UAOTZYV.COM

Алло отзывы

Адрес Львів, просп. Свободи, 1/3
Телефон +380 (66) 406-25-11
Часы работы 10:00-20:00
Сайт allo.ua
Рубрики Магазин электроники
Оценка 3.8 29 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Алло — Львів, маг. Алло MAX, вул. Під Дубом, 7б, ТРЦ Forum Lviv, 2-ий поверх
АЛЛО — Львів, вулиця Городоцька, 106
Алло магазин / Mi Store — Львів, ТРЦ Victoria Gardens, вул. Кульпарківська, 226-А, 1-ий поверх
Алло — Львів, ТРЦ Victoria Gardens, вул. Кульпарківська, 226-А, 1-ий поверх
Похожие компании в категории
Ельдорадо — Львів, вулиця Володимира Великого, 26А
Ельдорадо — Львів, просп. В'ячеслава Чорновола, 65
APPLE CITY — Львів, вулиця Петра Дорошенка, 38
Лайфсел / Магазин lifecell — Львів, просп. Свободи, 6/8

Магазин электроники Алло на Свободи отзывы

29
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Наталя
19 ноября 2023 в 18:57

Купили телефон у магазині Алло (Львів, проспект Свободи 1/3), після покупки за тиждень телефон вимкнувся і не вмикався. Оскільки не минуло 14 днів і є гарантія звернулись в магазин щоб обміняти. Нам категорично відмовили і забрали на ремонт по прошивці. Пропрацював місяць і та ж історія. Забрали на ремонт. Звалили на воєнний стан і це має тривати 180днів або і більше. Цей телефон це був подарунок батькові якому 85років. Він тепер без зв»язку бо ніхто навіть не пропонував йому заміну. Ставлення хамське як на гарячій ліній так і директор магазину (м. Львів, пр. Свободи). Ця мережа відверті шахраї які купують браковані партії телефонів а потім прикриваючись юристами і їхніми відписками заробляють на споживачах. Дивує і позиція Спілки захисту прав споживачів. Тільки до суду що і будемо робити. Закликаю не користуватись послугами цієї мережі-відверті ШАХРАЇ і КИДАЛИ. Жодних гарантій і повернення грошей або обміну товару не буде, тому подумайте чи купувати у них.

Vitalii
21 сентября 2023 в 2:36

Дуже приємно, коли ідуть назустріч. Роблять безкоштовно послугу, яка для тебе важлива. Друк декількох додаткових паперів мене сильно виручив

Оля
05 мая 2023 в 9:57

Інколи користуюся послугами Алло, але вперше розчарована замовила товар, а він вказаний час не прийшов. Якби я знала краще б так купила і швидше.

Nazar
15 апреля 2022 в 22:42

Я ЗАВЖДИ КУПУЮ ТЕХНІКУ У ЦИ МАГАЗИНАХ проблем ніколи не було і завжди виконували гарантійні обов’язки

Yurii
03 января 2022 в 21:06

Зайшов на 2 хв щоб купити батарейки, а застряг там на 10 хв. 2 рази питали мій номер та ім'я, якісь дзвінки, смс, ніби-то це інтернет замовлення. Для чого це все!? Невже не можна просто продати те, заради чого покупець зайшов в магазин?

Rostislav
26 декабря 2021 в 17:53

Придбав годинник Amazfit GTS 2e, за деякий час виявив брак (перестав заряджатись), звернувся в магазин. По гарантії оперативно повернули новий годинник. Обслуговування чудове, даний магазин рекомендую.

Семен
24 декабря 2021 в 2:43

Безмежна радість коли у мене народжуються нові враження від нових навушників. Все на висоті і консультанти продавці на вищому рівні. Дякую вам що ви є Алло кращий у обслуговуванні сьогодні це точно доказ мої навушники. Хто пише негатив незнає що шукає всім добра. І задоволень від покупок

Наталия
18 декабря 2021 в 2:01

Отличное обслуживание, я покупала габаритный товар (телевизор) и ребята консультанты помогли мне и погрузили в машину. Во время консультации было доступно и информативно. Спасибо обязательно вернёмся к вам за подарками на Николая️

Мар'яна
03 ноября 2021 в 7:03

Покупали кнопочный телефон. Кассир Мудрик Андрей был очень внимательным: подсказал информацию о наличии телефона не витринного образца; помог выбрать выгодный тариф на новую симку, которую сам же вставил в телефон и подключил тариф; оформил нам скидку) Когда мы получили телефон, он уже был полностью готов к использованию. Очень хороший, внимательный и компетентный кассир. Огромная благодарность)

Ольга
28 октября 2021 в 20:44

Место в котором тепло, и персонал поможет купить то, в чем нуждаюсь.

