки більше, що дуже важливо), машинка приїхала в термін. Однозначно рекомендую! А компанії процвітання і вдячних клієнтів!

Dmutro
20 марта 2021 в 16:28

Дуже вдячний компанії Black Car за насправді найкращий сервіс у сфері купівлі авто з закордону. Високий рівень професіоналізму працівників у допомозі з підбором авто, повній консультації та аргументації, що саме для мене буде оптимальним варіантом. Дякую, що допомогли обрати для мене те, що потрібно і чим я зараз дуже задоволений! Головне, що все це за раціональні ціни, нижчі ніж в інших компаніях.
Раджу усім хто має бажання купити авто з США чи Європи звертатись до хлопців з Black Car. Можу з відповідальністю радити їх компанію, будете задоволені результатом та приємно здивовані цінами.
Ще раз вдячний!

Bodya
14 марта 2021 в 4:07

Замовляв в хлопців авто для Батька, приїхала за 2 місяці, ремонт, як обіцяли зробили швидко і за хорошу ціну. До слова вартість ремонту склала 4200$ з роботою, а у мене в місті мені порахували тільки запчастин на 4500$, без роботи. Тому хлопцям респект за такий сервіс.

Мирослава
22 февраля 2021 в 18:47

Дякую команді професіоналів своєї справи. Допомогли підібрати, прописали всі ризики. Пригнали мою малишку у вказані терміни) Ви молодці!

Nazar
15 января 2021 в 11:22

Приємні та відповідальні хлопці, рекомендую. Брав у них під замовлення Passat’a з США, все пройшло чітко і відповідно до домовленостей.
По прибуттю допомогли підібрати та замовити запчастини.
Хороша робота, хлопці, так тримати:)!

Ярослав
08 января 2021 в 6:45

Дякую компанії Black Car Lviv за професіоналізм та відданість своїй справі, особливо менеджеру Артему, який допоміг зробити правильний вибір та консультував на всіх етапах. Замовляв BMW 328 xDrive. Все пройшло на дуже високому рівні, від укладення договору до отримання авто. Ціни та строки повністю відповідають первинним домовленостям. У кого є сумніви купувати авто зі США чи ні, відповім: "Однозначно купувати і робити це з компанією Black Car Lviv". Рекомендую!)

Сергій
07 ноября 2020 в 18:05

Домовився про перегляд авто на наступний день. Приїхав. Дзвоню їм - трубку не беруть. Виявляється машина вже під завдатком. Ставлення до клієнта відповідне. Не рекомендую цю контору.

користувач
08 сентября 2020 в 22:24

Завдяки Black Car вдалось швидко знайти покупців для продажу автомобіля яку не вдавалось продати довгий час, приємні та відповідальні працівники,
РЕКОМЕНДУЮ та дякую)

Роман
27 августа 2020 в 6:37

Купив в хлопців Renault Megane, перед тим як їхати на огляд авто, я звісно телефонував, і не один раз розпитував в якому стані автомобіль, що потрібно робити, мені надали вичерпну інформацію і відео огляд. По приїзді все так і було! Я задоволений новим автомобілем, тому вирішив написати вам хороший відгук:) успіху вам!

Добавить отзыв