UAOTZYV.COM

Більярдрий клуб

Адрес Львів, вулиця Пасічна, 89
Телефон +380 (322) 51-03-76
Рубрики Бильярдный клуб
Оценка 3.2 6 отзывов
Похожие компании в категории
Party Space Lviv — Львів, вулиця Пасічна, 89

Більярдрий клуб отзывы

6
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Юрій
10 ноября 2018 в 15:45

Хороший заклад для гри в більярд. Жива музика, хороший персонал. Рекомендую

Александр
07 ноября 2018 в 14:14

Затишна більярдна. Є російський більярд, снукер, американка. Є електронний дартс.

Назар
03 ноября 2018 в 14:53

Сказати що було класно не можу. Це напевно прикол щоб в більярдному клубі не було вибору пива. А коли ти хочеш заказати горілки, то оказуєтся що кухня закрита. То це означає або пий без закуски, або виходь і купуй закуску десь інше. А на рахунок столів це взагалі. Спитавши в адміністратора чи є американка, оказуєтся всі столи зарезервовані. Програвши годину і більше було видно що всі столи не були зайняті. Спитавши чи можна перейти на інший стіл, відповіли так. Обслуговуючий персонал не хамить, але ставлення якесь не зрозуміле. Столи і киї в нормальному стані. Мені не зрозуміло, але здається так не має бути. Це моя думка, а остальні нехай думають. Але мабуть більше я туди не прийду.

Анна
30 октября 2018 в 18:34

Гарне місце для відпочинку з друзями. Розташований на другому поверсі ресторану, є багато столів для американського та російського більярду, Біля кожного стола є диванчики і столи, також є VIP кімната. Тут тепло, є декілька телевізорів, можна замовити будь-які страви та напої з ресторану внизу, ціни помірні 40 грн за годину, працює до глибокої ночі. В загальному Все дуже добре, гарно, подобається!

Саша
26 октября 2018 в 20:25

Недорого, проте взимку знаходитись в залі неможливо, бо приміщення не опалюється абсолютно. Зайшли пограти з вулиці, так ще більше замерзли і грали в куртках. Більше не завітаю сюди, принаймні в холодну пору.

Роман
21 сентября 2018 в 9:14

Якщо ви шукаєте приміщення для святкування - вам однозначно не сюди. Як тільки зайшов і присів - вимастив штани чимось мастним, на стільці, які банально навіть не протерли перед нашим приходом. Спочатку все було більш менш, але після почався повний треш. Крім нас в залі було ше одне святкування, де всі вже норм понапивались і почали на весь зал волати пісні, шо нереально було навіть між собою говорити. Після прохання до адміністратора нагадати волаючій компанії, що вони не одні в залі нам сказали шо це нормально, бо в них великий стіл! Так шо якшо у вас невеликий стіл, краще сюди не приходити, бо адміністратору на вас буде по. Дуже вдячні закладу за незабутній вечір!

Добавить отзыв