UAOTZYV.COM

Амбулаторія спини у Львові

Адрес Львів, вулиця Сумська, 10
Телефон +380 (97) 137-95-79
Часы работы
понедельник08:00-21:00
вторник08:00-21:00
среда08:00-21:00
четверг08:00-21:00
пятница08:00-21:00
суббота08:00-21:00
Сайт ambulatoria.ua
Рубрики Медицинская клиника, Массажист, Невролог, Реабилитационный центр, Мануальный терапевт – спортивный массаж
Оценка 5 6 отзывов
Похожие компании в категории
Львівський обласний центр репродуктивного здоров’я — Львів, вулиця Володимира Короленка, 9
Villa Louisa — Львів, вулиця Пекарська, 55
Медичний центр Medicover (Медікавер) / Медикавер — Львів, вулиця Антоновича, 102

Амбулаторія спини у Львові отзывы

6
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Rostislav
18 ноября 2023 в 18:05

Мав післяопераційну проблему - після пахової грижі. Все в паху боліло і нило. 4 місяці ходив по УЗІ і лікарях - не допомогло нічого і ніхто. Розказав якось в розмові товаришу про це. Рекомендував мені масаж і цю контору так як сам сюди постійно ходить.
Приїхав сюди, розказав про проблему. Надали мені спеціаліста - Андрій Волошин. Після першого обслідування Андрій визначив, що в мене проблема з паховими лімфами.
Чесно мені признався, що ні разу цього не робив, но знає як працювати з цією проблемою. 10 масажів - Я ожив. Я можу тепер все, що може робити здоровий чоловік. Мене абсолютно нічого не болить. Перший раз в житті був на масажі. Тепер стабільно це буду робити! Дякую за допомогу!

ASYA
05 октября 2023 в 0:39

Звернулася в Амбулаторію спини з проблемою болі в плечі та попереку.
Завдяки пройденому курсу масажів, ВКТ та Кипарису почуваюся
чудово. Кінезіотерапією зі мною займалася Христя - велике їй дякую за професійний і позитивний підхід. За масаж щиро дякую Вікторії і Андрію - чудово розмасажували спазмовані м’язи і повернули моїй спині легкість:) у вас чудова команда! Дякую за вашу роботу та гарне ставлення до клієнтів

Оксана
01 сентября 2023 в 2:04

Пройшла тут курс масажу та ВКТ. Дуже задоволена. Ваші фахівчині та фахівці вирішили мою проблему (зверталась із болем у шиї та спині). Дякую вашим Вікторії Радчук, Андрію Волошину, неврапатологині Лесі за професіоналізм, поради та чуйне ставлення. Також вдячна дівчатам з рецепції: їхня ввічливість та уважність завжди справляли приємні враження про клієнтоорієнтованість амбулаторії.
Сподіваюсь, мені не доведеться знову зіткнутись зі спинною проблемою Але якщо доведеться, - то знову прийду до вас. Успіху вам та вдячних людей.

Oksanka
30 июля 2023 в 20:10

Дякую усьому колективу за чудову роботу, а особливо Андрію Волошину. Якісна та кваліфікована допомога у вирішенні проблеми зі спиною, змістовні заняття і рекомендації. Дякую Вам та успіхів в подальшій роботі!

Саша
03 июня 2023 в 4:03

Після більше 5ти років періодичних болей в спині я, завдяки амбулаторії і прекрасним спеціалістам, змогла відчути - як це жити не боячись зігнутись або підняти щось лишній раз)

Відвідувала амбулаторію на Сумській, проходила курс вкт+кипарис+масажі.

На масажах мені вдалось побувати у всіх спеціалістів, але найбільше мені сподобався Андрій Волошин - дуже дружелюбний та кваліфікований спеціаліст, дуже сподобалось що він задіював в масажі не тільки долоні але і передпліччя. Також класно, що у нього є свій інстаграм зі вправами, які зараз мені допомагають навіть вдома продовжувати тримати спину в формі.

На ВКТ (курс вправ) я була в Ігора (вибачте, не пам'ятаю прізвище: * (). Мені дуже сподобався його уважний підхід та доброзичлість. Коли я робила вправи він слідкував чи все я правильно виконую, підказував як вірно, кожен раз підлаштовував вправи на заняті під мене і мої болі які мігрували по тілу періодично) Здається що так і має бути, але на жаль не завжди так є, тому я була приємно здивована коли почала з ним займатись.

Окремо дякую дівчатам адміністраторам, було дійсно приємно відчувати привітність кожен раз коли я приходила або йшла з заняття, дуже приємні люди, як в роботі так і в спілкуванні!

Загалом, дуже рекомендую центр на Сумській за здорову спину і приємні враження!

Роман
21 июня 2020 в 15:07

Більше року страждав від поперекової грижі. За цей час зробив 3 блокади, але останнім часом загострення були майже щомісяця. Звернувся в Амбулаторію спини без особливої надії на успіх. Але на щастя саме там отримав ефективне лікування! Пройшов курс із 17 занять Відновлювальної кінезіотерапії та тренажера "Кипарис". Зміг повернутися до нормального життя без медикаментів! Величезна подяка справді фаховим спеціалістам Борисовському Володимиру та Юсупову Павлу, котрі зі мною працювали! Дуже привітний персонал, затишна і приємна атмосфера. Без сумніву раджу цей заклад! В мене він залишив лише приємні враження та відчуття вдячності.

Добавить отзыв