UAOTZYV.COM

Автосервіс Luft Service

Адрес Львів, вулиця Збоїща, 4
Телефон +380 (93) 728-55-05
Часы работы
понедельник08:30-19:00
вторник08:30-19:00
среда08:30-19:00
четверг08:30-19:00
пятница08:30-19:00
суббота08:30-17:00
Сайт luftservice.com.ua
Рубрики Ремонт и обслуживание автомобилей, Ремонт кондиционеров, Поставщик генераторов, Магазин автозапчастей, Диагностический центр
Оценка 4.3 19 отзывов
Похожие компании в категории
Audi Центр Львів на Липинського — Львів, вулиця Липинського, 54Д
Ера — Львів, вулиця Липинського, 36
Гур Сервіс Муроване — Муроване, вулиця Січових Стрільців, 34
Бош Авто Сервіс Авторитм — Львів, вулиця Кордуби, 5

Автосервіс Luft Service отзывы

19
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Коля
01 марта 2024 в 13:54

5 місяців тому в них проводилась заміна передніх стійок, з упорами, підшипниками і тп. Недавно появився звук хрустіння-стукіт. Звернувся повторно до них, зробили діагностику, проїхався зі мною, оприділили що це рульова рейка, сказали збирайте гроші і приїжайте, хоча вони самі не ремонтують їх. Почав сам шукати майстрів по знайомих які реставрують рульові рейки. Заїхав а вони мені сказали шо звук не від рульової, а звук йде від стійки. Почали при мені розбирати стійку, і опа. Вони закрути були стару гайку із зношеною різьбою яка попустила і видавала звук хрупустіння деталей. А тепер подумайте, якби я в них дальше робив машину те що вони казали що то рульова рейка, і до чого ми б дойшли. В які гроші попавби через стару гайку.
Висновки робіть самі.

Назар
25 октября 2023 в 10:18

Не рекомендую цей автосервіс, через некомпетентність майстра, який ремонтував мій автомобіль, можливо, інші майстри нормальні.
Попросив замінити прокладку клапанної кришки, заносячи гроші за деталь, власник автосервісу поставив до відома, що, можливо, прийдеться ще доплатити за хороший герметик, я погодився, знаючи, що від усіх людей чув, що прокладки клапанної кришки потрібно ставити на дорощий герметик, щоб він витримував високі температури і все було окей.
Забравши машину, я не підозрбвав негараздів, але через декілька днів, коли я вирішив заглянути під капот, зауважив, що клапанна кришка з вологими плямами, я подумав, що це залишки від минулої прокладки, повитирав і надіявся, що все буде добре.
Але наступного разу, коли я вирішив подивитись чи не тече масло з прокладки, я дужк розчарувався. Подзвонив в автосервіс, вони сказали приїдьте, ми подивимось.
Приїхавши туди і зустрівшись з майстром, який ремонтував мою машину, він сказав, що ніхто на герметик прокладку і близько не ставив (
Пообіцяли розібратись у цій ситуації, але в подальшому крім обіцянь «з понеділка, бо в нас багато машин» нічого більше за три тижні не відбулось, а закінчилась ця історія тупо ігнором.
P. S. Не заявляйте, що ви «не петляєте» своїм клієнтам, якщо саме це і робите

Андрій
29 августа 2023 в 22:31

Чудовий сервіс, швидко та якісно, замінили тормозні колодки протягом 10 хв, тому 10 з 10:)

OlenaiRoman
16 июня 2023 в 14:10

Все добре:) Хлопці порядні, знають свою роботу.
Робив заміну замка, дякую електрику Олегу.

Миша
02 июня 2023 в 12:08

Гарне СТО, беруть і роблять! Взялись за ремонт підвіски та електрики в суботу, оперативно знайшли запчастини!

Ольга
02 июня 2023 в 1:52

Чудовий сервіс! Швидко та якісно усунули несправності системи кондиціонування, заправили кондиціонер! Також швидко та якісно проводять діагностику та ремонт частин ходової!

