UAOTZYV.COM

All Doors отзывы

Адрес Львів, просп. В'ячеслава Чорновола, 39
Телефон +380 (67) 340-08-54
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-15:00
Сайт lvivski.ua
Рубрики Алюминиевые окна, Поставщик гаражных ворот, Магазин пластиковых окон, Пластиковые окна
Оценка 3.3 24 отзыва
Похожие компании в категории
Viknaroff Личаківська — Львів, вулиця Личаківська, 18
Новий світ дверей та вікон — Львів, вулиця Личаківська, 14
Фабрика вікон та дверей — Львів, вулиця Городоцька, 235

All Doors на В'ячеслава Чорновола отзывы

24
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Віталій
18 октября 2023 в 14:55

В осени 2022р були придбані вхідні двері для будинку, з першими холодами по дверях потік конденсат. Саме головне що вікна сухі а двері течуть рірами, фурнітура поржавіла і вздулася шпонована накладка. На любі скарги та зауваження відповідь одна "то у вас якісь проблеми з вентеляцією, нема дашка, стіни дихають, ставте ще одні двері". Літом від сонця тріснуло встроєне шкло і представники львівких дверей тягнулиіз із заміною пошкоджених єлементів до останнього, поки незакінчиться гарантійний термін. Тоді монтажники приїхали замінили шкло з накладкою поставили замкову фурнітуру іншого з ручкою кольору і втікли. Поки міняли шкло стало зрозуміло чому двері течуть та промерзають, виробник увесь внутрішній простір мав би заповнити утеплювачем, але у середені пару кусочків мінвати іто не до країв. У лицьову панель поклали для чогось полістерол і досочки напевно для жорскості от і всі двері за купу грошей,
Наполеглево нераджу купувати у них щось, викинуті гроші та спорчені нерви.

Любовь
05 октября 2023 в 22:11

Одне слово: ЖАХ!
Якість дверей-0, обслуговування-0, взаємодія з клієнтом на час дії договору-0.

Lu Merilla
18 июля 2023 в 7:00

Хочу подякувати вашій компанії та особисто майстру Роману Івановичу за те, що допомогли оперативно та якісно вирішити нагальну проблему із вхідними дверима. Процвітання та вдячних клієнтів!

Rostyslav
18 июля 2021 в 13:27

Дуже задоволені співпрацею з цією львівською компанією. Приємно, що якість продукції та монтажу нашого місцевого виробника може конкурувати із закордонними аналогами. Менеджери фірми запропонували ідеальні рішення для нашого дому, супроводжували замовлення аж до моменту встановлення вікон. Монтажній бригаді окрема подяка за професійність, використання технології "теплий монтаж", та чистоту, яку залишили після виконання усіх робіт. Вікна встановлювались з використанням лазерного рівня та іншого професійного обладнання. Хлопці працювали злагоджено та акуратно. Однозначно рекомендуємо співпрацю з цією компанією! Окрема подяка менеджеру Юлі та монтажним бригадам, які працювали над встановленням вікон. Ви круті! Так тримати!

Богдан
18 июля 2021 в 6:13

Дуже дякую за виконану роботу. Спілкувався з менеджером, дуже привітна дівчинка. Хлопці, які монтували двері зробили все швидко та якісно! Рекомендую!

Галина
02 июля 2021 в 8:42

Дуже приємна обслуга, все швидко і зрозуміло. Доступні ціни. Рекомендую. Багато років обслуговуюсь у них.

Alghe
23 июня 2021 в 0:09

Залишились задовелені з дружиною від послуг які надають Lvivski. Дівчата професійно допомогли з вибором дверей, а працівники які виконували монтаж все акуратно та швидко зробили.
Рекомендую!

користувач
16 июня 2021 в 0:01

Дякую за вашу роботу! Дуже сподобалась увага до побажань клієнта та акуратні і досівдченні виконавці!

користувач
09 июня 2021 в 12:49

Замовила двері 3 серпня чекала на двері місяць бо весь час була причина, нарешті двері отримали пошкоджені. Моя помилка що при отримані не перевірила, мала надію що продавці хоч трохи порядні

користувач
22 мая 2021 в 17:34

Придбали вхідні двері і вікна, все швидко встановили. Хлопці, які встановлювали молодці. Дякуємо

Катя
21 июля 2020 в 8:50

Придбала міжкімнатні двері, довго шукали, зупинились на цьому салоні, зручне розташування поблизу центру. Дівчата все підібрали, якісну фурнітуру, ще приглянула і тканеві ролети на вікна теж буду замовляти.

