UAOTZYV.COM

Автомобільні Електрики / BRS Station (CTO)

Адрес Львів, вулиця Хуторівка, 23а
Телефон +380 (98) 346-58-11
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
Сайт avtoad.com.ua/places/brs-station
Рубрики Автомастерская
Оценка 4.6 34 отзыва
Похожие компании в категории
Автокомплекс АННА — Львів, вулиця Стрийська, 338
112 Ukraine — Львів, вулиця Академіка Підстригача, 6
Вулканізація — Львів, вул. Кульпарківська
АТЛ Автосервис — Львів, вулиця Наукова, 2б

Автомобільні Електрики / BRS Station (CTO) отзывы

34
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Кира
02 июня 2024 в 14:59

СТО хороше, але дуже страждає через брак людей. Деякі послуги відсутні або треба довше почекати. Тим, хто буде звертатися до BRS раджу запастися терпінням та розумінням, зараз дуже важкий час для всіх, хлопці намагаються компенсувати все, але людський ресурс має межі.

Микола
07 мая 2024 в 10:53

Дуже хороше СТО їздив і в Львівській області і в Чернівецькій в Тернопільській ніде не змогли знайти причину. Тут все знайшли і відремонтували якісно і за адекватну ціну. Особисто хочу сказати дякую Юрію. Це електрик найвищого класу.

M G
31 января 2024 в 3:47

Записав машину на діагностику заплатив замість 650 - 1250 говорят одну ціну а приходиться платити в 2рази більше походові теж саме сказали 2 заплатив 5 ще такого сервісу не бачив.

Armada
17 декабря 2023 в 9:55

Колись було досить хороше обслуговування, а зараз при тому, що ти є записаний на конкретну годину можеш не отримати послугу. Ось і мені довелось з цим моментом ознайомитися. За день до призначеного часу був на сервісі і мав розмову і з менеджером і з електриком і ніби все було ясно як Божий день. Прийшов час запису і мені на сто кажуть, що не можуть надати послугу і чи можуть вони передзвонити пізніше бо менеджер подумав, що то не та послуга про, що він подумав і не ПОЧУВ електрика. Для чого мені потім набрати якщо я вже тут і розмова ще була вчора і є конкретний час запису? Обговорено було все до дрібничок і була донесена інфа, що маю до НР зробити авто! Я просто мовчки вийшов з сервісу. Відношення вбило. Ні тобі *вибачте бо не був уважний*, нічого з того щоб хоч якось ситуацію врегулювати. Просив персонал зв'язати з власником бо знаю його особисто і думав, що він хоч якось зможе все вирішити, але на жаль я помилився. Тай таке. Як каже власник.

Святослав
16 января 2022 в 19:54

Чудовий сервіс, зробили швидко, дали рекомендації, без зверхності і лишніх розмов, на всі питання відповіли, проконсультували. Буду потстіцним клієнтом

Саша
14 января 2022 в 1:54

Так сталось, що після зупинки недалеко від Львова авто перестало заводитись. Їхав з сім'єю на Київ (як потім виявилось, згорів стартер). Поки чекав евакуатор набирав всі найближчі СТО. Повний ігнор, приїдьте через неділю 10 днів. Неможливо було знайти людей, які дійсно розбираються в Мерседесі 221, авто складне. Дякуючи евакуаторщику, попав на цю СТО. Продіагностували, знайшли причину відразу. Не дивлячись на свою загруженість, пішли на зустріч. Все оперативно замовили, зробили. Було складно, машина не нова, задача була виїхати в цей день. Затримались після роботи, але я виїхав. Ціни демократичні, не дивлячись, що Мерседес с500, людина в чужому місті з сім'єю, з малими дітьми, до Києва ще 560км, ніхто не став користуватись ситуацією. Дуже вдячний всьому колективу. Я вдома). Здоров'я, кохання, процвітання всьому колективу СТО. Рекомедую!

Dmytro
26 декабря 2021 в 10:46

Приїхав до них після іншого сервісу коли після заміни ременя ГРМ зламали замок задньої двері. Відремонтували, дали пораду по стартеру, яка відрізнялась від поради іншого сервісу і я чомусь впевнений що тут вони праві. Дуже приємні в комунікації та професійні.

Andriy
18 декабря 2021 в 20:59

Обслуговую свій автомобіль на цьому сервісі, все на висоті, також можна професійно перевірити автомобіль перед купівлею

користувач
09 декабря 2021 в 3:15

Прошивав блок керування двигуном після вирізання каталізатора на іншому сервісі. Вибивав чек, обманки лямб не допомагали. Не зважаючи, що машинка старенька і не популярна, взялись до справи і проблему вирішили. Машина їздить вже 2 тиждень без жодних нарікань. Дякую та рекомендую! Окрема подяка менеджеру Катерині за супровід!

