UAOTZYV.COM

Авто з США та Канади Global Auto Logistic

Адрес Львів, вулиця Газова, 36/3
Телефон +380 (96) 900-76-76
Часы работы
понедельник10:00-19:00
вторник10:00-19:00
среда10:00-19:00
четверг10:00-19:00
пятница10:00-19:00
суббота10:00-15:00
Сайт globalautologistic.com
Рубрики Автосалон, Магазин квадроциклов, Автоброкер, Офис компании, Дилер Jeep
Оценка 4.6 31 отзыв
Ближайшие филиалы компании
Global Auto Park — Сокільники, Кільцева дорога, 10, тий км
Похожие компании в категории
Hyundai Авто Лідер Захід — Львів, вулиця Липинського, 36
Ford Велет Авто — Львів, вулиця Липинського, 50в
Ера — Львів, вулиця Липинського, 36
Офіційний дилер Mazda — Львів, вулиця Липинського, 50Б

Авто з США та Канади Global Auto Logistic отзывы

31
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Саша
25 мая 2024 в 10:46

Гарний сервіс 10/10, всім рекомендую, окрема подяка менеджеру Назару.
Автомобілем задоволений на всі 100%

Владислав
24 января 2024 в 15:40

Приганяв авто через компанію Global Auto Logistic працював зі мною менеджер Ростислав. Виграли авто Jeep Compass Limited 2020 26000 км
Авто грали близько 3 тижнів воно того вартувало. Доставка у авто була дуже швидка до місяця часу авто вже було в порту Клайпеді
Довіряйте і купуйте у професіоналів тому що на ринку зараз дуже багато фірм, а пропонують ціни не такі як обговорювалися з клієнтом перед покупкою та
обдурюють
За ціною як мені писали так і вийшло розмитнення навіть вийшло трохи менше ніж рахували рахунок
Хочу подякувати менеджеру Ростиславу за що завжди був на зв'язку і що підібрали таке авто як я хотів
Звертайтесь до цієї компанії рекомендую

Виктория
21 января 2024 в 8:09

Замовляли машинку з Америки через компанію global auto logistic- дуже задоволені, нам допомагав менеджер Максим з Києва, завжди був на звʼязку, досить швидко визначились з машинкою, на всі мільйон запитань завжди давав відповідь, ми задоволені співпрацею на 100%
Думаю це не остання наша машинка, яку ми замовимо через цю фірму

Галина
20 января 2024 в 14:21

Доброго дня! Придбали собі машину у цій компанії. Тому хочу висловити велику подяку фірмі Global auto logistic, а саме Цудний Назару, який консультував нас по всіх питаннях по підбору та пригону авто, так як це перше авто яке ми привозивли з США, то нам розʼяснив і на всі питання давав відповіді. Спочатку розраховували на одну машину, але в результаті взяли іншу і дуже задоволені, тому що вона краща за всіма показниками. Автомобілем дуже задоволені, якщо когось цікавлять авто з мінімальними пошкодженнями то звертайтеся, думаю вам також допоможуть, і якщо ви ввагаєтеся з приводу яке авто вибрати, вам точно допоможуть, підкажуть. Але вибір завжди буде за вами, навязувати точно не будуть. Рекомендую бо відносяться до своєї справи серйозно.

Ігор
18 января 2024 в 1:49

Замовляли ауді Q5. Хотіли варіант з малими пошкодженнями. Менеджер Дмитро підібрав варіант просто супер Все було чітко і зрозуміло. Швидко. Авто приїха ло за 35 днів. Рекомендуємо Дмитро супер.

Сергій
14 января 2024 в 0:41

Хочу залишити відгук про роботу Global Auto Logistic. Звернувся в компанію, щоб знайти машину мрії, помагав мені з цим менеджер Максим з Києва. Знайшли ідеальний варіант і доставили. Всі платежі чітко з договором, без жодних додаткових витрат або нюансів. Що до роботи менеджера, ставлю 12/10, все чітко і організовано, дуже інформативно все пояснює, також відповідав на любе моє запитання, яких було не мало. Задоволений, роботою компанії, особливо співпрацею з Максимом, рекомендую всім)

Аліна
23 декабря 2023 в 14:20

Шахраї з великої дороги.
Замовляла ремонт під ключ. Результат дві спроби забрати авто (за викликом майстра, що авто готове). За 100 км від Львова авто зупинилось сигналізувало помилки по бензиновій системі руху (авто гібрид) додому добиралась на евакуаторі. На мої численні звернення, фірма у тому числі і власники просто послали мене
Вже 4- ий місяць доробляю численні недоробки. Машину оглядали на трьох станціях обслуговування, висновок один: розвели на гроші, заявлені роботи ніхто не робив.
Якщо хочете комусь подарувати свої гроші звертайтесь до Global Auto Logistec

Степан
07 декабря 2023 в 18:44

Слава Україні. Залишились тільки приємні враження від купівлі авто з допомогою Global Auto Logistic. Договір підписали в червні, після чого були тривалі пошуки бажаного авто (Nissan Leaf) згідно моїх побажань. Купили авто 30.08, доставка авто в Україну чудово відстежувалась, інформація по трекеру постійно оновлювалась, фото з порту хорошої якості. Розмитнене авто з готовим пакетом документів було на майданчику митниці вже 30.10. Все що було на фото доїхало до мене (килимки, зарядка, ключ) і навіть те чого не було (автомоб. Компресор). В бюджет вклались, за виключенням комісії з переведення грошей в США. Дякую Ярослава, менеджеру з офісу в Луцьку, за терпіння і допомогу в пошуку і допомоги на всіх етапах. Дуже професійний і відповідальний. Всім рекомендую.