Bohdan
21 июля 2020 в 2:45

Замовляв міжкімнатні двері, обіцяли зробити за два тижні, зробили за місяць. Привезли з пошкодженою лиштвою. Лиштву замінили але довелось чекати ще тиждень бо не могли вирішити з чиєії вини вона була пошкоджена. Могли б просто замінити лиштву а потім вже собі розбиратись чи вона така була з заводу чи пошкоджена в процесі доставки.

Марія
05 июня 2020 в 18:02

Замовляли вікна на вул. Чорновола. Проконсультували та підібрали саме те що ми шукали. Дякую дівчатам за допомогу. Рекомендую.

Оксана
04 февраля 2020 в 5:07

Нікому не раджу мати справу з такою шарашкіною канторою. До них треба мати стальні нерви. Привезли двері без упаковки, побиті, обдерті, повідклеювались в деяких місцях. Відправила назад. Обговорили, що через 2 тижні перероблять. І результат: 11вересня я замовила двері, а сьогодні 15 листопада -забрала свої гроші. Тупо потрачений мій час. Добре подумайте, перш ніж до них звертатись!

Mmc
01 декабря 2019 в 5:50

Ставив 5 років назад, двері перекосились за тиждень. Прийшли майстри по гарантії позривали лиштву, виправили і прибили її якимось страшними цвяхами. Лиштва відстає і стирчать цвяхи. Але тоді у них було дешево.

Цього разу зробили досить дороге замовлення, майстри на заміри приїхали ніби вчасно, ми запізнювались в заторах. Вони сказали що їх час дорогий щоб чекати всяких там і поїхали хоч ми вже під'їжджали. В магазині теж нахамили з цього приводу. Відмінили замовлення і нікому не радимо

Данило
20 октября 2019 в 0:37

Об'єктивно не можу поставити вищий бал і нижчий теж. У травні замовив двері нестандартних розмірів, так як будинок австрійський. Узгодили із менеджером термін виготовленні і встановлення, вартість, розміри. По факту були відносно обумовленого терміну. Вартість після замовлення і сплати авансу дивним чином виросла з 15000 до 17000. А найбільше розчарували розміри замовлених дверей. При висоті дверного отвору в стіні 260см домовився про максимально можливу висоту дверного полотна 230см + 30см фрамуга. В результаті приїхали майстри, зняли старі двері, і вже потім принесли з машини двері. Полотно 200см + 60см фрамуга. Відмовлятися вже не було реальним, так як залишати квартиру без дверей було неможливо. Більше того, у замовленні і договорі зазначено "виніс дверей". По факту ніхто нічого "виносити" не збирався. Їх просто поставили мені у квартирі, на винесення на сміття своїми силами. Два бали за встановлення. Майстри старались.

Олена
05 октября 2019 в 0:01

Придбали у даному салоні 6 міжкімнатних і 1 вхідні двері. Менеджери дуже привітні, завжди допомагають у вирішенні проблем чи якихось питань. Всі терміни завжди виконувались, всі допрацьовки, регулювання і т. Д. Назначались на найближчий час і дівчата ніколи не ігнорували навіть коли все вже було поставлено. Завжди приватні) Самі майстри також чемні, за собоб стараються максимум прибрати. Все швидко. Замірник взагалі супер! Дуже хороший, привітний, кваліфікований робітник.

Андрій
14 июля 2019 в 20:20

Коротше по графіку працюють в суботу до 15.00. Я перся на таксі через все місто, щоб вчасно приїхати. Був біля магазину вже в 14.20. Двері закриті, світло всередині світиться, тому припускаю, що магазин не повністю закритий. Дзвонив їм, трубки не піднімали. Чекав 20хвилин. Коротше потратив купу часу, сервіс ніякий, якщо навіть хотіли закрити магазин на якийсь час, то пишіть повідомлення на двері, а то шаришся біля закритих дверей і гадаєш, зможуть тебе обслужити, чи ні. Втратили реального клієнта.

Саша
08 ноября 2018 в 16:36

Вхідні двері які стояли під дашком поздувалась і потріскала шпоновка чи як воно. Короче не якісні двері

Анастасия
05 ноября 2018 в 3:39

Шановні співробітники!

Спасибі за відмінну роботу і якісну двері.

Всім дуже задоволена і хочу сказати, що спочатку думала, що Ви себе покажете не з кращого боку тому, бо вже був неприємний досвід з однією дверною компанією.

Тепер все змінилося завдяки швидкій та вчасній роботі замірника та команди монтажників. Окреме спасибі менеджеру за детальну інформацію, шкода. імені не памятаю (.

Добавить отзыв