UAOTZYV.COM

Баланс отзывы

Адрес Львів, вул. Кульпарківська, 20
Телефон +380 (96) 977-53-45
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-17:00
Сайт balance.weblium.site
Рубрики Автосервис, Автомастерская, Магазин шин
Оценка 3.3 30 отзывов
Похожие компании в категории
Етна — Львів, вулиця Єрошенка, 13
АТЛ Автосервис — Львів, вулиця Наукова, 2б
SsangYong / Автосервіс Компанія Сервіс-Центр — Львів, вулиця Садова, 2а/2
Ірен — Львів, вулиця Янева, 1

Автосервис Баланс отзывы

30
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Jonny
04 августа 2023 в 21:32

Приїхав до них з проблемою коробки передач, подивились, сказали що все працює, виїхав від них і через 500 метрів знову з'явилась та ж проблема

Schwarze
07 марта 2022 в 23:02

Дуже класний шиномонтаж. Мені потрібно було відкатати два титанові диски після ДТП. Спершу один, а через пару днів другий.
Майстри взялись за роботу, за яку інші братись не хотіли. Хлопці робили все досить швидко та якісно.
Враження тільки позитивні. Точно буду рекомендувати)

Ирина
11 февраля 2022 в 4:29

Необхідно було негайно поміняти шини хлопці швидко допомогли підібрати і установили шини. Все що можу сказати оперативного і кваліфіковано дуже дякую

Romka
05 февраля 2022 в 13:34

Зробили розвал на мій Golf 5, результатом задоволений, майстер Роман всі зробив чітко якісно, за що йому дуже вдячний. Машинка почала краще їздити і рулитись.

Pavlo
20 ноября 2021 в 17:16

Мені порекомендували дане сто як одне з найкращих де роблять розвал, почитавши коментарі за останній час - пропало будь яке бажання сюди звертатись, доведеться шукати щось інше. Дякую усім хто залишає відгуки!

редагування: відповідь на коментар
виходить що так. Нажаль я не можу просто залишити повідомлення, обов'язково потрібно поставити оцінку, поставив нейтральну. Своїм відгуком я хочу привернути увагу власників до проблем які виникають в людей. Я не бачив жодної відповіді на негативні коментарі, тому вирішив, в такий спосіб, повідомити власникам через що вони втрачають потенційних клієнтів

Женя
14 июля 2021 в 16:02

Домовились про розвал сходження на класику, приїхали. Розвальщик сказав: "я робити не буду". Хоча була домовленість+ чорт хамовитий.

Khrystyna
02 июня 2021 в 0:42

Чудовий сервіс, швидко та професійно.
Рекомендую!
Єдиний мінус - нема де припаркуватись, коли очікуєш на свою чергу (

Andrij
22 мая 2021 в 7:46

Хороший сервіс. Вирівняли титанові диски швидко і добре. Якісно відбалансували колеса. Роботою задоволений. Дякую.

Серйошка
24 марта 2020 в 22:57

Всім привіт!
Відгуки класні за СТО. Баланс
Але мені як клієнтові не сподобалося!
Хотів зробити розвал. На жигулі. (він хорошому стані) і вона вмене вся перебрана. Але Майстер сказав що жигулів він не бере через зуби. Розумію що стара машина (але машина) і так далі. Типу дав мені розуміти що гімна він не робить. Жаль, багато ВАС рекомендував людям щоб приїджали. Бо сам працюю
в СТО і сам приїджав на різних автомобілях. То електрика то розвал то шиномонтаж. А тут на тобі! Я так зрозумів що автовласників старих вазів немає що туди їхати і не тратити пальне.

Дмитрий
16 февраля 2020 в 18:05

Хлопці на шиномонтажі дуже гарно і якісно виконують свою роботу. Їм 5 зірок. Але дядько а боксі де міняють масло, не хочу його ні чим образити але мені здається що йому вже треба йти на пенсію. Дуже повільно, не обережно і не впевнено.

Yra
17 января 2020 в 5:26

На відмінно справляється з поставленою задачею. Шини змінили. Хлопці-молодці. Буду відвідувати.

