UAOTZYV.COM

Автостанція №1

Адрес Дрогобич, вулиця Злуки, 1
Телефон +380 (3244) 3-39-30
Сайт ad.admitad.com/g/yk224wdch28e97f776856acf6f3f63
Рубрики Автобусные перевозки, Автобусная компания, Агентство по продаже транспортных билетов, Транспорт, Автотранспортная компания
Оценка 2.7 6 отзывов
Похожие компании в категории
Головний автовокзал — Дрогобич, вулиця Пилипа Орлика, 5

Автостанція №1 отзывы

6
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Оля
03 октября 2019 в 7:50

Не розумію для кого створений графік автобусів по маршруту Дрогобич - Львів, якщо водії ЇЗДЯТЬ ЯК ХОЧУТЬ! Спеціально фотографували на вокзалі графік руху автобусів, для точної достовірності! Орієнтувалися на 2-ий автобус (6: 15 ранку), який взяв і поїхав собі в 6: 00 ранку. Бо не було багато людей! На вокзалі ми були вже в 6: 05, але толку? ! Доречі, не ми одні не попали на цей автобус! А наступний рейс в 6: 50, це нормально? !
Мені здається, що це тільки в нас може таке бути! Люди ЗАВЧАСНО приїжджають на ранковий автобус (планують поїздку, можливо обмежені або не встигають по часу), а автобус з водіями і персоналом автостанції "чхав" на графік і потреби людей і їде коли йому захочеться! "Браво"!

Yrii
22 августа 2019 в 3:15

Враховуючи що це лише перше втілення загальної ідеї про Автостанцію, ну так на трійочку тяне. Враховуючи що зона желізно дорожнього вокзалу не передбачена і місця під Автостанцію немає і не було заплановано. То все-таки так трійочка. Хороша ідея для власників, інженерів інвесторів. Якщо не підходити зі сторони озеленення " що насправді досить важливо " пропоную у привокзальному "парку" зробити місце під парковку автобусів. Збудувати платформи. Саму диспетчерську. І автобусна станція буде і порядок в тому гадюшнику. Ой) " в привокзальному парку "

Люба
07 ноября 2018 в 16:24

Коли запитали за квиток на потрібну нам дату (це було в районі різдвяних свят) то у відповідь ми почули: а ви брати будете? Замість того, щоб дати нам конкретну відповідь чи є ще місця чи ні. Мене це дуже обурило. Бо ж не просто так питали. А все через те, що просто їй потрібно було дзвонити за тим квитком.

Ігор
07 ноября 2018 в 9:02

За багато автобусів стоять і чекають на відправлення на Самбір Трускавець і Стебник.

Анна
02 ноября 2018 в 8:45

До Трускавця нічого не йде звідси, не має чіткої зупинки автобусів, не знають о котрій точно прибуває автобус, пропустили автобус через незнання працівників

Василь
23 марта 2018 в 3:25

Купував квитки до Варшави. Швидко, якісно. Повернусь напишу.
Автобус порадили добрий, сучасний. Місця гарні що до Варшави, що до Дрогобича. Водії досвідчені, ввічливі і спокійні. Допомагали з багажем та проблемами на кордоні.
Будете їхати купувати квиток беріть із собою паспорт закордонний, або бодай напишіть собі на листочку своє прізвище та ім'я, або дані того, кому купуєте квиток, як у паспорті. Це буде вписано в квитку.
Легко і просто купувати тут квитки. Можна також зробити все он-лайн.
Залишилось зробити добрі дороги.

Добавить отзыв