UAOTZYV.COM

Банкетний зал СВ

Адрес Львів, вулиця Пилипа Орлика, 5б
Телефон +380 (97) 243-45-55
Сайт www.hotelsv.net/benketnyj-zal-sv
Рубрики Банкетный зал, Отель, Ресторан
Оценка 4.2 13 отзывов
Ближайшие филиалы компании
СВ — Львів, вулиця Пилипа Орлика, 5б
Похожие компании в категории
Цепелін — Львів, просп. В'ячеслава Чорновола, 59
Готель-ресторан Варшава (Warszawa) — Малехів, вулиця Жовківська, 1
Бістро Вишиванка на Шевченка — Львів, вулиця Шевченка, 111а
Міні Готель Балкон / Балькон — Львів, вулиця Опришківська, 5

Банкетний зал СВ отзывы

13
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Степан
29 октября 2023 в 5:21

Дуже гарний ресторан. Сучасне та смачне меню. Обслуговування на найвищому рівні. Всі наші гості відзначили позитивно офіціантів, які постійно пильнували. Гарні меблі, м'які крісла, білосніжні скатертини, велика територія. Залишились задоволені після святкування.

Соломія
22 июня 2023 в 0:30

Святкували тут хрестини, менеджер допоміг скласти меню, , все було смачно, є гарна територія, та дитячий майданчик.

Nadja
19 октября 2021 в 19:12

Шикарний ресторан, чуйні, приємні та культурні офіціанти. Були нещодавно на бенкеті. Кухня дууууууже смачна, атмосфера, Я в захваті і діти мої також! Рекомендую однозначно!

Саша
03 октября 2021 в 10:09

Святкували весілля 25 липня 2021. Залишились задовлені і ми, і наші гості! Кухня смачна, дуууже хороше обслуговування. Всі страви вчасно подавались згідно таймінгу. Не потрібно молодятам і батькам додатково відволікатись та перевіряти, чи все гаразд. Їжу, яка залишилась акуратно пакують офіціанти в контейнери. Територія дуже гарна та доглянута. Всі деталі були обговорені до весілля, за що щиро дякуємо адміністратору Олегу. Ставився з розумінням, все розказав, ніяких недомовок у день весілля не було. Єдиний мінус, що не можна фотозону ставити з протилежного боку. Під час привітань важко було фотографуватись з гостями, дуже сонце світило. Але це не найважливіше. Думаю, ще неодноразово будемо користуватись послугами даного закладу. Дякуємо!
Володимир та Василина

Надія
28 сентября 2021 в 22:28

Надзвичайно сподобався заклад, на вихідних спрпвляли весілля, все було на вищому рівні. Дякуємо власникам за красу, кухарям за смачну кухню та всьому персоналу за організацію та обслуговування!? ️️️

Serhii
07 августа 2021 в 12:13

Досить пристойний заклад. Трохи відчувається "Пшонка стайл", але в загальному непогано

Прокат
16 июня 2021 в 18:23

Приємна та затишна атмосфера. В залі хватає місця не тільки для гостей, а ще й виїзного дитячого майданчика та фотозоли, а хто захоче потанцювати зможуть також.

Лилия
03 мая 2021 в 22:40

Нещодавно знову нас запросили на свято і все було дуже смачно, затишно та дуже гарно з дотриманням усіх карантинних норм. Дякую та рекомендує уся родина!

Lviv
05 ноября 2018 в 0:36

Вишуканий зал, якому однозначно оцінка 5+ і водночас адміністратор Олег (якщо не помиляюсь), який "працює" на -5, абсолютно не зацікавлена особа у привабленні клієнтів. Такого пофігузму ми не зустрічали і не очікували, саме цей фактор нас відлякав від проведення весілля в даному залі.

Ілля
04 ноября 2018 в 19:41

Зал дуже красивий, але адміністратор не вміє спілкуватись із замовниками. Шановне керівництво закладу, навчіть, будь ласка, Ваш персонал як потрібно продавати клієнту зал на весілля, бо коли говорять, "Якщо я чую, що весілля менше ніж на 80 людей, то я кажу замовникам до побачення", пропадає все бажання там святкувати. Крім того, що це за умова, що ми повинні платити 3000 грн за світломузику, навіть якщо ви ним користуватись не будете? У жодному закладі такого немає.

mery888
28 октября 2018 в 11:17

Зал має вишуканий інтерєр який просто зачаровує. Все продумано до дрібничок. Атмосфера та територія ресторану затишна та гарна. Першокласна та надзвичайно смачна кухня. Гарні і приємні спогади після відвідування даного закладу. Мріємо повернутися ще раз.

Роман
28 октября 2018 в 5:55

Єдине, що рятує цей заклад, - це гарний, просторий банкетний зал; і на цьому все закінчується! Стосовно попередніх двох коментарів, абсолютно згідний з Іллею та іншими незадоволеними клієнтами. Адміністратор, не знаю точно як його звати, але судячи по описі Іллі, підозрюю, що це той самий хам, справляє враження ніби в його обов‘язки входить не заманити клієнта, а навпаки зробити все, щоб він з незадоволенням залишив це місце і більше ніколи туди не повертався.

Дуже врізалася в пам‘ять фраза, яка вилетіла з його сторони під час спілкування, - «Прав тот, у кого больше прав, а в нашому випадку прав більше у адміністрації». (процитував дослівно).

Якщо комусь з керівників буде цікаво, хто саме цей герой, то можете зв‘язатися зі мною і я детально опишу його.

Ціни космічні! Банкетне меню нікчемне!

Прикинув, що ціни в них формуються так: собівартість продуктів помножити на 8.

Не рекомендую цей заклад в жодному випадку!

Андрей
20 октября 2018 в 10:53

Впечатляющий зал. Достаточно большой и презентабельный. Акустика на уровне. Очень хорошо, что залы разделены и танцующие не мешают тем, кто разговаривает и кушает. Советую! Только не надо экономить на нормальных музыкантах (DJях) и тамаде (ведущем на свадьбе)!

Добавить отзыв