UAOTZYV.COM

Автомийка Fresh CARWASH

Адрес Львів, вулиця Пасічна, 148
Телефон +380 (98) 015-75-87
Часы работы 09:00-23:00
Сайт uaotzyv.com/lviv/avtomiyka-fresh-carwash-192157
Рубрики Автомойка
Оценка 3.5 28 отзывов
Похожие компании в категории
Lux Wash — Львів, вулиця Гната Хоткевича, 68
Автоспа — Львів, вулиця Дністерcька, 16, б
Престиж — Львів, просп. Червоної Калини, 35 А
Шипшина — Львів, вулиця Стрийська, 100

Автомийка Fresh CARWASH отзывы

28
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
15 апреля 2022 в 3:52

Найкращій сервіс який зустрічав за багато років володіння автомобілем. Ціна-якість це саме про це місце. Ціни дуже приємні, а сам сервіс на висоті! Швидко та якісно! Рекомендую!

Никита
30 марта 2022 в 8:22

Мийка самообслуговування повний відстій, мили трьома режимами (вода з хімією, піна, чистою водою), не дало ніякого ефекту. Пилосос взагалі не забирає нічого … не рекомендую!

Женя
18 марта 2022 в 19:46

Однозначно найкраща мийка самообслуговування серед всіх, де я бувала! Зручне розташування самої мийки, все новеньке, приємний адміністратор. Заслуговує на 5 зірок!

Solomiya
10 марта 2022 в 22:06

Одна з кращих мийок у Львові, сервіс хороший, видно що хлопці стараються, вимили машину дуже добре, без всяких додаткових зауважень. Тільки дуже були черги. Простояли близько 2 годин, щоб хлопці вимили машину️

Іван
04 марта 2022 в 11:03

Підараси йобані! У час війни підняли оплату у двічі, час миття скоротили у двічі! Завершимо з маскалями, прийдем говорити з вами, уєбани

bodia
15 января 2022 в 14:03

Дякую, хлопцям за надзвичайно якісну роботу, після нанесення твердого воску, авто стало як новеньке!

Віталік
08 декабря 2021 в 5:53

Раніше користувався послугами даної мийки все було добре, але зараз змушений змінити свій відгук, вже вдруге машину помили не якісно, перший раз залишили бруд на дверцятах і погано попилососили, після мого зауваження доробили, сьогодні мив автомобіль, вікна помиті погано, пороги не протерті, оскільки не мав багато часу не звертав на це увагу, проте відкривши багажник помітив, що його навіть не пропилесосили. Керівництву пропоную краще контролювати якість виконання робіт, бажання звертатись знову до Вас не має. 3 зірки поставив лише за колишній сервіс

Дидимус
21 октября 2021 в 6:31

Привіт. Хочу поділитись враженнями про автомийку. Останні два роки обслуговуюсь тільки тут. Найкращий персонал і автохімія. Зізнаюсь один раз заїхала на іншу мийку, було з чим порівняти, тепер тільки сюди, Ви найкращі. Щодо кафешки, теж все супер. Доречі в кафе є монітор на ньому можна спостерігати за процесом миття машини, дуже зручно одразу розумієш на якому етапі і скільки ще чекати.

Діана
07 октября 2021 в 8:50

Мийка чудова! Вже протягом року миємо машину саме у Фреші, ні разу не пожаліли. Хлопці привітні, ретельно, якісно та швидко чистять салон машини. Усім рекомендую)

Зеник
29 сентября 2021 в 18:33

Мийка ніби хороша. Зручне розташування. Зранку завжди можна без черги помити авто. Проблема розміняти гроші. Найбільша проблема це туалет, що знаходиться в середині мийки. Це жах. Умивальник забитий. Руки помити неможливо. В туалеті повний безлад та антисанітарія. Купа не помитого посуду, електрочайник, брудні горнята, вилки і ложки! Все це знаходиться поруч з унітазом! Туалетом краще не користуватися! Сумно, що люди працюють в таких умовах!

