UAOTZYV.COM

Арія Моторс - Дилер Hyundai

Адрес Львів, вулиця Городоцька, 306
Телефон +380 (800) 60-35-55
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота09:00-15:00
Сайт hyundai-aria.com
Рубрики Автосалон, Ремонт вмятин на автомобиле, Магазин автозапчастей, Автомастерская, Установка автосигнализаций
Оценка 4.1 16 отзывов
Похожие компании в категории
Галичина-Авто — Львів, вулиця Городоцька, 282
Opel Автомобільний дім Львів — Львів, вулиця Городоцька, 282 А
Алекс СО - офіційний дилер Volkswagen та Seat — Львів, вулиця Городоцька, 306
Пежо Центр Илта Львов Blue Box — Львів, вулиця Городоцька, 288

Арія Моторс - Дилер Hyundai отзывы

16
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Андрей
11 ноября 2023 в 4:01

Записався на сервіс, з приводу ремонту автомобіля. Машину без затримок відразу взяли в роботу. Сподобалося ставлення та компетентність працівників сервісу, особливо хочеться подякувати менеджеру Ростиславу, комунікація на високому рівні, все по суті. Hyundai поділяє приміщення разом з Honda, зона сервісу спільна. Комфортно облаштовані місця для очікування автомобіля. Є кафе, де можливо перекусити, якщо ремонт затягнеться. Хочеться звичайно, обмежити до мінімуму візити сюди з приводу ремонту свого залізного коня, але якщо так сталося, то тут точно вам допоможуть вирішить вашу проблему.

Оксана
30 июля 2023 в 19:37

Хочу подякувати менеджеру з продажу автомобілів - Олесі, за допомогу у виборі авто, за її професіоналізм, та бездоганну роботу!

Алекс
22 июля 2023 в 8:19

Оперативно вірішили питання, якісне обслуговування, малярка доброї якості, ввічливий персонал. Заувожень по роботах немає!

Nazar
18 июня 2023 в 3:15

Ростик найкращий менеджер!) Завжди старається допомогти, навіть якщо він вихідний або зараз вже не робочий час:)

Оксана
15 мая 2023 в 15:53

Я вражена рівнем сервісу і привітності персоналу (особливо - хлопців)! Скажу чесно, від ТО і рехтовки мало хто очікує лагідного, особистого підходу, приємного звертання, підходу «чим ми вам можемо помогти» і навіть десь посмішки або жарту. Я щиро тішуся і захоплююся, що в цьому сегменті будується культура турботи про клієнта! Так тримати!

Михайло
25 марта 2022 в 12:00

Купував авто, помилились з документами, дали не той сертифікат, вільний був тільки ЦНАП в Мостиськах (наше МРЕО на карантині) то вже представники автосалону самі з'їздили вдруге і завезли той що треба (тут радше помилка імпортера). Офіційно реєстрації авто в салоні нема.

На додаткове обладнання запропонували захист двигуна не сертифікований автовиробником і це для електромобіля (доцільність і безпека під питанням) і сигналізацію яку розробили і виробляють в русні (хоча тепер пише що це Харків), фірма відома, не буду вказувати. Заміна коліс в майстрів зайняла по документах 1.8години, на Шипшині роблять за 45хв, але це вже таке, їхнє право.

Одним словом могло б бути краще, але і не катастрофічно. Може я не виглядаю як людина яка купить автомобіль, може справа в карантині, але не відчув що мені його хочуть продати. На Липинського відділ продажів значно кращий, але для мене це інший кінець міста і там жорстко натупили на сервісі з моїм попереднім автомобілем.

Трохи розчарований що в дорестайлінгу Ioniq Electric було більше систем безпеки, на наш ринок забрали контроль сліпих зон, її немає навіть а топі, а штука хороша.

Сергій
23 марта 2022 в 1:06

В інтернеті можна часто зустріти відгуки, що гарантія 5 років на Хюндай/Кіа - це фіктивність. Але не у випадку Арія Моторс. Мав скарги на посторонній шум зі сторони ГРМ, була підозра на те, що вийшов з ладу натягувач ланцюга. Залишив авто на сервісі, все відремонтували по гарантії, через 10 днів вже все було готово. Двигун тепер працює без нарікань.

Антон
15 декабря 2021 в 0:27

Жахливо. Шкода що не можна поставити 0. Клієнт цікавий лише до продажу машини.
До менеджерів з продажу питань нема, все професійно, але сервіс - дно.

