UAOTZYV.COM

Алхімік отзывы

Адрес Львів, просп. Свободи, 23
Телефон +380 (68) 555-01-88
Часы работы 11:00-20:00
Сайт alhimik.com.ua
Рубрики Магазин
Оценка 4.7 34 отзыва
Похожие компании в категории
Паб Купіца — Львів, Пантелеймона Куліша, 1
Майстерня карамелі — Львів, вулиця Сербська, 13
ПП ТВІЙ ДІМ І САД ПЛЮС — Львів, вулиця Городоцька, 174
ОККО — Львів, вулиця Клепарівська, 30-Б

Магазин Алхімік на Свободи отзывы

34
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Дарья
22 марта 2022 в 3:34

Хороший магазин, подобных во Львове не видела. Тут можно купить много чего интересного: благовонии разных ценовых категорий и качества, полставки для них, камушки, сувениры, иконы, книги и прочее.

Единственное, что отталкивает - это запах в этом магазине. Долго там задержаться лично мне сложно. Поскольку в магазине и так продаются разные изделия, которые сильно пахнут, я не считаю нужным дополнительно палить палочки внутри магазина. Во-первых, само помещение маленькое и слабо проветривается, поэтому нахождение в нем не всегда бывает приятно для дыхания, учитывая ещё кучу других запахов. Во-вторых, когда пытаешься выбрать свой запах, этот фактор часто отвлекает. И в третьих я думаю магазин и так бы классно пах, даже если не палить палочки внутри, поскольку запах держится от других благовоний, свечей и так далее. Надеюсь руководство обдумает эту идею.

Владислав
14 марта 2022 в 4:48

Сподобався магазин. Є багато літератури яка мене зацікавила. Атмосферне місце. Чудово пахне благовонням. Супер!

Urufu
06 марта 2022 в 23:13

Схоже на міні базарчик, не надто гарно і організовано середньо. За те є купа цікавих літератури, благовоній вибір - лчі розбігаються. Є різні каменючки, ловці снів та амулети. Для любителів кзотерики саме те що треба. Але якщо просто мимо проходящий то тільки заради благовоній.

Наталия
02 марта 2022 в 1:46

Дуже насичений асортимент, велике приміщення. Потрібно певний час для розгляду. Але неймовірно цікаво!

Ganna
23 февраля 2022 в 5:33

Магазин отличный, я там купила все свои четыре (пока) колоды. Производство Италии "Скоробео".

А Марина там прекрасная работает, теперь моя любоффф)

Саша
24 января 2022 в 20:01

Місце куди хочеться повертатись знову і знову
Відкриваючи двері цього місця, попадаєш ніби у інший світ. Світ гармонії, спокою та релаксу
Люблю цю сувенірну лавку

Борис
19 сентября 2021 в 21:51

Дуже атмосферний езотеричний магазинчик в центрі міста. Якщо полюбляєте благовонії, аромалампи, захоплюєтесь культурою Сходу - саме тут знайдете все необхідне. Великий вибір амулетів різноманітних культур. Рекомендується відвідати.

Наталия
19 сентября 2021 в 4:57

Як для звичайного езотеричного сувенірного магазинчика тут дуже великий асортимент товарів. Широко представлені книги духовного плану, особистого розвитку, література для самопізнання, психологія та ін. Багато красивих самоцвітів, слайдів, жеод, прикрас. Є музичні інструменти: сопілочки, барабани, калімби, дівья, діджеріду, дзвіночки, каратали та ін. Багато сувенірів, димлячі вази, коти, що машуть ручками. Благовоння, ладан. Ціни помірні. Єдине, що засмутило - книги переважно російською, українською - обмаль.

Світлана
22 августа 2021 в 9:45

Дуже милі і розуміючі продавці, які все покажуть, пояснять, порадять. Величезний асортимент, на будь-який смак і ціну.
Шкода тільки, що в магазині не ловить Інтернет і зв'язок поганий, лише на поріг відходити.

Petro
18 июня 2021 в 4:05

Суперовий магазин на цілу Львівську область і не тільки! Самі найобширніші тематики книг можна тут знайти та придбати!

Нина
14 июня 2021 в 17:32

Отличный и очень магический магазин, захожу стабильно время от времени, очень радует девушка-продавец, которая уже стала для меня талисманом этого магического места) она придумала рубрику благовоние дня и каждый раз, когда я туда захожу, спрашиваю, какая у вас палочка дня, как своего рода гадание по чтению енергопотоков) обожаю этот магазин и его голубоглазую хранительницу️?

Марина
06 октября 2020 в 15:33

Завжди прекрасний. Можна загубитись у розмаїтті товару, і це супер! Можна знайти цікаві речі, як для себе, так і на подарунок) Купили келихи на подарунок друзям, і вони сказали: " алхіміком пахне")

Юлія
20 июля 2020 в 0:29

Круте місце! Купа всього - книги, вироби з каміння, ловці снів і ще мільйон дрібниць. Розрахунок лише готівкою. Варто завітати!

Зоряна
16 июля 2020 в 11:16

Чудові продавці. Надзвичайна атмосфера. Товари на всі смаки. Рекомендую. Неодмінно зайду ще не один раз

Капітан
05 апреля 2020 в 22:31

Гарний маленький тематичний магазинчик в самому центрі міста. Тут тобі і статуетки і великий вибір амулетів та навіть збірка літератури від окультної до художньої, персонал привітний і в більшій мірі компетентний. Є багато речей які можуть бути використані в якості подарунку та як доповнення домашнього інтер'єру. В середині завжди чисто і легка музика. Рекомендую.

Elnura
27 февраля 2020 в 11:02

Тут ви зможете купити все що шукали і не шукали) Раз в місяць обов'язково заходжу або щось купити або ж просто за енергетикою!)

Аня
04 ноября 2019 в 10:02

Чудове, атмосферне місце. У магазині безліч товару, різноманіття якого захоплює Вашу увагу повністю.

Татьяна
30 октября 2019 в 0:24

Потрясающий магазин! Кажется, тут есть ВСЕ по теме эзотерики. Отличная коллекция оригинальных колод Таро. Цены очень демократичные по сравнению с тем же Киевом

IUrii
09 октября 2019 в 17:01

Магазин дуже цікавий, у ньому можна провести багато часу розглядаючи унікальний товар який мабуть у Львові більше ніде знайти. Ще з дитинства любив тудит заходити.
Ставлю цінку в три зірочки, тому що при мені продавець дуже неетично і зверхньо повівся з клієнтом який попросив оглянути товар з вітрини, а точніше він просто відмовився це робити не пояснюючи причини чим показав свою байдужість до людини і не захотів врегулювати це питання. Після такого бажання заходити чи рекомендувати таку хоть і цікаву крамницю просто відпадає. Дуже прикро і дивно що саме такий конфлікт стався саме в такому місці!

Анна
16 сентября 2019 в 21:57

Потрясающий магазин, знающие и компетентные продавцы. Даже если не собираетесь ничего покупать, просто зайдите и насладитесь атмосферой)

Добавить отзыв