UAOTZYV.COM

АЗБУКА СВІТУ Центр іноземних мов

Адрес Львів, вулиця Академіка Андрія Сахарова, 42, оф. 107
Телефон +380 (67) 672-47-73
Часы работы
понедельник10:00-18:30
вторник10:00-18:30
среда10:00-18:30
четверг10:00-18:30
пятница10:00-18:30
Сайт azbukasvitu.lviv.ua
Рубрики Языковая школа, Подготовительные курсы, Дошкольное учреждение, Переводчик
Оценка 4.5 28 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Азбука Світу центр іноземних мов — Львів, ІНТЕРСІТІ г, просп. В'ячеслава Чорновола, 67
Азбука світу — Львів, просп. Червоної Калини, 66А
Похожие компании в категории
Akcent — Львів, вулиця Ляйнберга, 5
Руна — Львів, вулиця Чайковського, 12

АЗБУКА СВІТУ Центр іноземних мов отзывы

28
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Настя
08 февраля 2022 в 0:41

Дуже задоволена після проходження курсу англійської мови, чудовий підхід, все легко, зрозуміло та доступно)

Ліда
05 января 2022 в 19:28

Дякую Центру за оперативну організацію занять з вивчення французької мови рівня А1 у дистанційному форматі. Завдяки Вам було цікаво здобувати основи німецької. Я задоволена співпрацею з Вами.

Олег
10 октября 2021 в 9:43

Скористалися послугою синхронного перекладу при проведенні тренінгу. Фахові перекладачі. Українсько-Польський переклад був на досить високому рівні, а від перекладача, котрий перекладав із Англійської на Українську слухачі надзвичайно добре відгукувалися.

користувач
29 июня 2021 в 8:08

Ходила на італійську протягом 2ох місцяців. Я дуже задоволена. Мені сподобався професіоналізм викладача Ірини і порядність Азбуки Світу. Рекомендую

Вика
23 июня 2021 в 12:26

Брала у цій школі 2 курси англійської та польської мов. Після навчання почуваю себе впевненіше адже викладачі дали можливість вільно спілкуватися з носіями мов. Ціни вартують свого.
Рекомендую!

Bohdan
23 июня 2021 в 10:25

Проходив в даній школі два курси по 20 занять на рівень Intermediate. Зараз можу сказати з впевненістю що рівень моїх знань значно виріс. На кожному уроці після вивчення нової граматичної теми зразу ж вчитесь застосовувати їх на практиці.
Також одночасно розвиваєте навики слухання, говоріння та мислення. Заняття проходив з двома різниими викладачами. Кожна з них професіонал та завжди доступно пояснить незрозумілий матеріал.
Дякую вам

Олена
03 марта 2021 в 16:26

Прошла курс Английского языка. Прекрасный преподаватель, программа. Удобное местоположение, часы занятий. Спасибо преподавателю Кате и всей команде!

Марія
23 февраля 2021 в 10:32

Я задоволена Азбукою світу!)
А особлива подяка викладачу Ірині
Дуже позитивна людина і хороший, професійний викладач:)
Усім рекомендую!)

Алексей
10 февраля 2021 в 16:58

Замовляв переклад анотації на англійську мову для магістерської кваліфікаційної роботи, зробили дуже швидко, якісно і недорого

Наталя
07 ноября 2020 в 9:48

Пройшла курс німецької мови А1 з викладачем Уляною. Заняття проходили цікаво і продуктивно, завжди вчасно. Дякую "Азбуці світу"

Олена
28 октября 2020 в 19:01

Нещодавно завершила курс Pre Intermediate, дуже задоволена. Особливо хочу подякувати Уляні, яка викладала цей курс, за зрозумілі пояснення, цікаві завдання і справді практичні поради як щодо навчання так і щодо покращення англійської загалом:) Дуже радує те, що мала можливість придбати курс за зниженою вартістю, дякую, було круто)

Юрій
24 сентября 2020 в 4:32

Хочу подякувати працівникам за професійний та швидкий переклад, також за гарне відношення та вирішення нестандартних прохань. Дякую Вам. Рекомендую всім!

Profi
22 сентября 2020 в 11:43

Хочу подякувати за курси з англійської мови. Проходжу вже третій курс і дуже задоовлена підходом до викладання та організацією. Великий плюс, що невеликі групи на заняттях і до кожного студента знаходиться індивідуальний підхід. Особлива подяка викладачу Уляні, дуже доступно, багато свіжого матеріалу, матеріалу з досвіду. Дякую Вам і неодмінно буду рекомендувати

Віка
17 сентября 2020 в 2:13

Відвідувала індивідуальні заняття для підготовки до ЄВІ (зно для магістрів).
Загалом я задоволена, мене гарно підготували до здачі іспиту. Без занять з п. Марією результат точно був значно гіршим). П. Марія хороший викладач яка любить свою роботу і пояснює матеріал доти доки ти справді його зрозумієш.
Штуки які стали вирішальними для мене при виборі школи: локація офісу, можливість змінювати графік занять, що добре поєднувалося і з роботою по змінно і з навчанням в університеті, можна обрати такий формат занять який більше підходить офлайн чи онлайн (до карантину займалася в офісі, після перейшла до онлайн занять, які економлять чи мало часу на дорогу), якщо оплачувати курсом то отрумуєш знижку.

