UAOTZYV.COM

Auto Union - Авто із США

Адрес Львів, вулиця Луганська, 10
Телефон +380 (98) 881-88-10
Часы работы
понедельник09:00-20:00
вторник09:00-20:00
среда09:00-20:00
четверг09:00-20:00
пятница09:00-20:00
суббота10:00-18:00
Сайт www.autounion.org.ua
Рубрики Автосалон, Автомобильный аукцион, Автоброкер, Таможенный брокер, Экспедирование грузов
Оценка 5 17 отзывов
Похожие компании в категории
ELECTRO-MOTORS — Львів, вулиця Пасічна, 129А
EverestAuto — Львів, вулиця Зелена, 149 Ю
Галич-Авто — Львів, 79066, вул. Зелена, 407
LS-CARS.PRO Доставка Авто з Європи — Львів, вулиця Джохара Дудаєва, 7

Auto Union - Авто із США отзывы

17
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
23 января 2022 в 5:22

Замовляв через дану компанію свій перший автомобіль. Через пару тижнів пошуків пощастило знайти хороший варіант з незначними пошкодженнями. Дякую менеджеру Роману за допомогу з вибором й підказки на всіх етапах. Єдиний нюанс це затримки з доставленням авто, але відремонтували дуже швидко і якісно. Рекомендую.

Игорь
20 декабря 2021 в 17:22

Замовляли автомобіль через компанію Auto Union. Сподобалось все: від підбору автомобіля до ремонту на їхньому СТО.
Пошуком і викупом автомобіля займався Роман зі Львова чим задоволені на всі 100! Завжди був на зв'язку і консультував зі всіх питань.
Також дякуємо Віктору з Хмельницького, який вже займався відновленням автомобіля. Хлопці на СТО - майстрі своєї справи. Були враховані всі побажання.

Red
01 сентября 2021 в 16:41

Дякую компанії "Auto Union" за хороше обслуговування, зацікавленістю та терпінням! П. Андрій прислуховувався до кожного моменту при виборі автомобіля, рекомендував тільки хороші варіанти та чітко розписані кроки від початку до вручення авто. Підбирали машину не один тиждень, але знайшли дуже гарний варіант, який приніс дуже багато позитивних емоцій.
Дякую за роботу, залишилися тільки приємні спогади!

Алина
20 августа 2021 в 23:31

Величезне дякую команді Auto Union, особливо Парубію Андрію за професіоналізм
Щиро дякую, що врахували всі мої побажання, я отримала те авто, про яке мріяла Андрій врахував всі мої побажання:
-салон
-колір авто?
-комплектація ️
-люк
Як дівчина, в автомобілях я нічого не розуміюале, я завжди була спокійна, тому що зі мною працюють професіонали і люди, які відданні своїй роботі️
тож, прислуховувалася до всіх порад️
Підбір авто тривав приблизно 1 місяць, Андрій детально розглядав кожне авто.
Як сьогодні пам‘ятаю день, коли ми викупили?
Доставка авто тривала приблизно 2 місяці, потім ремонт-Хмельницький (дякую за вашу роботу) ️

Таке враження, що команда працює 24/7
Допомогають вирішити будь-які проблеми, навіть після отримання авто, завжди на зв’язку-це безцінно?
Команда Auto Union, я бажаю вам досягнення всіх цілей, процвітання і побільше клієнтів

Ви зібрали прекрасну команду ️
РЕКОМЕНДУЮ

Женя
09 августа 2021 в 17:12

Маленька історія про покупку авто із США.)
Звернулись у дану компанію по хорошій рекомендації. У підборі авто повністю довірились менеджеру Андрію.
Усі побажання по кольору та комплектації було реалізовано.
2 тижні торгів і авто з відмінним обслуговуванням, та мінімум пошкодженням викуплено.
Весь прорахунок авто був точним практично до долара, що дійсно було приємно
Від покупки до привезення автомобіля пройшло біля 2-х місяців.
Ремонтом авто повністю займалася компанія, що підтверджує обіцянку послуги автомобіля «під ключ».
Все, що в даному процесі не було зрозуміло на початку, це вартість ремонту, але ще раз дякуємо Андрію за його професіоналізм, який все вірно прорахував і передбачив ризики.
Раді, що звернулися у дану компанію і потрапили у надійні руки Успіхів і терпіння Вам

