UAOTZYV.COM

Автосалон Рено. Галич-Моторс

Адрес Львів, вулиця Зелена, 407
Телефон +380 (67) 807-21-21
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота09:00-15:00
Сайт www.lviv-renault.com.ua
Рубрики Автодилер Renault, Автосалон
Оценка 3.6 14 отзывов
Похожие компании в категории
ФХ сервіс — Малехів

Автосалон Рено. Галич-Моторс отзывы

14
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
20 февраля 2024 в 16:50

Дякую за якісне багаторічне обслуговування. Кваліфіковані майстри, позитивні менеджери, тішить!

Tiger
07 февраля 2024 в 23:24

Обслуговую своє авто на офіційному сервісі Рено вже 3 роки. Все подобається. Можу всім рекомендувати.

Екатерина
05 июля 2023 в 19:53

Висловлюю подяку автосалону від задоволених клієнтів із Запоріжжя за відмінний сервіс!
Окрема подяка менеджеру Мар'яну за допомогу в придбанні авто - професіонал своєї справи, дуже грамотно і розумно вирішує всі питання - без тестдрайву на повній довірі не бачивши авто запевнив, що авто гідне - все розповів і того ж дня було внесено передоплату.
Після цього було надано повний пакет документів для банку і через тиждень/півтора приїхали забрати повністю підготовлене авто.
Суперська якість обслуговування - з дороги нам запропонували воду/каву, і зрештою ми поїхали не тільки на автомобілі, а й з приємними подарунками від автосалону!
Дуже задоволені автомобілем!
Отже: ми довірилися вам - а ви нас не підвели і все зробили на найвищому рівні!
Успіхів вам у розвитку та вдалих продажів.

Stephan
08 января 2020 в 0:53

Про сервіс. Деталей до авто раніших років не мають. Роботу потрібно перевіряти, трапляється недоробки, які виправляти не охочі. Не всі менеджери вміють розмовляти з клієнтами. Про салон. Виставкових моделей мало. Трапляється, що є кілька однакових.

Богдан
27 декабря 2019 в 15:27

Класний СТО, завжди можна домовитися. Ввічливі хлопці, хороші професіонали, сам там обслуговую своє рено

Алекс
26 декабря 2019 в 17:18

Сьогодні був там, була проблема на 5 мін. Вікно до кінця не міг підіймачем закрити, кажуть у відділі сервісу приїдьте в середу:) я був в суботу і 13 год. Пофіг що там з тим вікном в тебе. і що на вулиці -2.
ВОТ ТАКИЙ В рЕно сервіс на зеленій 407, чуткі і отзивчиві люди працють

Роман
09 октября 2019 в 21:09

Новий сервіс, чисто, акуратно. З діагностикою і сервісом - не добре. Причину перегріву двигуна не знайшли. Сказали що термостат, але гарантії не дають. Не термостат. Як виявилося згодом, на іншому сервісі, радіатор ззовні банально забитий і брудний. Ціни дещо завищені.

Lyudmyla
20 сентября 2019 в 20:03

Відділ продажу справив на мене найкраще враження. Продавець-консультант затримався після свого робочого часу, щоб провести незапланований тест-драйв автомобіля. Чітко і грамотно відповів на всі запитання, надав повну інформацію по потрібним автомобілям. Не відмахнувся від клієнта, є достатньо кваліфікованим, на відміну від багатьох інших продавців інших сервісів.
А як працює відділ сервісу, покаже час.

Євген
20 мая 2019 в 22:53

Хороший сервіс, але все ж не без зауважень. З плюсів: молодий, але досить добре навчений персонал, клієнтоорієнтованість (зона відпочинку, кава, програма лояльності), помірні ціни на ремонтні роботи (як для офіційного сервісу), запис і розширений графік роботи (до пізнього вечора і у вихідні). Міниси: ціни на запчастини зашкалюють, через розташування доїзд тривалий і затратний (на таксі, якщо залишаєш авто на сервісі), відсутність POS-терміналу. Тут зупинюсь детально. Ремонт авто не завжди плановий, тому можна бути фінансово не готовим до нього. На сервісі приймали, або картки Приватбанку, або пропонували перекинути гроші через Приват24. Це несерйозно! Я приходжу з грошима, і немає значення чи вони на дебетній картці, чи кредитній. І чи ця картка Приватбанку, чи будь-якого іншого банку. Попрацюйте над цим питанням, бо додаток має бути альтернативним каналом розрахунку, а не основним.

Petro
01 мая 2019 в 3:44

Проводилась заміна задніх амортизаторів: один потік, заміна по гарантії, інший вирішив замінити за власний кошт. Амортизатори замінили, але мого робочого амортизатора мені не повернули, навіть ніхто про це не згадував (забирав машину ввечері, сподівався що амортизати, як і упаковки від нових, в багажнику, але ні - пусто). Упаковок він амортизаторів, принаймі того, що я купив, я теж не побачив. Раніше був ще один цікавий момент - записався на заміну літніх шин на зимові, домовились все ок. По факту, вже після оплати і отримання авто, на порозі, мені повідомили, що в них немає відповідних 'грузиків' і колеса не збалансовані. Це очікував такого відвертого 'кидалова' від офіційного сервісу.

назар
27 ноября 2018 в 7:49

Дуже не задоволений, замастили лако фарбове покриття маслом, недокрутили патробок інтер кулера, ціна по телефону одна була по приїзду зовсім друга, і ніякий сервіс

Маряна
19 ноября 2018 в 22:21

Сучасний європейський сервіс, дуже приємно здивована. Кваліфіковані спеціалісти, все якісно і швидко. Дякую.

Софія
10 ноября 2018 в 7:40

Сьогодні нас дуже виручили ваші працівники сервісу. Наше авто знову на ходу. Дякуємо за швидку та хорошу роботу автослюсарам Галич-Моторс!

Христина
26 октября 2018 в 16:15

Все оперативно та якісно полагодили, але є АЛЕ: до основної поломки (замок запалення) хотіли замінити інші деталі в машині, так як проводили діагностику напередодні на Б. Хмельницького і через відсутність деталей не замінили. Попросили зразу замінити тут, якщо є дані деталі (які чомусь в рази дорожчі ніж на Б. Хмельницького). Нам знову зробили повну діагностику і виставили рахунок. Не приємно два рази платити за одну послугу. Зробили знижку, не в цьому справа. Після цього ремонту автомобіля тепер постійно заклинює кермо та не можливо налаштувати радіо, хоча до цього жодного разу такого не було. Не мали змоги одразу звернутисьі поскаржитись, тепер вже думаю пізно. Потрібно їхати знову і ремонтувати те, що Ви якимось чином пошкодили (Не приємно, знову повертатись не хочеться нажаль (

Добавить отзыв