UAOTZYV.COM

Бістро Сова отзывы

Адрес Львівська обл., Східниця
Часы работы 08:30-20:00
Рубрики Кафе
Оценка 3.9 34 отзыва
Похожие компании в категории
Форельник — Східниця
ОККО / Okko — Східниця, вул. Кропивницька, 24
Шашлична Рекреаційна зона ЯВОРИ — Східниця, навпроти джерела №25 і №26, вулиця Тараса Шевченка
Їдальня при Садибі Наталі — Східниця, вулиця Тараса Шевченка, 208

Кафе Бістро Сова отзывы

34
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
larrisagromova@gmail.com
15 сентября 2023 в 21:50

Сьогодні, 15 вересня 2023 року, на привеликий жаль, я відвідала бістро-їдальню "Сова". Сказати, що я неприємно вражена -це нічого не сказати. Я дуже обурена! Дуже!
Купивши тільки чай, я сіла на вільний стілець за столом, розрахованим на шістьох людей, у куточку. За столом обідала тільки одна жінка, як потім з'ясувалося, - судомийка. Ніде не було позначено, що цей стіл - для обслуговуючого персоналу. Якби була якась позначка, що стіл - тільки для них, я би навіть до столу не підійшла. Я бачу 5 вільних стільців, отже, на один з них сіла скраєчку. І тільки чашку чаю попити, швиденько. Так от, ця представниця обслуговуючого персоналу мене виганяла з мого місця, пояснюючи, що вона теж має право сидіти і обідати, де хоче.
Від несподіваності я почала вибачатися і сказала, що за столом на шістьох ми не будемо заважати один одному. Жінка-судомийка зі мною не погодилась, розсварилася і, таким чином, спонукала приєднатися до цькування мене ще кількох своїх співробітниць. Отже, я наслухалась усяких образ, навіть конкретних матюків (саме це слово сама балакуча співробітниця їдальні застосувала). Ще й погрожувала, що вона мене нагодує так нагодує, якщо я до них завітаю іншим разом. Що це? Як це розуміти? Погрози?
Я була в шоці! Як можна взагалі так себе поводити, та ще й співробітниці їдальні?
Дізнатися прізвища моїх ображальниць не вдалося. Бейджиків, звісно, у них немає. Вони тільки сміялися мені в обличчя. Я сказала, що поскаржуся власнику цієї "Сови", на що знов сама балакуча, сміючись, сказала, що він мене пошле. і навіть сказала, куди. Не посоромилась.
Враження у мене - страшне від відвідування "Сови". Якось бридко і огидно.
Нікому, нікому! Не пораджу цей заклад. Сподіваюсь, що власник візьме до уваги мої скарги. До речі, хто є власником - мені теж не повідомили. Суцільна таємниця. Хоча, я все одно довідалася через куточок споживача.
Я не знаю, чи діють зараз Книги скарг? Якщо ні, то треба знову їх запровадити. Безкарність співробітників цієї їдальні просто вражає!
Дуже я обурена. Може, слід змінити персонал?

Михайло
29 июня 2023 в 5:35

В туалет тільки з дозволу керівника. Майте на увазі. Дівчата персонал хамовиті. Їжа середня а ціна звичайна. Не рекомендую. Є кращі заклади. Вчерашє пропонують сьогодні

Ольга
01 июля 2022 в 11:42

Цены очень хорошие, чисто, ассортимент блюд нормальный, но первое блюдо в зимний период в 2 часа дня можно и не застать.

Марина
30 июня 2022 в 8:04

Невеликий вибір страв, виглядає неапетитно. Не розумію, чому заклад такий популярний. Більше не відвідаю.

Оксана
02 июня 2022 в 8:18

Смачно, свіжі продукти, великий вибір страв, є і дієтичні страви, щоденне оновлення меню, з мінусів - швидко закінчуються перші страви, варто частіше прибирати в санвузлах

Наталія
30 марта 2022 в 3:08

В Україні ще наразі існує закон, що всім подорожнім можна заходити в кафе і на заправки щоб зайти в туалет?
Тому не розумію куди дивиться місцева влада і чому тут беруть 5грн за цю послугу?

Виктория
14 марта 2022 в 11:02

А ми завжди коли відпочиваємо у Східниці, заходимо в Сову. Так трапилось і цього року. Були в Східниці на новорічні свята. Сова порадувала своїми стравами і цього разу! Нам все сподобалось! Все було смачне! Картопля з ковбасками, деруни, вареники все- супер! Приємні дівчата нас обслуговували, посміхнені, ввічливі. Дякуємо всім працівникам Сови за смачні страви і гостинність!

