UAOTZYV.COM

Багет отзывы

Адрес Львів, вулиця Генерала Чупринки, 68
Телефон +380 (97) 077-57-75
Часы работы
понедельник09:00-22:00
вторник09:00-22:00
среда09:00-22:00
четверг09:00-22:00
пятница09:00-22:00
суббота10:00-22:00
воскресенье10:00-22:00
Сайт www.baguette-dostavka.com
Рубрики Кафе-кондитерская, Кафе, Десертное кафе
Оценка 3.9 29 отзывов
Похожие компании в категории
Кабинет — Львів, вулиця Володимира Винниченка, 12
Вероника — Львів, просп. Шевченка, 21
Цукерня — Львів, вулиця Староєврейська, 2
Грейцар — Львів, вулиця Героїв УПА, 80

Кафе-кондитерская Багет отзывы

29
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Маша
05 октября 2023 в 8:24

Затишно, спокійно і дуже атмосферно)
Дуже сподобалось у закладі, раді що саме цей заклад відвідали вперше як приїхали у Львів

Юлия
01 октября 2023 в 16:47

Обожнюю цей заклад! Їжа смачна, обслуговування відмінне) добре що розширились на другий поверх-тепер і місця більше)

LadyVigor
20 сентября 2023 в 11:55

Локація, інтер'єр:
Приємний затишний заклад. Має гарний інтер'єр у стилі прованс. Є літня тераса, прикрашена квітами.
Паркінгу немає. Прилаштуватися машиною на сусідніх вуличках проблема.

Їжа:
Багате меню+плюс великий вибір десертів власного виробництва. Все дуже смачне.

Обслуговування:
На столиках є кнопка виклику офіціантів.
Персонал приємний, обслуговування швидке.
Розрахуватися можна як готівкою, так і терміналом.
На запит є дитячі крісла.

Гігієна:
Простір і туалет 5+.

Саша
02 сентября 2023 в 9:31

Вже вкотре відчуваю себе не бажаним гостем в закладі. Хоча подобається Багет за смачні десерти і затишок інтерʼєру, а от ставлення до гостя в більшості випадків залишає бажати кращого. Сьогодні спеціально приїхала з іншої частини міста на каву з круасаном. Обрала смак малина маскарпоне. Коли розрізала - виявилось, що начинки зовсім мало. Після мого зауваження офіціант забрав круасан і через кілька хвилин повернув мені його у тому ж вигляді, прокоментувавши, що по вазі круасан відповідає нормі. По рецетурі мало бути 10 г малинової начинки і 30 г крему маскарпоне. Крему було по обʼєму втричі менше, ніж малини.
Варто б було або змінити назву виробу, прибравши слово маскарпоне, щоб клієнт не очікував побачити там цей крем або звернути увагу на процес приготування і прослідкувати, щоб не тільки загальна вага співпадала, а і вага начинок була відповідною до тех карт.
І сумно, що приїхавши спеціально до вас, маючи не приємну ситуацію, не бачила жодного намагання з боку закладу спробувати не залишати мене в розчаруванні. Навпаки, вийшло що я не права, адже розділити круасан на складові і перевірити вагу кожного інгредієнта майже не можливо.
І ще: офіціант за столиком був привітним і ввічливим, незважаючи на неприємну ситуацію, хоча зазвичай таке ставлення тут - рідкість. За барною стійкою, як тільки чують, що замовлятиму в закладі - відразу відправляють за стіл, не витрачаючи часу на те, щоб відповідати на запитання замовника щодо десертів біля вітрини. Потрібно наполягти, щоб на місці уточнити, що цікавить по смаках.
Одним словом, ніби і хороший заклад, але дуже сумно, що клієнтоорієнтованісь і бажання вести хоч якийсь діалог, як правило, майже відсутні.
І справа навіть не стільки в тому круасані. А в відчутті - коли поспішаєш на бажану зустріч, а тебе там зовсім і не чекали…

Максим
28 августа 2023 в 4:53

Дуже смачна кухня та шикарна випічка! Персонал привітний. Заклад просторий, є декілька залів, літом можна присісти на вулиці. Дуже затишно та гарно.

Женя
25 августа 2023 в 9:05

Дуже приємний персонал та дуже не приємно знаходити муху в хлібі, нікому не рекомендую! Йшла з гарним настроєм вийшла із поганим враженням)

Vitalii
08 августа 2023 в 10:59

Постійно ходжу сюди як на звичайні страви, так і на десерти чи піцу.
Смачно, швидко, гарне обслуговування. Локація супер.

Andriy
23 июля 2023 в 19:03

Смачно, гарне обслуговування. Підходить для романтичної вечері)
Легка музика та великий вибір випічки.
Рекомендую спробувати страви від шефа!

Serhiy
22 июля 2023 в 2:45

Наполеон не дуже, штрудель із вишнею важко вкусити але горішки із соленою карамеллю неперевершені. За них 5 зірок.