Володимир
15 июля 2021 в 19:14

Хочу подякувати компанії за покупку авто. Авто було підібрано згідно моїми побажаннями. Важливо що авто приїхало без затримок, було правильно підібрано та провірено! При отриманні автомобіля ціна співала з попередньо озвученою, ніяких "сюрпризів" не було. Хочу відмітити окремо роботу менеджерів які класно проконсольтували та підтримують в питаннях після надання послуги. Однозначно рекомендую)

Женя
03 июля 2021 в 10:02

Дуже вдячні Андрію за співпрацю, порядна і гарна і чесна людина. Придбали через його офіс два гарних авто, завдяки тому що в нього є і власний сервіс для ремонту авто, все вийшло під ключ і дуже швидко. Людина яка вміє працювати, а особливо відчуває смак клієнта. Все відбулося саме так як він описував. Швидко, і без обману. Дуже рекомендуємо.

Світлана
25 июня 2021 в 23:47

Дякуємо компанії Auto Union за допомогу у виборі автомобіля та всі інші етапи до моменту отримання ключів від нашої машинки. Бажаємо успіху, процвітання і багато клієнтів вашій молодій команді. Дуже гарна атмосфера в Львівському офісі, такі чемні хлопці, що хочеться знову до вас прийти. І ми обовязково це зробимо, коли будемо купляти інший автомобіль. Розширяйтеся, будь ласка, щоб вже було трошки швидше то всьо. Надіюся, ми дуже не надокучали питаннями: коли?)
Ще раз дуже вдячні. Ігор та Світлана.

Святослав
24 июня 2021 в 12:05

Дуже задоволений, короткі терміни, буджет незмінний, тримали в курсі всіх подій, машину отримав як нову, всім рекомендую!

Владимир
11 июня 2021 в 12:22

Однозначно рекомендую компанію «Auto Union» та безпосередньо керівника львівського офісу Андрія усім хто бажає придбати авто із США. Професійний підхід та комунікація із клієнтом на відмінно. Усі терміти та розрахунки по доставці автомобіля із США та постановка його на облік були витримані. У результаті моя Ауді А5 у рестайлі 2013 року вийшла приблизно на 35% відсотків дешевшою ніж в Україні. Ремонтом займалися хлопці на сервісі «Auto Union» у м. Хмельницький - також респект. Усе, що можна було врятувати та відновити – відновили та врятували, якість робіт дуже хороша. Дуже зручно, що компанія пропонує повний цикл від купівлі авто у США до моменту, коли уже щасливим отримуєш ключі від якісно відремонтованого та зареєстрованого автомобіля. Бажаю успіхів команді «Auto Union», яку усім рекомендую! Наразі співпраця продовжується, обираємо із Андрієм авто для дружини)

Василь
04 июня 2021 в 11:25

Велика подяка компанії Auto Union а особисто керівнику львівського офісу Андрію. Кожен крок від підбору і викупу автомобіля до його розмитнення і ремонту відбувається прозоро і фахово. Рекомендую дану компанію усім друзям і знайомим. Так тримати хлопці!

Роман
27 мая 2021 в 5:27

Нещодавно придбав автомобіль саме у цієї компанії. Автомобілем та компанією цілком задоволений. На зв‘язку завжди були 24/7. Авто прийшло в терміни та в бюджет вписались. Хороша та професійна компанія зі Львова. Успіху та процвітання Вам пацани!

Зоряна
25 мая 2021 в 2:35

Реальна фірма, замовляли audi a5 приїхала з мінімальними пошкодженнями за тиждень після приїзду поставили на реєстрацію. Не пожалієте)

Юрій
11 июля 2020 в 17:15

Користувався послугами даної компанії все сподобалось (авто прийшло в термін та в сумі яку обговорили) окрема подяка Андрію Парубію!

Bogdan
08 июля 2020 в 15:26

Придбав через цю фірму недавно автомобіль! Задоволений повністю! Усім раджу цю команду, хто ще вагається з якою ж з фірм можна працювати без жодних проблем! Компанія на 5+!

Василь
17 июня 2020 в 5:07

Придбав авто з США, скориставшись послугами Auto Union. Задоволений результатом, все чітко та швидко. Хлопці професіонали своєї справи. Приємні ціни і хороший сервіс. Рекомендую на 100%

Vania
31 мая 2020 в 21:55

Задоволений роботою даної компанії. Все пройшло успішно.
Завжди повідомляли деталі доставки та інформували про все.
Рекомендую дану компанію

Добавить отзыв