Мар‘яна
15 августа 2021 в 12:20

Жахлива мийка. Поцарапали шкло, помили машину…. Нікому не раджу сюди їхати. Зовсім безвідповідальний і некомпетентний адміністратор.

Glekov
02 сентября 2020 в 3:09

Це напевно краща автомийка міста Львова. Побував і віддавати пацанам на мийку, і самостійно мив. Всі рази був задоволений. Коли сам мив, зацінив піну, якою покриваєш машину. Плюс є щітка для миття з піною.

Роман
19 августа 2020 в 23:41

Миють задовільно, завжди є питання до прибирання салону. Ну але як не подобається то мий сам, тому ставлю оцінку посередині на трієчку бо ж прибирають не за дякую.

Галина
24 июля 2020 в 11:14

Непорядні мийники - пропускають поза чергою. Шановні клієнти, стійте та спостерігайте! НЕ сидіть в кафе, бо буде митися до 2-х годин.

Фокус
13 июля 2020 в 6:06

Доброго дня! Порекомендував мені вашу мийку товариш (який є вашим постійним клієнтом). Приїхавши був приємно здивований: цінами, професіоналізмом команди. Адмін та працівники дуже добре знають з якою хімією та косметикою працюють. Обстеживши моє авто порекомендували мені доп. Послуги-твердий віск та кондиціонер шкіри, якими я задоволений.
Приємно приїжати туди де до вашого авто дбайливо відносяться. Рекомендую! P. S. Кафе пристойне та смачне. Дякую дирекції за хороший сервіс.

Oleh
03 июля 2020 в 20:56

Дуже поганий персонал! Не приємний! Наглий! Сама кухня смачна! Ціни низькі! Але із за персоналу хочеться просто стати і піти!

Sofiia
29 мая 2020 в 18:21

Миють досить середньо. Особливо пилососять так собі. Але найбільше бісить, що після мийки ставлять машину на першу передачу. От нафіга так робити? Особливо якщо людина залишає вам авто не на передачі.

Дима
02 сентября 2019 в 10:42

На мийці був перший раз. Авто помии дуже добре. Жодних претензій щодо цього не мав, але коли авто вже загнали у бокс, розпочався сильний дощ. Було цікаво як поведе себе адміністратор мийки, враховуючи те, що мийка надає знижку 30% на мийку в дощову погоду. Я б відмовився звичайно б від знижки або віддав тих 60 грн. Хлопцям, які мили машину. Шкода, але на моє запитання до адміна "Скільки з мене за мийку? " отримав відповідь 210 грн (повна варітсь мийки) Доща для адміна не було. От з таких дрібниць і формується враження.

Андрій
27 июля 2019 в 3:32

Самообслуговування норм вже не один раз тут мив, все подобається, але сьогодні вперше заїхав на мийку до хлопців. Салон, кузов + віск. Салон - попилесосили жахливо, камінці валяються на підлозі, біля ручки коробки передач і біля ручки ручніка взагалі не пилососилось, біля кріплень сидінь також все як і було брудно. Кузов - на даху позалишались краплі бруду, таке враження що просто водою змили, так як в машині люк і панорама то це критично. Колеса натерли та не дотерли, не чорні а з білим відтінком. На вікнах розводи. Після звернення уваги на це все хлопець ще 10 хв дотирав і домивав. Сама мийка і територія дуже гарна але обслуговування бажає кращого. За це все заплатив більше 400грн. Очікував більшого. Є куди рости. Всім добра.

Роман
09 июля 2019 в 13:37

Як для мене то це найкраща мийка. Для тих хто не ціну якість і не вміє мити зверніться до персоналу мийки, вони Вам добре пояснять як правильно помити ваш автомобіль, а ще і можуть показати! За що я їм дуже дякую!

Добавить отзыв