Назар
22 июля 2023 в 1:41

Найгірший сервіс, який мені довелось побачити у кафе Львова.
Хотів сісти на вулиці, випити кави, але після дощу були не протерті крісла і столи. Запитав на касі чи можна якось організувати місце на вулиці (тобто просто взяти ганчірку і протерти місця) на що мені відповіли, що сідайте всередині. Кажу, що хочу на вулиці, а мені кивнули плечима і навіть не спробували чимось допомогти.
Ціни високі, сервіс ціні не відповідає абсолютно. Піца теж не найкраща у Львові.
Дякую вам "Багет" за "неймовірні" емоції, які ви "вмієте дарувати" відвідувачам!

Кристина
05 июня 2023 в 3:17

Не один рік була відвідувачем цього закладу. Проте зараз ситуація змінилась. Хотіла б застерегти, можливо не так гостей Багету, як людей, які прийдуть в це місце в пошуках роботи.
Хоча і з гостями можу поділитись враженнями: кава абсолютно не смачна, здається, що принесли воду, якою сполоснули кавоварку, випічка не витримує співвідношення ціна – якість. Проте, не зважаючи на ціни, отримати свої ж зароблені гроші працівникам ой як нелегко. Мій чоловік проходив стажування на посаду офіціанта, він не підійшов їм, було запропоновано посаду ранера. Пропрацювавши 6 змін, зрозумів, що робота йому не підходить, попросив розрахунок. І тут почалось саме цікаве: вже два тижні він намагається вибити гроші, дзвонить, ходить, його годують обіцянками, адміністратор Маргарита бреше нагло в очі, придумує купу відмазок, то про нього «забули», то раптом його номера немає, то ще щось… Сьогодні, о диво, вдалося вибити половину суми, ще й намагались довести, що він попрацював три зміни, а не шість. Врешті, зрозумівши, що відбрехатись не вийде, було сказано прийти ще за тиждень! В мене от питання до адміністрації цього, вибачте «ресторану – кондитерської» як вони себе називають: хіба, повний розрахунок з працівником, який звільняється, не відбувається в останній день роботи? Чи за тиждень знову про нього «забудуть»?
Ще один нюанс, вже і для відвідувачів: працівники там працюють без медкнижок, добре подумайте, чи хочете відвідувати цей заклад, я точно ні. На щастя у Львові є безліч достойних кондитерських з адекватними цінами та відношенням як до гостей, так і до працівників.

Kristo
08 апреля 2020 в 3:52

Дуже люблю цей заклад за тарталетку з вишнями і чудову літню терасу. ️ Було б добре вказувати склад тістечок, особливо мусових, щоб кожного разу не перепитувати на касі.

Punk
20 февраля 2020 в 10:37

Атмосферний заклад з чудовим інтер'єром та приємною музикою. Дуже сподобалася кава. Неодмінно зайдемо ще раз!

Martina
15 августа 2019 в 21:29

Сподобався цей заклад особливою атмосферою та смачною кавою із випічкою. Зазвичай проводимо тут ряд ділових зустрічей, адже тут можна не лише випити кави, але і пригоститись смачним на обід та вечерю. Є три зали, який саме вибрати для себе, спокій, чи споглядання на приготування страв, оскільки кухня знаходиться за склом, що дуже притягує відвідувачів, або ж зал поблизу самих лігумінок, вибирати вже вам.

Аліна
09 августа 2019 в 5:27

Симпатична пекарня зі смачним ассортиментом страв. Є різні види сніданків, піцца і дуже смачні десерти! Можна придбати свіжу випічку і насолодитись гарною кавою!

Дуже затишний і незвичний інтер'єр для приємного відпочинку. Ввічливі офіціанти. Рекомендую!

Irin
29 июля 2019 в 0:37

Выглядит все очень эстетично, но обслуживание и кухня (за исключением кондитерских изделий), не радуют. В яйцах Бенедикт были переварены и слишком, слишком отдавали уксусом. Официанты невнимательны, из-за барной стойки все время был какой-то шум. Однако пирожные и антураж хороши)

#Larson
11 июля 2019 в 3:30

Рівень закладу досить високий, чого наа жаль не можу сказати про персонал, 10 хв ходити біля залу і дивитись що там відбувається і так не принести меню, при тому що ми єдині відвідувачі були на той момент
Піцца чотири сири дуже смачна, мій комплімент шеф кухарю, але на жаль пиво трохи переоцінено

Ксения
15 декабря 2018 в 17:36

Довольно вкусно, но в чеке неправильно посчитали десерт. Всего в пять раз больше, чем он стоил на самом деле

Света
13 декабря 2018 в 9:18

Заведение особо неординарное. Аналогов пока не встречала. Ужасно понравилось. Во Львове проездом, поселилась в отеле Замок Мелахив и 15км ездила трапизначать именно сюда

Женя
09 декабря 2018 в 22:47

Дуже хороше, приємне, затишне місце. Обслуговування супер, смачно. Ресторан чик, де хочеться вернутися ще не раз!

Добавить отзыв