UAOTZYV.COM

Азбука світу отзывы

Адрес Львів, просп. Червоної Калини, 66А
Телефон +380 (67) 838-20-20
Часы работы
понедельник10:00-18:30
вторник10:00-18:30
среда10:00-18:30
четверг10:00-18:30
пятница10:00-18:30
Сайт azbukasvitu.lviv.ua
Рубрики Языковая школа, Дошкольное учреждение, Переводчик
Оценка 4.7 34 отзыва
Ближайшие филиалы компании
АЗБУКА СВІТУ Центр іноземних мов — Львів, вулиця Академіка Андрія Сахарова, 42, оф. 107
Азбука Світу центр іноземних мов — Львів, ІНТЕРСІТІ г, просп. В'ячеслава Чорновола, 67
Похожие компании в категории
Бояр — Львів, вулиця Джорджа Вашингтона, 6а
Мовна школа Lovely Languages — Львів, вулиця Зелена, 269в
Англійська Хелен Дорон — Львів, вулиця Сумська, 10
Green Country — Львів, просп. Червоної Калини, 72

Азбука світу на Червоної Калини отзывы

34
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Yevhen
23 мая 2023 в 20:54

Оперативно відповідають в месенжерах, швидко про все домовились, переклад на наступний день вже готовий. Супер клієнто-орієньованість, дуже рекомендую

користувач
01 июня 2021 в 23:21

Пройшла курс індивідуальних занять з польської мови (В2) Навчалась приблизно протягом двох років і жодного разу не пошкодувала про свій вибір. Викладачка Данута-справжній професіонал, вона відмінно знайшла підхід і чудово пояснювала матеріал. Навчання не було в напряг, а навпаки я завжди з великим бажанням відвідувала уроки. Рекомендую усім, хто хоче отримати реальні знання з будь-якої мови, адже впевнена, що всі викладачі- справжні майстри своєї справи!

Яна
16 апреля 2021 в 10:47

Вивчала англійську мову, все дуже сподобалось, буду надалі продовжувати навчання. Викладачі профі у своїй справі, особливо дуже сподобалась Вікторія і її підхід до подачі матеріалу. Рекомендую, викладачі хороші, інформації багато і цікаво.

Женя
01 апреля 2021 в 5:30

Індивідуально вивчала Польську мову з нуля (Рівень А2-1). Заняття були цікаві, чудовий підхід до навчання, все доступно і просто пояснили. Рекомендую!)

Вика
25 марта 2021 в 23:03

В загальному враження від школи Азбука Світу позитивні. Викладач дуже професійно підходить до проведення кожного заняття. Всі заняття проходять в дружній атмосфері, було легко подолати страх висловлювати свою думку англійською. Неодмінно буду рекомендувати ці курси друзям та знайомим.

Ірина
09 марта 2021 в 6:46

Вивчала тут англійську, дуже вміло підійшов викладач до моїх знань, визначивши правильно мій рівень, дякую адміністратору за оперативність в роботі, чудова мовна школа, буду рекомендувати вас!

користувач
07 февраля 2021 в 1:05

З великим задоволенням вивчала англійську мову в Азбуці Світу. Зручний підручник і інформативні уроки. Чудова викладачка пані Лідія пристосувалась до моїх особистих потреб і навчання йшло легко та весело. Попереду продовження курсу і я обов'язково знову звернусь в Азбуку Світу

Женя
07 января 2021 в 14:45

Вивчала і продовжую вивчати польську в мовній школі «Азбука світу». Завдяки викладачці Дануті, уроки проходять цікаво і швидко. Вона зрозуміло і чітко пояснює навчальний матеріал, а також наводить цікаві приклади використання різноманітних правил.
Тому, з легкістю можу сказати, що польська в «Азбуці світу» - це правильний вибір для кожного, хто хоче вивчити мову якісно і швидко. Рекомендую всім!

Олег
20 ноября 2020 в 11:02

Отличные курсы! Ходил на индивидуальные занятия польского языка. Учительница отлично владеет языком и легко объясняет темы, благодаря этому учиться было не сложно и приятно. С нуля за пол года достиг B1 уровня. Всего я прошёл 6 учебников. Занятия были по моему выбору, скайп или у них в здании, что было очень удобно. Персонал всегда был приветливым. Всем рекомендую!