Зиновія
09 ноября 2021 в 14:00

Не рекомендую даний сервіс.
Віддала машину на діагностику ходової (стукіт внизу зправа). Залишила машину на цілий день. Ввечері, забираючи машину, завела її з 4 разу… Забирала машину пізно і нікого з майстрів шоб глянули в чому справа не було. На наступний день авто не завелося. Звернулася на інший сервіс- повністю розряджений акумулятор, розламана клема акумулятора і відсутня кришка мотора…. Спроби вияснити ситуацію, що сталося з акумулятором і де кришка мотора з сервісом закінчилися безуспішно. На сервісі відповіли, що до акумулятора ніхто не доторкався, що з ним і з клемою сталося вони не знають, а кришки мотору з мого авто не мають. І побажали гарного дня. Ну і звичайно додали прайс-лист по ремонту ходової на енну ціну тис грн, де вказана заміна запчастин в яких ще і пів року не пройшло від попередньої заміни…

Иван
09 октября 2021 в 15:53

Чудовий сервіс. Уже декілька раз вирішував проблеми коли загорявся check engine тут. Сервіс пропонує чудових спеціалістів які завжди готові допомогти в ремонтів авто. Доступні ціни. Однозначно рекомендую!

Andy
13 сентября 2021 в 15:32

Перший раз і то, чисто випадково потрапив на дане СТО. Але. Кращого передпродажного огляду машини мені ще не робили. Дійсно все якісно і професійно. Нічого зайвого, жодних видуманих "діагнозів".
Особлива подяка майстрам ходовщикам, та менеджеру Каті.

Рома
17 августа 2021 в 11:31

Робив ходовку, дуже задоволений, був момент з не якісними опорними підшипниками (завдоський брак) - були замінені по гарантії ніяких додаткових оплат по роботі не було. Рекомендую!

Вова
13 июля 2021 в 9:29

Звертався з різним дрібним ремонтом по електриці і в принципі зі всім справились що на інших сервісах чомусь не вдавалося. Потім почав клинити замок задніх дверей так його теж привели в чуття і все чітко у вказані терміни. Ціни не є дешеві, але краще раз зробити і забути чим періодично повертатись до поломки.
Думаю що звернусь до них ще не раз так як техніка має властивість ламатись.)

Volodymyr
11 июля 2021 в 9:00

В загальному сервіс ок. Робив в них і великі роботи, і маленькі ТО.

Одного разу тільки була неприємність. Забрав машину в п’ятницю в 19 годині і спокійно від них поїхав. Через кілька км нормально так натиснув на педаль акселератора і машина втратила тягу. Спочатку подумав, що хлопці мені коробку якось ушатали, бо якраз міняв масло в них.
Після того загорівся чек і я почав пробувати додзвонитися до них. Зрозуміло, що ніхто вже не відповідав, а доїхати додому мені якось треба було. Мені вдалося через знайомих зв’язатися з майстрами, які займалися моєю машиною. Вони під’їхали прямо до мене, почали дивитися в чому проблема і виявилося що погано закріпити патрубок турбіни. За 5 хв все поправили, вибачилися і поїхали:)

Історія закінчилася хепі-ендом. Але якби на моєму місці був хтось інший, без контактів в сервісі, то так би й залишив машину на обочині до понеділка.

То певно єдине побажання, щоб по можливості зв’язок з сервісом був кращим. Якщо не в телефонному режимі, то хоча б через месенджери або інстаграм.

Олексій
08 июля 2021 в 14:20

Чудовий сервіс, прийняли, хоча місця не мали, все швидко зробили (від'єднався патрубок з антифризом, в недоступному місці + встановили резинку, яка тримає вихлопну)
Все зробили швидко, механіки знають свою роботу і проконсультували.

Роман
03 июля 2021 в 21:06

Їздив до електрика Романа, авто не заводилось, зясували що проблема в стартері, діагностика тривала приблизно 30 хв, за роботу заплатив 300 грн, все сподобалось. Відношення до роботи Романа сподобалось, все акуратно.

Юлия
07 июня 2021 в 6:27

Найкращий сервіс у Львові, хлопці мають бажання вникнути в проблему і розібратись. Завершують справу до кінця.
Ви супер!

Yevhen
29 мая 2021 в 9:04

Звертався сюди двічі, обидва рази все було професійно і оперативно. Усі працівники з ким довелось комунікувати - ввічливі та орієнтовані на результат, відношення, яке дуже сподобалося. Видно що цінують кожного клієнта, жодного хамства, зверхності або роз***дяйства. Буду рекомендувати іншим.

Володимир
02 апреля 2020 в 12:11

Супер сервіс! (у всіх поняттях)
Користуюсь постійно, і всім рекомендую, завжди індивідуальний підхід дуже адекватні ціни наголос (відносно якості виконання). Кажучи чесно багатьом офіціним сервісам треба вчитись в даних людей!

Добавить отзыв