UAOTZYV.COM

Автосервіс, шиномонтаж отзывы

Адрес Сколе, вулиця Стрийська, 30 Д
Телефон +380 (99) 089-80-79
Часы работы 00:00-24:00
Рубрики Автомастерская
Оценка 3.7 6 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Автосервіс Neksen шиномонтаж СТО — Lviv Oblast, Ukraine, Stryi, вулиця Дрогобицька102
Автосервіс, Шиномонтаж — Бібрка, вулиця Львівська, 11
Евакуатор Львів Центр. Техпідримка, Шиномонтаж, АвтоСТО, Автосервіс. — Львів, заїзд з, вул.Зелена, 20, площа Євгена Петрушевича, 3
Похожие компании в категории
Автосервіс Авто-Дубина — Дубина, вул. С.Стрільців, 238В

Автомастерская Автосервіс, шиномонтаж отзывы

6
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Юля
22 апреля 2024 в 2:59

Я зі Львова. Машина зламалася в Сколе (значок двигуна загорівся, не показувало передачі, мамина працювала нестабільно і не перемикалася на газ.
Під час діагностики молодий хлопець/працівник даної автомайстерні, вірно визначив, що проблема з котушкою чи свічкою третього циліндра.
Далі підійшов інший працівник (судячи з усього- працівники даної автомайстерні прислухаються саме до нього) і впевнено заявив, що це 100% котушка.
І що можна доїхати до Львова і ремонтувати авто вже там. Заплатили за комп. Діагностику, поїхали.
У Львові замовили котушку на ОЛХ, бо швидше доставки не було.
Приїхали на СТО, заплатили за роботу.
Виявилося, що котушка і свічі в порядку, відійшла просто клема.
Тобто можна було просто перевірити!
І через таку халатність в мене зараз котушка за 1000+ грн, яку я не можу повернути. І ще одна оплата на СТО.
І головне, що я їхала 100 км на несправному авто і ще кілька днів не могла на ньому їздити через отаких спеціалістів (
Не рекомендую.

Yurii
06 сентября 2023 в 15:55

Топ сервіс! Надзвичайно ввічливі і добрі люди. Проколов колесо на мотоциклі в Карпатах, люди приїхали за 15 хвилин і заклеїли шину за 5. Дякую

Петро
20 августа 2023 в 17:42

У н. П. Тухлі пробив піддон картера, неділя позвонив відразу на перший знайдений у гуглі сервіс по відгуках наче хороший, домовся забрали самі без мене на наступний день (audi a6c5 2003), це єдине з плюсів. Замінили піддон з датчиком, промили картер, замінили мастило та фільтр = 8500грн. Після ремонту сповістили про стук у нижній частині картера, я погодився на діагностику та ремонт, так як ще додатково переплачувати за евакуатор до м. Львова 4-5 тис. Не хотілось (пошкодував про це потім). Уточнили приблизну вартість ремонту без запчастин до 15тис, по словам поміняли вал приводу, ніяких накладних по замовлених запчастинах, ніякого розрахунку документованого, окрім усних слів, заплатив ще 28 тис і в кінцевому результаті 36500 за весь ремонт. Забираючи авто до Львова, під час зупинки біля магазину замітив підтікання рідин у трьох точках, почав втікати антифриз, масло з картера, та масло з АКПП, добре доїхав до Львова. Задомкратив авто біля дому, хотів знімати колеса щоб глянути точку витоку рідин, майстри витягнули секретку в сто та по словам забули поставити, пройшло 2 тижні після дзвінка та ще не відправили, пройшло 3 дні після другого дзвінка знову не відправили. Через витік мастила із АКПП не можу експлуатувати авто навіть до сервісу. Взагальному результаті мені потрібно звертатися в сто для ремонту АКПП, ремонту охолоджувальної системи мотора та витоку мастила з картера, знову ж таки викликаючи евакуатор по місту, тому я дуже шкодую що не евакуював одразу авто до Львова та не ремонтував у офіційних сервісах. З мінусів великі затрати фінансів в майбутньому, у зв'язку із не професійності сімейного автосервісу, вкрай не рекомендую. Зроблять на перший місяць а далі знову ремонтуй. Халтурне відношення до роботи та цинічне як до людини, і як до захисника (під час відпустки) нашої держави під час агресії рф.

Алекс
13 августа 2023 в 16:58

Дуже дякуємо! В неділю чоловік відповів на дзвінок, прийняв і відремонтував колесо! Все професійно. Рекомендую!

Данил
31 июля 2023 в 15:06

Дуже рекомендую дане СТО! Хлопці швидко знайшли проблему та ліквідували її.

Игорь
18 июля 2023 в 21:21

Супер хлопці! Дуже допомогли! В неділю після 21 години пробив колесо на трасі. Погодилися прийняти. Відремонтували безнадійне колесо, що дозволило доїхати до Ужгорода. Дуже раджу!

Добавить отзыв