Younes
14 июля 2020 в 1:43

Дякую Азбука світу за швидкий результат. Вивчив німецьку з нуля з грудня по березень і зараз можу спілкуватися навіть з іноземцями.
Планую продовжити навчання, На наступний рівень

Викладач Орися хороший викладач! Vielen dank

Лилия
07 июля 2020 в 2:10

Дякую! Вивчала німецьку мову від 0 до А2. Особлива подяка п. Зоряні (викладач), за те, що зробила цю мову, особисто для мене, не тільки доступною, але й красивою. З задоволенням буду продовжувати навчання до В2.

Христина
22 июня 2020 в 6:06

Вивчала англійську мову рівень Intermediate. Особлива подяка викладачу п. Ірину, яка доступно та цікаво пояснювала матеріал. Завдяки малим групам є можливість більш грунтовно вивчати мову.

Halyna
18 июня 2020 в 11:22

Хочу подякувати жахливому менеджменту Азбуки Світу на вулиці Сахарова, а особливо викладачці Юлі за непрофесіоналізм і відміну занаття вже ПІСЛЯ прибуття у домовлене місце навчання під час зливи. Завдяки вам я знайшла прекрасного викладача в іншій школі і не гаю свій час з вами! ️

Якщо детальніше: мала два заняття з різними викладачками (перерва між ними декілька місяців). Обидві викладачки постійно переходили на українську мову, не могли підібрати синоніми і пояснити примітивні речі англійською, при тому заявляли, що в них рівень Advanced? ! В класах жахливий ремонт (принаймні в двох, яких я була), тому зовсім не розумію, яким чином формується і чим обгрунтована така ціна за годину заняття).

Я попередила менеджера про те, що не хочу займатися за підручником, і що цікавить розвиток розмовної англійської на індивідуальних заняттях. Мене запевнили, що ніяких проблем немає і що викладачка про це повідомлена заздалегідь. При тому, прийшовши на заняття, мені все ж дали роздрукований перший урок по їхній звичайній програмі. Сказали, що це на всяк випадок. При тому викладачка була в шоці з новини, що займатися по книжці ми не будемо і сказала, що з нею ніяких деталей не обговорювали. Вона витратила близько 20 хв могл часу просто на пошуки тем, за якими ми могли б провести цей урок. Ну але різне трапляється, домовились про наступне заняття і викладачка пообіцяла підготуватися до нього добре. Коли я прийшла в домовлений час, звісно ж, гроші за заняття взяли і сказали почекати біля кабінету. Через 10 хв очікувань мені перетелефонували щоб повідомити, що викладачка хвора і не може провести урок (при тому я бачила, як вона виходить з поверху, розмовляючи по телефону). І що вони не знали, що в нас взагалі мало бути заняття. Я не знаю, що коїться з вашими співробітниками і чому такі проблеми з комунікацією відбувалися саме зі мною, але я просто не можу зрозуміти, звідки стільки позитивних відгуків для цієї школи) Прикро, що саме по них я вибирала і натрапила на вас. Сподіваюся, що мій випадок це швидше рідкість, ніж стабільність, але враження в мене склалося просто жахливе. Надіюся, мій відгук вбереже хоч когось від потрапляння на ці ж граблі, декілька разів подумайте, чи варто починати співпрацю з такими «професіоналами». А школі бажаю розвитку і ретельнішого відбору співробітників.

Людмила
17 июня 2020 в 0:23

Вивчала англійську мову рівень Inermediate. Центр іноземних мов Азбука Світу зручно розташований, можна вибрати зручний час для навчання протягом дня. Займатися можна в групі і індивідуально. Я спробувала обидва варіанти. В групі-це стандартне навчання за підручником. Індивідуально-можна займатися за підручником або підтягнути свої слабкі місця. Викладачами я задоволена. Стосовно вартості є знижки при повній оплаті. Вивчаю мову для свого розвитку, але без практики все швидко забувається.

Катерина
02 июня 2020 в 19:51

Дякую! Вивчала німецьку мову від 0 до рівня А2. Хотілось подякувати особливо п. Зоряні, за її професіоналізм. З задоволенням продовжу навчання до В2

Добавить отзыв