UAOTZYV.COM

Автосервіс Електрон Авто

Адрес Львів, вулиця Стороженка, 32 а
Телефон +380 (67) 777-85-29
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт list.in.ua/СТО/17501/Електрон-Авто-Львів
Рубрики Автомастерская
Оценка 1 5 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Вулканізація — Львів, вул. Кульпарківська
Автодизельсервіс — Львів, м, вулиця Шевченка, 317
Похожие компании в категории
Audi Центр Львів на Липинського — Львів, вулиця Липинського, 54Д
Performance-parts shop — Львів, вулиця Шевченка, 186/2
Баланс — Львів, вул. Кульпарківська, 20
ГалАвтоГаз / GalAutoGas — Львів, вулиця Грузинська, 25

Автосервіс Електрон Авто отзывы

5
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Тина
23 мая 2023 в 0:01

Звернулась на це СТО через таку проблему, засвітилась лампочка рівня масла в моторі. Директор і один з працівників сервісу підійшли, перевірили рівень масла, на щупі було СУХО! Але вони не зважаючи на це сказали щоб я заводила автомобіль і заїжджала до них в бокс, мовляв "ніц їй не буде, заводьте"
Коли я заїхала в бокс автомобіль навіть не підняли на підйомнику щоб подивитись звідки витікає масло, механік сказав що "то вона в вас взяла масло, воно не витекло"
На мої ствердження того, що автомобіль до цього дня не брав ні краплі масла від заміни до заміни ніхто не звертав уваги, і на мої прохання підняти машину і подивитись також ніхто не зважав
"Майстер" залив в мотор два літра масла, ДВА ЛІТРА, а на щупі далі сухо! При тому що перед тим я влила туди ще літр
Після цього я ще раз попросила (звичайно не безкоштовно) підняти машину на під’йомнику (тим більше що всі під’йомники були пусті), але "майстер" знову почав стверджувати "що то вона в вас взяла масло і ви вже ніц з тим не зробите".
На щастя на наступний день я звернулась до нормальних майстрів, які затягнули мій автомобіль на інше СТО і виявили проблему. Масло витекло через патрубок який приєднується до каналу щупа! Він тріснув і через нього під тиском масло виганяло з мотору! Через горе "майстрів" я ледь не залишилась без автомобіля. КАТЕГОРИЧНО НЕ РЕКОМЕНДУЮ ЦЕЙ ГОРЕ АВТОСЕРВІС!

Володимир
04 февраля 2022 в 6:54

Розвели на 1950 грн. За заміну задньої колодки, яку прийшлось переробляти на іншому сто бо незаклали пружини на колодки, поломали всі ковпаки на колісні болти, зламали щітку для снігу і видно що пробували клеїти, коли взяв в руки жітку розвалилась на дві частини. Більше наробили шкоди ніж користі і за космічну ціну.
Одним словом РОЗВОДНЯК.

Анастасія
25 ноября 2020 в 5:19

Проводила ТО. За браком часу доручила підбір фільтрів і масла їхнім працівникам. Заплатила рівно вдвічі більше. М'яко кажучи неприємний осад залишився і від спілкування. Більше не звернусь.

koltyko
29 декабря 2018 в 9:38

Проводив на цій станції капітальний ремонт кузова. Заплатив, як за ремонт космічного корабля після "аргументу", що працюють за останніми віяннями техніки і машина пронігролена на всі сто. Іржа почала вилазити чз пів року. Отримав пояснення, що стара машина (якби була нова -то я б її не ремонтував) За рік прогнило крило і при заміні виявилося, що отвори під гвинти не заізолювали, примикання до кузова -голий метал - воно і прогнило. Так виглядає наша львівська халява.

Алекс
10 ноября 2018 в 22:01

Хамовите відношення до клієнта, запис був на 12 годину, а коли приїхав, то поставили перед фактом, що можливо за 2 години звільниться підйомник, залишайте машину і чекайте. Після того як я сказав "Можливо ви би хоча б вибачились, а не ставили перед фактом", мені сказали "Вибачте але сьогодні для вас підйомника не буде, до побачення". На цьому і розійшлись. Не рекомендую.

Добавить отзыв