Після купівлі машини поставив сигналізацію на цьому "офіційному" сервісі.
Під час встановлення подряпали накладку і шкіру на кермі. Замінювати і взагалі визнавати те що вони це зробили відмовились. Кажуть на камерах не видно - значить не ми. Але це лише квіточки.
Ягідки далі.

Після пів року експлуатації виявилось що не працюють мітки в сигналізації і сервіс про це знав бо використання міток було ВИМКНЕНО в налаштуваннях, тобто фактично авто було незахищене. Після ввімкнення мітки так і не запрацювали, тобто блок який мені продали і поставили - бракований.
Після розбору виявилось що встановлене це все просто жахливо. Сигналізація висить на дротах прямо під панеллю, нічим не закріплена, дроти усі порізані прямо біля роз'ємів.
Більше того - проданий блок завезений контрабандою бо немає відповідної наклейки з голограмою від офіційного імпортера.

На прохання на першому ТО долити охолоджувальної рідини - отримав відмову, бо рівень "на гарячу" був в нормі, хоча згідно інструкції рівень потрібно визначати "на холодну". Компетенція майстрів цього "офіційного сервісу" на рівні гаражу де нічого крім жигуля не бачили ніколи.

Ірина
20 октября 2021 в 18:21

Хами! Телефонував чоловік, нічого зрозумілого не відповіли, сказали уточнять інформацію і так і не передзвонили. Так як ми не зі Львова, а потрібно було швидко вирішити питання, звернулись до іншого диллера, де все вирішилось

Стас
07 сентября 2021 в 10:24

Дуже вдячний персоналу Арія мотрос- Дилер Hyundai. Окрім приємного і компетентного сервісу, був приємно вражений реакцією на моє прохання, так би мовити, не за профілем. Де змогли-допомогли, де не готові були вирішити проблему самотужки, порадили як бути. Раджу!

Оля
25 августа 2021 в 8:45

Той приємний випадок, коли змінюю свою думку про сервіс в Україні! Сервісували ходову. Вічливий і компетентний персонал, який не відмовляє в допомозі навіть у дрібних і не значних проблемах. Рекомендую

Юра
19 августа 2021 в 11:26

Вже в котре приїжджаю саме сюди, а не в гаражі біля свого будинку (Сихів - Санта). Мені дуууже сподобалось відношення та підхід до мене від менеджера Тараса. Власне завдяки йому я став саме тут обслуговувати своє нове авто. Хочу відмітити також привітність всього персоналу до кожного відвідувача. Відзначити охайність, професійний підхід майстрів до своєї роботи. Зокрема Ростислав за повторну неповну заміну мастила в коробці. Та Андрія за вчорашню швидку, чисту та професійну роботу по заміні масла в двигуні. Адже встиг замінити мастило в вікні яке зявилось. Бо так все було зайнято. Тарас молодець.
Ще хочу подякувати чарівній дівчині Лілі за смачну каву, та за особисту подачу. Також в допомозі оформлення заявки на тест драйв нового Санта Фе та нового Туксона. Доречі там хтось писав, що були якісь проблеми чи відмови. Мені Тарас запропонував і буквально за пів години я вже був на тест драйві.
Молодці, щиро дякую всьому персоналу, рухайтесь в цьому напрямку й надалі.

Андрій
19 августа 2021 в 2:41

Класний сервіс, черги відсутні, персонал привітний. Менеджер надав консультацію і запропонував варіанти вирішення проблеми, поїхав від них задоволений.

Саша
18 августа 2021 в 9:32

Дуже дякую майстрам! Була моя машина на заміні щеплення та заднього сальники колінвала, все зроблено професійно та недорого! Також хочу відмітити що дуже якісно було зроблено розвал-сходження! Особливе дякую Ромашко Назару та Олегу!

Pavlo
09 августа 2021 в 19:42

Прийшов подивитись на новий Santa Fe. Коли запитав чи можна провести тест драйв - сказали що проводять тест драйв тільки тим клієнтам, які дійсно мають намір купувати авто. Очевидно, що молодий чоловік в кросівках не видався їм потенційним клієнтом.
Натомість в автосалоні на Липинського без питань і тест драйв провели і проконсультували і про знижечку домовились. Планую брати вже друге авто саме там.
В Арія Моторс більш не зайду.

Анастасія
01 августа 2021 в 21:42

Дуже ввічливий та компетентний персонал. Дівчатка відповіли на всі мої питання, дуже вам дякую.

Добавить отзыв