Костянтин
04 декабря 2023 в 19:37

Замовляв авто з США, вийшло так, що кардинально змінились плани з приводу автомобіля вже після того, як була внесена частина суми і авто було викуплене. Компанія вчинила дууууже порядно в цій ситуації, автомобіль продали іншому власнику, а мої кошти було повернуто. За це дуже велике дякую! Рекомендую звертатись стосовно пригону авто саме до них! Шурпета Назар - майстер своєї справи!

Генадий
01 ноября 2023 в 0:27

Фирма обманщиков! Заказал автомобиль, общался с женей самборським. Взял предоплату в сумме 2500$ и уже почти 8 месяцев кормит обещаниями. То проблемы отправки, то в порту задержали. В итоге ни денег ни автомобиля. Быстрее бы купил сам на рынке чем с этими иметь дело.

Артем
20 октября 2023 в 9:31

Дуже задоволені своїм Chevrolet Bolt EV 2017 року від Global Auto Logistic! Комплектація "Premier", працює - як годинник. Все - як було узгоджено і навіть краще. Особлива вдячність менеджеру, Ян Global Auto Logistic Бонецький! За дійсно порядне і дружнє відношення! І справжню фаховість. На всіх етапах все було зроблено якісно і зі знанням справи. Машина - супер і в домовленій ціні! Однозначно буду рекомендувати всім друзям! Успіхів і високих прибутків фірмі і персонально - Яну!

Петро
19 октября 2023 в 12:31

Обманщики! Говорят одно, приезжает другое. Заявляют одни цены, по прибытию другие! Не ведитесь!

Іван
23 июля 2023 в 4:17

Дуже, дуже крута компанія! Надзвичайно задавлений послугами даної компанії. Навіть після того як хлопці зробили свою роботу завжди на звʼязку і в будь який час можуть порадити з власного досвіду. Особлива подяка Павлу, надзвичайно крутий менеджер і просто крута людина! Всім рекомендую дану компанію! Щиро дякую за все! Ще бідне вам розвитку, у вашої компанії велике майбутнє!

пользователь
03 июля 2023 в 10:35

Придбав лексус ES 2021року. Усі питаняя купівлі та доставки організував Богдан з комранії global avto logistic. Усе було комфортно та зрозуміло. Дякую.

Женя
28 июня 2023 в 6:07

Замовляю вже 6 авто, все супер, на високому рівні, допоможуть, підскажуть, порадять, великим плюсом ще є зручність у платежах, порівняно з другими компаніями.

Юра
17 июня 2023 в 22:52

Замовляв через цю компанію уже декілька авто і завжди все було на найвищому рівні)
Авто швидко забирали з площадки і менш ніж за 3 місяці авто було в Україні.
Рекомендую цю компанію, не пошкодуєте)

Женя
08 июня 2023 в 0:23

Я доволі вибагливий клієнт, який шукав авто для себе із мінімальним пошкодженням та пробігом.
Замовив авто із США у хлопців із Global Auto Logistic (за місяць до війни), зіштовхнулись із вкрай серйозними проблемами, логістичними і тд. Але УСПІШНО все вирішили, та ХЛОПЦІ пішли на зустріч із моїми певними проблемами за що їм вдячний!

Якщо коротко і багато не розписувати - РЕКОМЕНДУЮ однозначно, Професіонали своєї справи! Компанія впевнено розвивається в часі війни та мені відомо, що багато допомагають ЗСУ, за це окремий респект!

Своєю акулкою, задоволений дуже!

Вова
05 мая 2023 в 23:50

Рекомендую всім замовляти автомобілі Global Auto Logistic. Це професійна команда яка допоможе вам швидко придбати автомобіль!

Ілля
02 февраля 2023 в 12:27

Придбав авто Audi Q5 2016 у цій компанії. Машиною більше ніж задоволений. Професіональний підхід колективу до роботи. Все розказали, показали, Все чисто і прозоро. Прийнятні ціни. Зробили суттєву знижку. Особлива подяка працівникам Максиму який взяв це діло з початку і довів до кінця та його керівнику Назару за те що завжди давав відповідь на мої додаткові питання. Ну і звичайно вдячний керівникам компанії Богдану Та Мар'яну за організацію належної роботи.

Станіслав
02 февраля 2023 в 12:09

Замовляв для себе першу автівку. і не до кінця розумів що взагалі хочу. Був бюджет за рамки якого ми не вийшли ні на долар. Менеджер Владислав допоміг з вибором авто яким я задоволений на всі 100. Однозначно рекомендую!

Добавить отзыв