UAOTZYV.COM

AutoMarket отзывы

Адрес Зимна Вода, Городоцька, 16
Телефон +380 (63) 935-35-32
Часы работы
понедельник08:00-17:00
вторник08:00-17:00
среда08:00-17:00
четверг08:00-17:00
пятница08:00-18:00
Сайт auto-market.biz
Рубрики Автомобильный аукцион, Автоброкер, Автосалон, Автокредитование
Оценка 5 11 отзывов
Похожие компании в категории
Алекс СО - офіційний дилер Volkswagen та Seat — Львів, вулиця Городоцька, 306

Автомобильный аукцион AutoMarket отзывы

11
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Андрій
14 февраля 2021 в 7:21

Всім доброго дня. Чесно говорячи машину вибирав купити в Україні, але щоб натрапити на хорошу і норм ціну досить не просто.
Задзвонив в autoMarket, Ростик перед тим, як щось запропонувати задавав досить багато уточнюючих питань, так як до глибини старався проникнутись те яку машину хочу і можу.
Порадив Шкоду Октавію. І не одразу підігнав шо було на ринку. Шукав як для себе. В результаті я отримав машину, яка не була у ДТП, не мальована і тд. По тех огляду не було ніяких проблем і нюансів.

ПРИЄМНО БАЧИТИ ЧЕСНІСТЬ ХЛОПЦІВ.
ВОНИ ПРОФЕСІОНАЛИ СВОЄЇ СПРАВИ.

Марія
13 февраля 2021 в 15:36

Дякую компанії Automarket, завдяки ним я купила хороше авто, за адекватну ціну! Особлива подяка Ростиславу, за сервіс, консультацію, послуги, радить дійсно те, що краще і вигідніше. Все на вищому рівні. Ціна як прогнозували, так і вийшла, доставка 21 день в Україну! Працюють «під ключ». Усім рекомендую

Юра
05 февраля 2021 в 12:12

Брав собі мегана в Німеччині подивився ніби ок машина, попросив Ростислава глянути на неї щоб впевнитися, виявилося що перевертиш. Вирішив не ризикувати і трохи зачекати. Кілька тижнів і я мав нову машину по адекватній ціні. Рекомендую

Євген
04 февраля 2021 в 13:35

Порекомендували друзі. Хлопці професіонали своєї справи. Найголовніше що чесні! Порадили, підібрали, ще й грошей зекономили порядну суму.
Рекомендую!

Олексій
24 января 2021 в 22:09

Привезли товарищу пасат сс, 138 оригінального пробігу. Чекали 3 тижні. Ціна вийшла дуже хороша. БУли по машині пару нюансів по кузову, але хлопці за досиь не велику суму все зробили. Можна сміло звертатись.

Андрей
24 января 2021 в 7:38

Добрий день! Хочу розповісти нашу історію: сім'я з 4 чоловік, двоє малих і ми. Давно хотіли автомобіль більш вмісткий, бо ж в Деу Ланос
мало що влазить. З приводу придбання думали довго. Осінню все-таки вирішити брати. Спочатку звернулися до гонщиків, але щось там явно було не чисто. Називали нереально брехливі суми. І дурному ясно було, що коштуватиме дорожче, ніж вони розписували. Потім пішли по компаніях-представниках, що роками займаються перегонами.
Довго вагалися. Все ж гроші великі для нас. Вирішили оформляти. Приїхали знову в офіс, запустили роботу. Виграли Nissan 2014 року.
Потім відбувалось перевезення доставка до кордону, а звідти в Україну. З документами і реєстрацією допомогли. Всі роботи були на компанії, нам віддали готову, хорошу машину. Дякую

Ярослав
23 января 2021 в 21:19

Хлопці знають свою роботу. Працюють з багатьма аукціонами Європи. Перш ніж купити, пропунують багато варіантів, а не впарюють перше-краще.

Tarasцарлуц
08 января 2021 в 0:30

Усім привіт! Придбав у даної компанії 3 автомобілі за зимовий період в цілях продажу задля заробітку, авто приходять з гарною ціною із залишком на комерц інтерес. Для мене також зручним є що керівництво може надати спектр послуг як то: продаж запчастин, допомога при реєстрації, консультування, співпраця з carbazar, хімчистка детайлінг центр який знаходиться просто таки поруч офісу й сервісного центру мвс, порадою автомайстра, малярів і тд. Дана компанія включає в себе наче методичку-посібник як пригнати з ними авто та на цьому щей заробити. Ну а якщо купувати авто для себе то просто дуууууже цікаво. Рекомндую.

Богдан
31 декабря 2020 в 15:40

Відповідальна компанія, хлопці дуже привітні та професіонали своєї справи, все відбулося як домовлялися і навіть ліпше! 24 години на добу на зв’язку, контрулюють всі процеси. Дякую за підбір чудового авто, доставку та розмитнення його! Рекомендую!

Евгений
19 июня 2020 в 6:19

Замовляв авто через AutoMarket. Все просто: головне хоч приблизно розуміти, що вас цікавить, а решта вже за хлопцями з AutoMarket. Все швидко, якісно та надійно. Рекомендую!

Оля
08 апреля 2020 в 11:34

Коли мова йде про купівлю авто, завжди виникає багато запитань, вагань, порівнянь, міркуваннь. Хлопці з AutoMarket надають хороший супровід по всіх питаннях будь якого характеру, тим самим підтвердивши свою професійність і компетентність. Всього за декілька тижнів ви отримаєте те, що хотіли, без зайвих клопотів!
Тому без сумніву варто скористатись послугами AutoMarket, результатом ви будете задоволені.

Добавить отзыв