Ирина
09 мая 2023 в 15:44

Спасибо большое за отличную работу, замена сцепления, коробки и сальника, и фары, сделали быстро и без всякой очереди, запчасти заказывала у них же, цены отличные. Рекомендую

Ирина
08 апреля 2023 в 11:40

Дякую за чудову роботу, заміна зчеплення, коробки і сальника, і фари, зробили швидко і без будь-якої черги, запчастини замовляла у них же, ціни відмінні. Рекомендую

Андрій
26 февраля 2022 в 12:29

Kia Sportage 2. Мав проблему з непрацюючим вентилятором пічки. Один з небагатьох сервісів, який погодився зробити діагностику. Електрик Олег оглянув, знайшов проблему і її вирішив. Ще один задоволений і в майбутньому постійний клієнт. Так тримати, вам розвитку і адекватних клієнтів.

Acropolis
21 октября 2021 в 3:05

Була проблема з люком на Audi та ін…
Звернувся на даний сервіс до електрика. Швидко зробили діагностику та знайшли проблему. Після чого все зремонтували та налаштували! Електрик просто неперевершиний! Дійсно професіонал, яких зараз мало. Всім рекомендую!

Мария
11 октября 2021 в 18:17

Чудовий сервіс! Ремонт ходової та електрообладнання здійснювала декілька разів - задоволена результатом і оперативністю.
Олег, Антон та Роман - хороші майстри, рекомендую.

Illya
30 сентября 2021 в 11:18

Знайшли несправність та виправили з рульовою рейкою, підтягнувши її. Але не знайшли проблему з сайлентблоками ричагів. Але крім того накидали необхідність заміни стійок стабілізатора, та втулок - хоча такої потреби немає. Був тут тільки тому, що на сто де постійно обслуговюсь була велика черга. Але оскільки стук з ходової зник тільки частково, прийшлось все таки їхати туди де постійно обслуговувався. Там і виявили проблему з ричагами. А про стійки та втулки - виявилась лапша, щоб підзаробити. Більше сюди не поїду. Не люблю недоброчесність.

Ярослав
20 августа 2021 в 19:31

Звернувся до них у суботу після обіду із проблемою підтікання масла. Інші сервіси відморозилися від такої роботи. Дуже швидко прийняли без запису. Приміщення не дуже, але працівники молодці. Рекомендую. Також міняв датчик АБС. На іншому сервісі чекав тиждень, а тут зробили за 10 хвилин.

Юрій
13 августа 2021 в 15:40

Однозначно рекомендую! Професіонали яким можна довіряти. Ніяких недоговорів, все чітко та прозоро, на будь які питання стосовно автомобіля дадуть відповідь, розкажуть та покажуть.

Вадим
07 июля 2021 в 18:47

Люфт Сервіс наш сімейний сервіс. Швидко, якісно, чесно і не за "всі гроші". Рекомендую.

Demian
28 мая 2021 в 16:03

Дуже хороше СТО, хлопці професіонали, ціни хороші.
Рівень сервісу та виконання робіт значно виріс

Vadym
18 мая 2021 в 0:39

Загальні враження дуже хороші. Взяли без запису, ввійшли в моє положення, що я в чужому місті, дочекались мене до 22 години поки доставляв евакуатор, знайшли потрібні запчастини і вже о 19 годині наступного дня я забрав своє авто. При тому що на всі сервіси які я телефонував ніхто не знаходив так швидко запчастин і мені приходилося б бути у Львові декілька днів, а це затратко так як ще готель і харчування. Автомобіль забрав на повному ходу. Як покаже себе їхня робота обов'язково відпишусь пізніше. Надіюся що все буде добре і що тут працюють професіонали.

Саша
01 мая 2021 в 16:32

Текло масло. Майстер швидко визначив причину та усунув несправність. Ввічливе ставлення до клієнта як майстрів, так і керівництва сервісу. Рекомендую!

Женя
18 апреля 2021 в 4:03

Не рекомендую даний автосервіс.
Проблему не вирішили й не професійно віднеслися до пошкодження.

Добавить отзыв