UAOTZYV.COM

Автомийка, Львів отзывы

Адрес Львів, вулиця Винниця, 60
Телефон +380 (98) 861-00-61
Часы работы 00:00-24:00
Сайт avtomyika.com.ua
Рубрики Автомойка
Оценка 3.3 40 отзывов
Похожие компании в категории
АСО — Львів, вулиця Городоцька, 154А
Енергія — Львів, вулиця Липинського, 54А
Автомийка — Львів, вулиця Турянського, 5б
Автосервис VIP Service СТО / ВІП сервіс — Львів, вулиця Ткацька, 31

Автомойка Автомийка, Львів отзывы

40
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
пользователь
03 ноября 2023 в 13:59

Доброго дня, я постійно мию свою машиною і була задоволена, останній раз я замовила на конкретну годину, приїхала завчасно, коли приїхала мене попросили почекати, я чекала 35 хв! Я наступний раз записалась і невстигала, подзвонив адміністратор перепитав чи я буду, я сказала що так, запізнюсь на хв 10, вона сказала добре, коли я вже підїжжала вона попросила мене зачекати 15 хв, я запізнилась на 12 хв а чекаю в даний момент 40 хв! Будь ласка зверніть на це увагу!

Роман
25 октября 2023 в 13:01

Дуже якісно, а також оперативно, ВИПРАВИЛИ УСЕ, що зіпсували попередні майстри, в сфері полірування, ДЯКУЮ ЗА ПОНЯТУНОК АВТО, чорний колір не простий у догляді.

Юрий
24 августа 2023 в 10:57

Ми з чоловіком замовили повну мийку авто, насправді машина була дуже брудна всередині, це факт, проте загальна вартість обійшлась у 3,000+200 на чай, оцінивши якість роботи, була купа зауважень, шерсть на стелі, яку навіть ніхто не пропилососив, замовили натирання шкіри- підлокітник навіть ніхто не відкривав- срач повний, підголівник те саме, не підіймали щоб протерти від пилюки та натерти, хлопчина, який по словах не мив цю машину, прибіг все переробляти аргументуючи «запарою», але коли ти залишаєш на мийці майже 100$, це абсолютно не твоя проблема. Таймінг теж 0, вже не перший раз, як ми чекаємо своєї черги по 20 хв. Це був останній наш візит, шкода, що через недолугих працівників, страждають власники, які вкладають кошти у свій бізнес.
Коли ми відʼїжджали, чула як вони між собою сміялись, яка собака помила погано машину, тобто ці рагулі вважають, що за свої гроші треба закрити рот і сказати «хна тому дякую», цікаво скільки потрібно одному працівнику перемити машин, щоб чистими заробити 3,000 гривень! Тим хто планує все-таки обслуговувати далі своє авто на цій мийці порада б перевіряти якість надання послуги, а вже потім оплачувати гроші!
На фото 6 та 7 пасажирське місце, їх навіть не підняли, щоб прибрати.
Скоро запари не буде, ще трішки.

Наталья
29 июля 2023 в 4:27

Дуже хороший сервіс і якісний, з задоволенням всім рекомендую, а особливо оцінила і зрозуміла, що таке воскове покриття, яке залишає чисту машину при нашій Львівській, дощовій погоді спокійно 3 тижні можна не мити, все тримається)

Yevhen
28 марта 2022 в 19:34

Наразі на кращу мийку ще ненатрапив. Ціни, як і всюди, проте якість на голову вища. Поки очікуєш, то можна попити кави всередині, як зимно або на терасі влітку - дуже зручно

Тома
08 марта 2022 в 4:43

Записались на 18-00. Приехали в 17-55. Администратор попросила подождать. Сели. Ждем. Через 20 минут клиентке с фордом перед нами сказали заехать в 1 бокс. Администратор вышла в тот же первый бокс. Сидим ждём дальше. В первый бокс заехало БМВ Проходит пару минут, возвращается администратор. Спрашиваем на который час записано БМВ? Ответ: на 19-00! Через пару секунд забегает клиентка на форде с вопросом: почему передо мной запустили БМВ? Муж говорит: выгоняйте БМВ! Ответ работников: не можем! Ключей нет, владелец куда то уехал вместе женой! Машину оставил без ключей! Спрашива: сколько ждать? Ещё полчаса! Ни кому не буду советовать!

Сергей
07 марта 2022 в 2:28

Администратор потерянная и не знает вообще что делает на рабочем месте. Записывался на конкретное время. По приезду попросили немного подождать. Прождал пол часа. Через пол часа узнаю что в освободившийся бокс заехала машина которая на час позже меня записывалась. И администратор заявляет что мне надо ждать пока эту машину помоют и тогда возьмут мою. Полный бардак. Пришлось уехать, так как это наламало все мои планы. Больше сюда не приеду и никому не посоветую.