Анна
13 февраля 2022 в 13:02

Классное место, так хотелось дерунов, но не удалось попробывать так как долго ждать нужно было их

Mіshаnya
21 ноября 2021 в 20:05

В бістро дорого, страви, як в радянській столовці середні, каші, вареники, тефтелі, супи, інколи попадається щось дуже смачне. Нормальних кафе у Східниці вже немає, тому ходили у це Бістро. 4 роки тому в них було все так само, як і зараз. Молодці, що стабільні, персонал привітний! Дивує, що мало дієтичних страв, рибу дуже рідко готують, ходили у бістро саме в середу і п'ятницю коли пісні дні, щоб поїсти риби, але в них вона продається або у вигляді котлети з яйцем, або смажена в яйці. Раз замовили дієтичну, на пару, під овочами-37грн, вона недоварена, смаку немає ніякого, тому дуже було б доречною на пісні дні в середу і п'ятницю готувати щось пісне: грибну юшку, запечену рибу, тушковану з морквою- все-таки вона смачніша ніж просто на пару без засмажки і без приправ!
На фото: суп вівсяно- грибний (будемо готувати такий вдома, сподобався) і смажена риба (Так собі) разом 45 грн.

риболовля
19 октября 2021 в 5:11

Дуже смачна їжа, привітний персонал. Низькі ціни та комфортна обстановка. Одним словом, затишне місце де можна недорого але смачно поїсти

Юлия
17 октября 2021 в 0:54

Гарне бістро. Знаходиться в центрі Східниці. Де можна смачно поїсти, і не дуже дорого) майже завжди багато людей. Відпочивальники люблять це місце. Приходять цілими сім'ями. Свіжа смачна кухня. Гарний цікавий інтер'єр, приємні кольори. Тематика Сови. Вони тут скрізь. В закладі чисто, чисті підноси, дивани, підлога. Є літня тераса, де продають каву. Яка лише одна тут мені і не сподобалася. Захотілося до млинців з сиром взяти каву лате. Паперовий стакан, кава Лате жорстка, її там мало на ті гроші, підігріти трохи не можуть, бо, сказали, автомат. Загалом, кавою тут не посмакуєш (
Туалети чисті, ключ береться на касі.
Ще один важливий моментВ бістро Сова немає терміналу. Тому беріть готівку з собою. І взагалі в Східниці мабуть не всі підприємці знають, що це таке) Звісно, для них легше, щоб клієнт чи покупець кинув гроші на картку, адже банку комісію сплатите саме Ви, а не підприємець

NPY
03 октября 2021 в 1:39

Дуже смачно! Дешево, затишно і головне чисто!)
ціни у 2.5 рази дешевше, ніж у закладах на околицях. Ще й СВІЖА домашня кухня!)

Наталья
28 сентября 2021 в 7:18

Хорошее место для вкусного и недорого обеда. Выбор блюд может и небольшой, но он есть) есть и диетическая еда, и обычная.

Александра
11 сентября 2021 в 1:52

Дуже смачно ціни адекватні, нормальні порції. На 60 грн салат, гарнір та котлетка, наїлася під зав'язку)

Сергій
28 ноября 2019 в 3:55

Чому лають персонал не зрозуміло, це їдальня, купив, заплатив, пішов до столу та з'їв. Посуд виносити не потрібно. А так доволі смачно та недорого

Владимир
11 ноября 2019 в 6:57

Їжа смачна. Чи не єдине кафе у Східниці з доступними цінами. Виходячи з цього можна в обід натрапити на велику чергу або відсутність деяких страв.

Сергій
27 октября 2019 в 4:29

Свіжа їжа, дієтична. Хороший персонал. Регулярно влаштовують санітарні дні, чисто. Є дитячий куточок.

Юля
25 октября 2019 в 8:12

Обслуговуючий персонал злий та недобрий. Салати не свіжі, компот сказали нюхати не можна, бо спортиться:) Туалет на ключі, який потрібно брати в незадоволених продавців.

Black-Butcher
02 октября 2019 в 5:38

Не ввічливе обслуговування. Персонал не зацікавлений у своїх клієнтах. Відсутні страви, які написані в меню. Ми не рекомендуємо відвідувати це бістро.

Георгий
12 сентября 2019 в 8:37

Столовка совєтського зразку. Замовлення на вареники та пельмені приймають, з їх же слів, до 18: 30. Але вже о 18: 27 відмовляються їх варити, бо ліньки.

Добавить отзыв