Bohdana
12 ноября 2020 в 12:47

Цього року я вивчала 4 курси польської мови для вступу, тож багато чого можу сказати. Менеджери з радістю допомагали нам у вирішинні всіх питань. В додаток до цього постійно були на зв‘язку, що є великим плюсом. Вчителька Данута, що весь час мене навчала, справжній майстер своєї справи. Вивчити 4 курси за рік та вивести мене на такий високий рівень знань польської мови здавалось для мене неможливим, проте я дуже сильно помилялась. Також величезним плюсом була лояльність вчительки в ті моменти коли змінювався час уроку. Після закінчення занять Данута все одно залишалась зі мною на зв‘язку та разом зі мною переживала за вступні екзамени в університет. Отже, з радістю можу вам рекомендувати навчатись тут і сама у майбутньому буду знову.

Andriy
11 ноября 2020 в 9:36

Дуже хороша школа. Рекомендую кожному хто дійсно хоче вивчити англійську мову. Викладачем в мене була Лідія, знаходить індивідуальний підхід до кожного. Крім цього завжди весела та привітна. Однозначно рекомендую!

Крістіна
22 января 2020 в 11:09

Поки пройшла 1 курс в Азбуці Світу, але планую пройти всі рівні до кінця, адже тут насправді легко і доступно подають матеріал, забезпечують усіма друкованими матеріалами, хороший, привітний адміністратор та окрема подяка викладачу Лідії за її старання та за атмосферу, яку вона створювала для легкого і ефективного навчання.

Микола
18 января 2020 в 0:46

Проходив курс pre-intermediate (A2) на індивідуальній основі, навчання в азбуці сподобалось, пішов на наступний рівень

Марина
13 января 2020 в 11:56

Пройшла курс Pre-intermediate Part1 (Інтерсіті, просп. Червоної калини). Цікаво і зрозуміло проходили уроки. Вдячна викладачу Лідії, хороший підхід до учнів, і подача матеріалу. Загалом дуже задоволена. Рекомендую!

Наталья
12 января 2020 в 11:22

Разом з чоловіком пройшли курс англійської мови Pre-intermediate (Part 1), "Азбука світу" в Інтер-Сіті. Привітний та ввічливий персонал, невимушена обстановка. Сподобалось все: увага до клієнтів, забезпечення роздрукованим матеріалом, ретельно продумана програма навчання. Особлива подяка - викладачу Лідії за увагу, щире бажання навчати та навчити, вимогливість, індивідуально подібрану програму, витримку та шляхетність. Результати мене цілком вдовільнили, разом з чоловіком суттєво розширили словарний запас, виникло бажання самовдосконалюватись.

Марианна
08 января 2020 в 15:25

Пройшла два рівні, суттєво покращила словниковий запас, нарешті розібралася з часами викладачка Лідія приємна і відповідальна, професіонал своєї справи - доступно і цікаво подавала матеріал.

Христина
05 января 2020 в 3:07

Пройшла 1 частину курсу pre-intermediat. Курсами задоволена. Подолала мовний бар'єр. Викладення матеріалу змістовне та цікаве. Окрема подяка викладачу Лідії за старання.

Христина
30 декабря 2019 в 18:12

Дуже задоволена пройденим курсом Intermediate 1, (Інтерсіті, пр. Червоної Калини). Особлива подяка викладачу Марії, на заняттях пояснювала чітко та доступно. Дуже приємна, весела та хороша людина. Також приємно, що групи не переповнені і є можливість підлаштуватися під ваш графік)

Софія
23 декабря 2019 в 4:54

Проходила курс Intermediate (B1) в Інтерсіті. Дуже дякую викладачу Марії, яка знаходила підхід до кожного та старалася виправити, підказати та цікавилася нашими знаннями. На мою думку, я покращила свої знання, особливо пропав страх висловлювати свою думку англійською мовою. Також, книжка, яка надається в комплекті має цікаві, іноді веселі, але і корисні завдання і тексти різнопланового характеру. В загальному за цей короткий період я багато чого зрозуміла у вивченні англійської мови.

Мария
23 декабря 2019 в 3:57

Закінчила рівень upper intermediate, задоволена рівнем навчанням, цікавою подачею матеріалу, викладач приділяла достатньо уваги кожному учневі.

Добавить отзыв