Василь
25 декабря 2019 в 16:30

НЕ РЕКОМЕНДУЮ! Моторист невіглас. Був стукіт в моторі. При діагностиці навіть не глянув на рівень масла і свічки не викручував. Просто кришку масла викрутив і руку приставляв і за це взяв гроші, сказав шо треба розбирати і дивитися і це буде коштувати від 4000грн. Хоча банально рівень масла впав нижче мінімума але це вже сказали на іншому сто. (Радан авто захід) Також на діагностиці ходової майстер Петро нічого толком не сказав що треба ремонтувати, поїхав на АТЛ і там чітко показали і розказали що саме стукає

Вячеслав
15 июля 2019 в 16:49

Качественное СТО, всегда езжу сюда на геометрию. За последние полгода успел побывать уже четыре раза.
А интересная получается закономерность.
Есть два мастера Петро и Роман.
Попадаешь к Роману, поинтересуется причиной приезда, возьмёт свою предыдущую распечатку, сравнивает и делает.
Работа стоит ₴150 (регулируется только передок).
Попадаешь на Петра, распечатки не делает, стоимость работы ₴250
Следующий раз придётся подстраиваться под график Романа.

P. S. Вопрос к власникам, мастера за роботу берут по старшенству? Кто старее то больше?

Vasyl
15 июня 2019 в 4:40

Немає місця для паркування весь заїзд був в атомобілях, неможливо було навіть під'їхати, немає інформації чи взагалі працюють. Був 24.04.2019

Орест
08 февраля 2019 в 5:03

Заміна масла, та діагностика ходової 300грн. Дуже дорого порівняно з іншими СТО (старий пасат 89р.)

Тарас
28 января 2019 в 4:10

Регулярно обслуговую авто своє і жінки на цьому автосервісі хочу подякувати хлопцям за якісне обслуговування, Брали автошини з дискам, щиру подяку п Петру за розвал -сходження, є де відпочити подивитись новини смачна кава в магазині, Адикватні ціни все влаштовує молоці питання вирішили профісійно є досвід

Юрко
19 января 2019 в 5:31

Ніяких проблем не бачу приїхав, купив кола, попив каву, подивився телебачення в магазині, діти побавились журнальчиками) поставили поїхав Кола крутяться) діти задоволені) Буду звертатись!

Роман
10 января 2019 в 21:27

Робив розвал-сходження.
Працівник колеса не накачав спочатку, руль виставив криво (повернений в право) плюс до того всього машина не їде рівно.

Иван
07 января 2019 в 1:54

Був тут на геометрії 15 листопада 2018 року на 10: 30.
Автомобіль Audi S6 4.2 1995 року.

Ну що сказати. Більше я сюди не поїду. А на вивіску обов'язково написати слоган "я з цим бавитись не буду".

Для початку, на автомобілі має робитись геометрія під "спорядженим" навантаженням (повний бак палива, запаска, постійний шмурдяк) і нічого лишнього.
Коли я почав вивантажувати з багажника лишні колеса, майстер Роман подивився на мене здивовано з запитанням "навіщо ви це робите? ". О_о? Краще б промовчав.

Далі, зад автомобіля повністю перебирався трошки більше року перед тим, але, нажаль, там все закисло. Ок, ззаду геометрія не зробится, оскільки потрібно їхати в сервіс щоб це все поміняти і виправити - це мої проблеми, претензій не маю.

Далі цікавіше. В програмі стенду під цю машину було тільки два варіанти - монопривід і quattro. Той факт, що в цих автомобілів з різними модифікаціями і з різними типами підвіски (а їх може бути аж три) різні параметри розвалу, майстра не цікавив. Коли йому було запропоновано з таблиці в мене на телефоні ввести в стенд вірні параметри під цю конкретну машину, у відповідь було "я з цим бавитись не буду".

Ок, ідемо далі. Причиною візиту на геометрію було те, що тиждень перед цим на автомобілі повністю робилась "морда" - мінялось все, в тому числі подушки підрамника, болти-гайки, навіть поворотні кулаки. "Старими" залишились тільки один рульовий наконечник і амортизатори. В цьому автомобілі для регулювання розвалу у випадку, якщо перед цим знімався підрамник, потрібно спершу виставити підрамник. На кріпленні підрамника це навіть передбачено. Якщо він зміщений - з високою долею ймовірності розвал передніх коліс виставити не буде можливо. Так тут і сталось - підрамник був зміщений вліво. Коли я підказав майстру Роману, що потрібно змістити підрамник (а це відпустити 6 кріпильних болтів, новесеньких, і змістити підрамник на пару міліметрів вправо), я почув у відповідь "я з цим бавитись не буду".

Виставив розвал "як получилось", десь так само я собі міг в гаражі "на око" зробити - результат був би такий самий. Слава боку хоть сходження виставив.

Сказати, що я залишився не задоволеним, це не сказати нічого.

Женя
07 января 2019 в 1:47

Чудово!
Домовився за діагностику. Все вчасно розпочали, перевірили. І швидко, і по цінах недорого.
Нарікань немає.

Добавить отзыв