UAOTZYV.COM

Біомед Оптика

Адрес Львів, вулиця Січових Стрільців, 17
Телефон +380 (67) 505-87-12
Часы работы 10:00-20:00
Сайт optics.biomed.lviv.ua
Рубрики Оптика, Поставщик контактных линз, Офтальмолог, Оптометрист, Магазин солнцезащитных очков
Оценка 4.6 14 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Biomed Оптика — Львів, вулиця Петра Дорошенка, 1
Біомед аптека та оптика — Львів, просп. Свободи, 39
Біомед Оптика — Львів, 3, просп. Шевченка
Оптика Biomed — Львів, вулиця Галицька, 5
Похожие компании в категории
Люксоптика — Львів, просп. Шевченка, 3
ПІЗНАЙ СВІТ СЕРВІСНИЙ ЦЕНТР СЛУХУ — Львів, вулиця Садовського, 4
Еліт-Оптика — Львів, 45, вулиця Личаківська
ОПТИКА-ГАРАНТ, ТОВ — Львів, вулиця Володимира Великого, 117

Біомед Оптика отзывы

14
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Роман
09 апреля 2022 в 19:56

Обслуговування не погане але говорять одне а насправді виходить зовсім інше
«Обіцяли відправити окуляри, пройшло 2 тижні, не відправили, навіть після того як прийшов по окуляри мені сказали що ще почекайте два дні»

Женя
15 марта 2022 в 18:37

Тут працюють професіонали своєї справи. Дякую Марії Завадці за ретельну діагностику та підбір найкращого варіанту лінз. Дуже відповідальний і уважний підхід до виконання своєї роботи. Рекомендую!

Вітя
01 марта 2022 в 16:00

Доброго дня Вам!

Хочу подякувати за наданий сервіс, ба більше - за чудоооовий сервіс ;)

Обрані окуляри приносять мені виключно задоволення, процес їх підбору, був неначе відпочинок завдяки дівчатам які у Вас працюють. Ввічливі, привітні такі, а усмішка тепліша ніж промінь сонця у жаркий липневий день)

Плюс окреме дякую, сказати хочу Руслані, справжній фахівець своєї справи, роботу виконує на відмінно)

Надалі від мене - однозначно рекомендації друзям та знайомим ;)

Дякую!
Всіх благ!)

Женя
22 февраля 2022 в 21:46

Оптометрист Марія Завадка дуже компетентний та уважний спеціаліст. Завжди допомагає з вибором оправи і має гарний смак. Купила за її порадою вже декілька окулярів і дуже задоволена. Рекомендую

Алиса
13 февраля 2022 в 20:18

Привітні та ввічливі дівчати. Особливе дякую Марії Завадці - уважно обстежила та підібрала чудову оправу. Стильні та зручні окуляри, які справді хочеться носити. Зразу до них привикла. Дуже задоволена якістю та сервісом.

Николай
06 февраля 2022 в 21:36

Мы очень благодарны за профессиональный подбор линз. Девушки очень помогли и подобрали удобные и выгодные линзы. Рекомендуем!

Еліна
21 января 2022 в 19:48

Хочемо висловити подяку від всієї сім'ї. Консультанти були дуже привітними і чуйними. Особливо дякуємо Марії Завадці за ретельну діагностику та детальні пояснення. Коли підбирали оправу, вони не полінувались і показали всі варіанти, порадили, які краще пасують. Величезне дякую ️. Усім рекомендуємо

Ihor
31 декабря 2021 в 17:06

Привітний персонал, який справді зацікавлений у тому, щоб допомогти клієнту. Великий вибір товару, лінзи є як і бютжетні, так і преміальні, на будь-який вибір

Юлия
03 ноября 2021 в 3:42

Нарешті вирішила написати що я думаю про цю оптику - так ставлення дуже хороше і доброзичливе і витратять на вас купу купезну часу, але будьте уважні - якщо вам пропонують вибір між двома виробниками лінз і кажуть що в лінзах які майже в два рази дорожчі ви будете бачити так як ніколи до того і решта лінз не до порівняння НЕ ВІРТЕ! Різниця між Essilor та Zeiss лише в ціні - переплачувати немає сенсу. Навіть після всіх тих годин примірянь врешті решт вийшло так шо зараз у мене очі крізь лінзи бачать по різному - різниця між очима завжди була 0.5 і тепер це дуже навіть помітно, не розумію як так можна було виміряти, рецепт же ж не складний правда? У вас бували і складніші? + поставили дуже сильні діоптрії (зі слів кількох інших офтальмологів та оптометристів варто було ставити не такі сильні) + якось дивно проводились заміри шо тепер ношу окуляри зовсім не так як то мало бути на примірці. Одним словом 1 за те що вирішили впаяти дорогі лінзи і за все решта (хоча моя вина теж в тому є, можна було їх не слухати), 5 за ставлення = в підсумку маєте 3.

Саша
22 сентября 2021 в 3:53

Доброго дня, десь місяць тому я була у Львові (проживаю у Мюнхені) і скористалася послугами оптометриста Марії Завадки. При собі я мала рецепт від мюнхенського окуліста і фірми Fielmann. Марія дуже уважно і професійно мене обстежила. Показники зору були взяті з обох рецептів. Оправа була теж підібрана професійно.
Такі окуляри хочеться носити.
Я почуваю себе в них дуже комфортно.
Велике дякую Марії Завадці за професійність і людяність.

Наталья
19 августа 2021 в 17:07

Дякую за консультацію і допомогу в виборі окулярів лікаря Завадку Марію. Професійний, дуже грамотний фахівець з високим рівнем знань і дуже позитивна людина.

Ярослав
06 августа 2021 в 3:36

Очень хорошее место. Квалифицированные и доброжелательные сотрудники. Хороший выбор оправ. Марта Завадка (доктор окулист) провела подробное обследование, выявила неточности с моим предыдущим рецептом. Потратила много своего времени что бы объяснить доступным языком почему и как эта разница случилась. Место однозначно рекомендую.

Женя
09 июля 2021 в 13:23

Ще з дитинства в мене змішаний астегматизм, в багатьох оптиках мені неодноразово підбирали рецепт та оглядали мене, можу впевнено сказати, що ніхто ще не перевіряв мій зір настільки професійно, і ніхто не підбирав мені такий хороший рецепт як Марія Завадка, дуже дякую, тепер я ваш постійний клієнт)

Анна
08 июля 2021 в 8:02

В Оптометристі зробила три пари окулярів для різних цілей. Дуже задоволена якістю лінз та сервісом. Дякую вам.

Добавить отзыв