Оля
04 марта 2022 в 1:34

Мы ваші постійні клієнти. Були. В перше ситуація, коли при попередньому записі помити машину не вдалось. Всі бокси зайняті. 20 хв очікування коту під хвіст, жодного вибачення, пояснення, не зрозуміло скільки ще чекати.
Каву попити теж не можливо, перевищуючи свої повноваження вимагають пред'являти документи, які становлять медичну таємницю. При тому що весь персонал в приміщенні без засобів захисту перебуває.
Таке враження, що клієнтів у вас забагато і ви в них зовсім не зацікавлені.

Nazar
17 февраля 2022 в 1:35

Адміністратор пропускає без черги автомобілі (про наявність записів уточнював одразу і відповідь була негативна). Шкода, що час клієнтів не цінується.

Ігор
28 января 2022 в 17:50

Адміністратор не має уявлення про те чим займається. Можна записатись на певну годину, і всеодно будете чекати. Як результат втрачений час і зіпсутий настрій.

Женя
15 января 2022 в 23:03

Відвідував мийку 25.12.21р. Відмили автомобіль до ідеалу, хлопці знають свою роботу та виконують її на високому рівні.
Чисто та затишно в кафе, дівчинка адміністратор надала всю інформацію про мийку та своєю посмішкою підняла настрій на цілий день.
Рекомендую.

Женя
05 декабря 2021 в 18:22

Не знаю як мийка но якщо захочете каву попити проїздом то потрібно буде зачекати поки продавець перекурить тоді поговорить з персоналом а тоді до вас черга дойде (кава не дешева)

Женя
28 сентября 2021 в 22:10

Одна з найкращих мийок в Львові на мою думку. Є мінуси, як і у всіх проте багато переваг таких як, - зручне місце, наочно через монітор можна побачити як миють вашу ластівку, кафетерій і крісла на вулиці теж створюють комфорт, чистий туалет що немало важливо. Авто в кінцевому етапі чисто вимите, дорожче як на мийці самообслуговування зате результат в рази кращий, багато додаткових послуг при бажанні таких як воскування, хімчистка, натирання шкіри.

Женя
11 августа 2021 в 2:01

Олександр, Володимир і Роман з першого боксу відтерли 9 літне авто до стану ну якщо не нового то ~5 років скинули точно! Загалом дуже приємний персонал і дуже прискіпливі до того що роблять! Замовляв повну мийку з видаленням бітуму, поліровкою, чисткою дисків і хімчисткою салону - дорого довго (близько 4х годин) але результат помітний (треба тільки проконтролювати як поведе себе нанесене покриття).
Також мийка має приємну кафешку зі смачною кавою:)
Тепер трохи про мінуси: дорого і якщо чесно не збирався то все роби але таки вмовили:) я початківець у цих справах і реально оцінити вартість і необхідність певних процедур не можу ну але з іншої сторони така глибока мийка не кожен рік навіть робиться тому погодився але ще раз наголошую що дорого і якщо вас бюджет піджимає то раджу ретельно обирати послуги. Також дуже великим мінусом є відсутність терміналу і можливості розрахуватись карткою. Банкомата ви поблизу також не знайдете. Тільки готівка або переказ на картку.

Поки ставлю 5 зірок але відсутність терміналу як на мене доволі великий мінус

andriy
27 июля 2021 в 14:57

Дуже добре впорались з роботою.
Після повної хімчистки не лишилось нюансів які мене дратували.
Особливо дякую Юрі, Ростиславу і Андрію які займались моїм автомобілем.

Роман
25 июля 2021 в 23:31

Дуже сподобався сервіс і швидкість виконання!
Полірували капот і багажник, до обіду відігнав машину, до 18.00 вже було готово.
Не знаю як звати майстра, але зробив все просто супер!
Всім рекомендую

Павел
20 июля 2021 в 4:48

За мои деньги растерли грязь по моей машине. Этакое "автоспа".
К сожалению придётся искать новую автомойку.

Андрій
04 июля 2021 в 6:09

Сервіс і якість мийки подобається, вже кілька разів звертався. Але було пару мінусів, за яки зняв зірочку.
Вперше після придбання авто (б/у), комплексну мийку виконали добре, проте чомусь не дісталися до козирьків від сонця і до підлокітника з внутрішнього боку (під кришкою), довелось самому вологими серветками допрацьовувати. Ще 1 невеличкий негатив лишився після вбиральні) - там не було ані сушки для рук, ані рушників, ані паперу

Pavlo
03 июля 2021 в 6:23

Ростік, Андрій та Юра полірували фари. Зробили швидко, якісно та професійно. Чудовий сервіс та гарні майстри.

Юра
06 декабря 2020 в 16:20

Приїжаю зранку. 2 вільних бокси. Помити неможуть, немає кому. 2 людей миють 1 авто. На моє питання чому так - кажуть перезмінка. Зважаючи на ціни, швидко поїхав. Хоч вона і цілодобова, зранку поганий час тут для мийка
Т

Добавить отзыв