UAOTZYV.COM

Автоцентр Циклон отзывы

Адрес Львів, вулиця Городоцька, 355/6
Телефон +380 (97) 507-58-58
Часы работы 00:00-24:00
Сайт www.cyklon.com.ua
Рубрики Автомойка, Магазин шин
Оценка 2.9 17 отзывов
Похожие компании в категории
АСО — Львів, вулиця Городоцька, 154А
Автомийка 777 — Львів, вул. Кульпарківська, 111
Автомийка — Львів, вулиця Патона, 4
Транс-сервіс-1 — Скнилів, Кільцева дор.

Автомойка Автоцентр Циклон отзывы

17
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
користувач
26 января 2022 в 11:40

Мив машину 6-го числа. Був наскільки вражений, здивований мийкому авто. Думаю, приїду додому обов'язково похвалю хлопців (5), Забув-Сорі
Було Так. Їхав на Азов - Гал. Побачив автомийка Черга була капец, пару раз думав розвернутися, але дочекався своєї черги і не пожалів. Авто відмили на всі 100%, машина була ДУЖЕ брудна. Але не це мене здивувало. Чую хлопці між собою говорять, що за пилосос треба 50-100гр докинути (якщо чесно я був готовий і 200гр, бо в салоні був кошмар), я так зрозумів, що адмін сказав, що це наш новий клієнт і завтра Різдво, людям треба робити знижки, а не дерти гроші. Дав мені карточку на кожну 10 безплатну і що вівторка знижка 20%. Доречі, гарна ідея - кольорова мийка! Гарних Вам СВЯТ і ще раз дякую!

Oleh
06 октября 2021 в 20:02

Персонажі які там працюють, дивно як вони взагалі стоять на ногах в такому стані як приходять на роботу.

Василь
01 октября 2021 в 13:23

Здавав автомобіль на хімчиску. Сервіс на 0 рівні від початку і до кінця. Приймав авто у мене дядько похилого віку з сигаретою в зубах і з алкогольним амбре. Не знаю чому я вирішив таки залишити авто але вже як є. Коли забирав то уже був наступний дзвіночок, бо решітка повітряприводу була в піску як і до того. Показав це "майстру" і отримав відповідь "А як я туда залізу? ". Таки якось заліз, почистив там кілька разів, я машину в боксі оглянув заплатив 2500 і поїхав. Уже в дорозі додому зрозумів що я таки попав. Кнопка Eco залипла від піску чи води, лампа подушок безпеки почала мигати бо кнопку подушки також залили водою. Ну і якість самих послуг можна побачити на фото. Намагався вирішити цю ситуацію з ними. Заради справедливості скажу, що пропонували приїхати щоб машину "підчистили". І також пропонували компенсацію за чеком про скидання помилки подушок безпеки. Але на скільки це правда важко сказати, бо після того як я повідомив, що авто я їм більше довіряти не буду то мені тиждень казали що будуть вирішувати це питння. А в результаті адімістратор сказав, що я писав якісь коментарі і мені треба дзвонити на гарячу лінію і кинув трубку. Не знаю що це було але виходить ідею написати коментар подали вони самі. Це 5 машина яку віддав туди на хімчистку і кожного разу було все гірше. Зараз просто роблять мийку і беруть як за хімчистку.

Саша
17 сентября 2021 в 11:03

На СТО надали швидку та кваліфіковану допомогу по ремонту авто.
Доступні ціни та запчастини в наявності!

користувач
10 июня 2021 в 3:05

Миють швидко і якісно за доступною ціною. Уважні до деталей. Чудові враження. Рекомендую:) +1 постійний клієнт

Назар
11 августа 2019 в 5:45

Непогана Мийка. Мою робочу вантажівку. Потрібно добре оглядати авто і вказувати на огріхи Мийки працівникам. В більшості випадків буде черга, бо багато фірм миють вантажівки по перерахунку.

Богдан
04 февраля 2019 в 5:47

Незавжди все ідеально, дуже рідко тепер заїзджаю, але все одно, для мене це непогана мийка. Бажаю більше позитивних відгуків!:)

Женя
02 февраля 2019 в 0:45

Став у чергу на грузовику другий о 12: 40 замість мене умодрились з другої сторони загнати автобус нагло. На мої претензії їм всерівно. Даж сказали не подобається взагалі не помиють. Заїхав о 15: 00 миють не якісно! Не рекомендую Циклоп!

Женя
23 января 2019 в 1:56

Хороша мийка, добре миють, інколи хлопців потрібно підігнати, але результатом задоволений. Робили дружині хімчистку салону автомобіля, відчистили суперово, забрали запах застарілий. Правда, на території завжди є черга з вантажних автомобілів, але рухається швидко. Бачив, що миють цистерни, бочки всередині. Осінню перезували на шимонтажі наші автомобілі, швидко і недорого. Бачив, що на території є СТО, але ще не приходилось звертатись, бо недавно до них їжджу.

Юрий
19 января 2019 в 18:46

Мийка досить не погана, помірні ціни (хімчистка). Що правда о 8-мій ранку нікого знайти на місці не вийшло, але перетелефонували і запропонували приїхати пізніше. Все ок, персонал привітний, роблять швидко, виглядає якісно. По салону (підклейка, перешивка обшивки) зараз роботи, які вказані на сайті, не проводять (.

Женя
13 января 2019 в 2:41

Так як там миють - то їм хіба що туалети мити! Не мав часу сваритися чи щоб перемивали, бо спішив, але якщо дбаєте про своє авто то обминайте десятою дорогою. Загнав сьогодні X5M, після мийки появилися жирні плями по салону, зовні потьоки короче ліпше би не заїжав, бо прийдеться всеодно перемивати. Той прищатий мойщик. Та шо тут казати - йому максимум шроти на ПЛ номерах можна доручити і то шкода. Блят* одною тряпкою панель, сидіння, вікна, зовні миє. Короче пізд*ц повний!

Валентина
26 декабря 2018 в 2:29

2 хвилини тому заїхала і було зачинено, а пишуть 0-24. На телефонний дзвінок також ніхто не відповів.

назар
06 декабря 2018 в 23:44

Вибрав повну мийку ща 130 грн ззовні помили так собі, в середині авто забули пропилесосити під пердніми сидіннями. Не могли розібратись які коврики передні які задні. На прохання почорнити резину почув у відповідь хамство (що в нас на такі машини ніхтр неробить). Я незадоволений таким сервісом.

Артем
23 ноября 2018 в 18:45

Очікував в черзі на шиномонтаж 1,5 години, після того як прийшла моя черга мені кажуть, що перед мною зайняли мужиком який приперся за 10хв бо він їх "знайомий", *удаки одним словлм

Артур
12 ноября 2018 в 19:46

Миють на відчепись. Заставляв кілька разів перемивати кузов та салон легкового авто. Але по факту так нормально і не помили. Головний там сварився на персонал і заставляв переробляти, але то мало що допомогло.

Ляля
25 октября 2018 в 3:00

Моют хорошо. В цену полной мойки входит - чистка салона пылесосом и натирка пластика, плюс жидкий воск. На мойке самообслуживания так НЕ отмыть. Для легковых автомобилей ночью мойка закрыта. Есть кафе с вкусным чаем и кофе

Саша
20 октября 2018 в 8:48

Качество мойки и полировки среднее, некуда поставить вещи из багажника, в последний раз вообще багажник нормально не помыли, шторка осталась вообще не мытая. Часто приходится долго ждать своей очереди.

Добавить отзыв