Они были третьим магазином, в котором искала то, что нужно. И они дали даже больше.

И персонал приятный и внимательный

Евгений
26 сентября 2021 в 20:36

Мы покупали телефон у Иванны. Всё очень грамотно и чётко. С пониманием отнеслись к тому, что ребёнок ползал по полу) по цене, разница оказалась не существенной 6800 (включая пересылку НП) и 7200 в Алло, за Xiaomi Redmi Note 10S. Зато я уверен в оригинальности и действующей гарантии

Kolia
24 сентября 2021 в 22:49

Уже не первый раз покупаю технику в сети Алло. Девушка менеджер была ненавязчива, но помогла мне сделать выбор телефона и дополнительные аксесуары. Что не понравилось слишком агрессивное навязывание дополнительных услуг. А так остался доволен всем

Ірина
10 августа 2021 в 1:51

Вже не вперше забираю замовлення з цього магазину, персонал зазвичай уважний, не нав'язливий, завжди нададуть консультацію. Востаннє було 7 відвідувачів і досить відчутно бракувало місця.

Petro
25 февраля 2021 в 4:44

В загальному всюди все те саме. Нічого нового чи унікального.
Кешбек працює криво (ну а криво то ніяк для клієнта практично)
Обслуговуть клієнта ввічливо але мя'гко кажучи без інтузіазму.

Андрій
26 января 2021 в 0:09

Не раджу нікому працювати з даним магазином по перерахунку, гроші вони бачать аж на третій день після оплати, продавці у випадку, якщо є якісь питання по коштах вирішити самі нічого не можуть, спочатку футболять Вас щоб ви дзвонили на їхню гарячу лінію, їхня гаряча лінія
Футболить на продавців, тоді вони електронно роблять запит в головний офіс, головний офіс поки дасть відповідь проходить хвилин 20, щоб повернути вам кошти якщо потрібно, дають вам заповнити форму заяви, якщо ви не директо фірми і не маєте з собою печатки, вам заяву на місці не погодять без підпису керівника фірми і печатки. Кароче сама зажрана і хамська контора не цінують клієнтів не йдуть на зустріч клієнту, а тільки навпаки тратять Ваш час.

Novaya
11 декабря 2020 в 9:53

Вагався чи брати в них телефон, консультант сказав що через два тижні 500 грн повернеться кешбеком, що і допомогло прийнятим остаточне рішення. (Це подали мені саме як кешбек). Через два тижні я прийшов, і хотів купити навушники. Після чого мені сказали, що це акція в честь дня народження, і максимальна скидка 15% (тобто щоб ці 500грн отримати мені треба купити приблизно на 4000грн навушників). Все нічого, якби мені нормально пояснили умови, і що ніякого кешбеку в них немає. Я витратив час, прийшовши до магазину, і пішов ні з чим (необхідної суми з собою не було, бо розраховував взяти їх за кешбек).

Мар'ян
01 сентября 2020 в 16:29

Працюють некомпетентні люди-діти.
Підключав інтернет від київ стару домашній, то підключили не той тариф замість 150грн/місяць підключили 200грн/міс.
Під час підключення продавцю робили масаж посеред каси.
Бардак.
І після всього того мені потрібно ще раз їхати в київстар до компетентних людей все переробляти! ¡!

Влада
28 июля 2020 в 5:14

Відмінний салон. Привітні консультанти, які реально допоможуть обрати те, що треба) ціни приємні, швидке обслуговування)

Николай
01 апреля 2020 в 0:59

Хороший магазин, удобное месторасположение, отзывчивый персонал. Заказал весы, приехал забирать, а мне дают экземпляр с витрины (пыльные, потёртые). Естественно я отказался. Мне без проблем оформили возврат средств, так как я оплачивал онлайн при заказе.

Руслан
14 января 2020 в 20:39

Гарно розташований у старій частині Львова. Є все необхідне з гаджетів. Можна замовити на сайті і зручно забрати. Гарний персонал.

Добавить отзыв