UAOTZYV.COM

АС Західна

Адрес Львів, вулиця Городоцька, 359
Телефон +380 (322) 55-62-63
Рубрики Автобусные перевозки, Автобусная компания, Агентство по продаже транспортных билетов, Транспорт, Автотранспортная компания
Оценка 1.9 33 отзыва
Похожие компании в категории
Львівська транспортна організація — Львів, вулиця Патона, 2/5
Перевізник Львів Pereviznyk Lviv — Львів, вулиця Окружна, 8, офіс, 3
ALIN - прокат авто — Львів, вулиця Любінська, 196

АС Західна отзывы

33
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
пользователь
10 августа 2023 в 8:03

Позорище, а не станція. Спочатку наведіть порядок з туалетами. Туалет жіночий і чоловічий разом. Умивальник один Позорище для Львова. Візьміть приклад вокзалу у Самборі. Туалети сучасні. А на автостанції Західна позорище. Для такого міста, як Львів, то ганьба. Руки витирають туалетним папером. За що платити?

Оля
19 декабря 2022 в 21:22

Коли будуть курсувати маршрутки в напрямок Мостиськ, чому щороку одне і те саме, людям потрібно їхати в поліклініку, на роботу, де ваша совість. Вкотре ви підвищуєте ціну, за три роки п'ять раз. Щоб ви тих грошей ніколи не мали, я до начальника станції.

Віталія
25 марта 2022 в 1:36

Жахливий стан, відсутність нормальних умов для очікування транспорту.
Оплата здійснюється безпосередньо водію, тобто за " тіньовим " тарифом.

Олександра
03 января 2022 в 12:36

Водій автобуса львів - княгиничі відправився із Західної 15.15 31.12.21. На виїзді з автостанції поводив себе агресивно до пасажирів, одну пасажирка обізвав 'карова'.

Future
30 мая 2020 в 9:31

Знаходиться дуже далеко, та дуже важко добратись, сервіс станції нікудишній, 2 смердячі будки з таким ж хот догами, та брудний туалет, який ще й до того платний.

Лиза
25 мая 2020 в 9:07

Облагородили автостанцію, зробили термінал для очікування де тепло і є розетки. А ще там є кафе де роблять класну картоплю фрі:)

Bogdan
19 апреля 2020 в 14:59

Станція нова, але жахлива: ями, бруд, немає парковки для приватних авто, нормальних туалетів і приміщень для перебування людей. Зал очікування- пластикова коробка з кріслами. Тішить, що він взагалі є. Від станції ще потрібно добиратись до вокзалу чи центру міста.

Оксана
06 апреля 2020 в 10:05

Ще б додали маршрутні таксі, щоб легше було добиратися сюди з Наукової та В. Великого або великі автобуси

Володимир
04 апреля 2020 в 13:45

Повний абзац. Квитки не на всі маршрути реалізовують. Точніше не хочуть продавати взагалі проїзні документи.
То в них касовий апарат чи комп'ютер не працює. То перевізники тарифів не погодили чи не поміняли. Всіх футболять до водіїв маршруток. А останні квитками не забезпечені. Робіть висновки самі.

Pit
20 марта 2020 в 20:20

Якщо потрібно виїхати зі львова на самбір біля 6-00 ранку то вартість проїзду на таксі до автостанції (міський трансорт з 6-7 години розпочинає свою роботу) півтори раз дорожче ніж квиток на самбір. Не вже не можна було зробити щоб ранішні маршрути в сторону самбора, турки, добромиля відправлялись від автостанції яка поруч з жд вокзалом.
Сама автостанція щось на тему періоду 90 років.

taras
10 марта 2020 в 0:45

Трошки заплутано і бідно виглядає місце. Трошки логічніше все організувати, досадити зелені, роздрукувати гарно розклад і було б ліпшіше

C S
02 ноября 2019 в 22:34

Зробили щось, а самі не зрозуміли що.
Звідси відправлятьсься автобуси Самбірського, Турківського, Мостиського і Шегинського напрямку.
Важко це назвати автостанцією, якась будка просто, а за інформацією про відправлення посилають до водія.
Дві лавочки, навіть нема де почекати на свій рейс.

Вячеслав
19 сентября 2019 в 13:33

Хотелось бы лучшего, но пока автостанции районного сообщения в зародышевом состоянии. Автобусы - одно название (Эталоны, Богданы). Ехать в них час, а то и полтора, это ещё тот экстрим. Перон накрыт только один и то возле касс. Солнце, дождь, снег у Вас есть возможность ощутить все прелести погоды и тогда, даже плохая маршрутка покажется райским местом!

Pavlo
14 сентября 2019 в 7:09

На автостанції немає жодного магазину, де можна розрахуватися банківською картою. Дуже якось все занедбано.

Ірина
07 сентября 2019 в 16:24

На жаль, автостанцією назвати важко, бо до рівня ''Північної'' не дотягує, щось між районом і селом, а від неї їдуть автобуси в сторону Європи. Просто соромно для Львова мати такі контрасти. Для інвалідів, взагалі, немає ніяких переваг, жахливий туалет і зона очікування.

Игорь
27 августа 2019 в 17:37

То звісно для поцінювачів екстремального туризму, насправді майже всьо добре, але. В касах сказали що то все до водія (а їхати треба було у турку), в будній день людей було з станції не багато, та по дорозі всі місця вже були зайняті. Будьте готові що га інших станціях до автобусу будуть заходить цигани та алкозалежні та жебракувати, в автобусах спекотно, а дехто з пасажирів боїця протягів, то будуть закривати всі вікна. Порада - в літку беріть обов'язково з собою воду.

Елена
12 августа 2019 в 16:28

Да что ж такое? ! Откуда во Львове такие заброшенные и неухоженные места?
Львов - красавец, жемчужина, а есть же, блин, и такое.

Оксана
12 августа 2019 в 10:35

Є кафе, wc, зал очікування, проте немає хорошого сервісу, є над чим працювати!
Касирів потрібно ловити, хамське відношення, ненадають достовірної інформації. На мою думку, вони повинні з водіями контактувати і подавати клієнтам інформацію про відсутність даного рейсу чи заміну автобуса.
Оновлюйте онлайн графіки!
Туалети - 4 грн. ПРИБИРАЙТЕ хоча, а не лялякайте, БРУДНО!

Інна
06 января 2019 в 21:09

Перемістили маршрутки і автобуси Самбірського та Пустомитівського, а забезпечити якісний доїзд до приміського вокзалу не змогли. Позиція влади Нехай ці люди які тут проживають і доїзджають, як консерви пересуваються і це ще не зима. Якщо вже перемістили автобуси то давайте ще перемістіть і поїзди на АС Західна, чого вони мають заїзджати у центр Львова.

Микола
29 декабря 2018 в 10:24

В станції є один плюс що вона на кінці міста, но взагалі не продумана. Каса стоїть для прикраси, загальної черги на посадки нема. Короче контролю ноль

Добавить отзыв