UAOTZYV.COM

AL-TRANS (ФОП Паславський Я. А.)

Адрес Львів, вулиця Сихівська, 21
Телефон +380 (98) 454-52-12
Часы работы
понедельник10:00-17:00
вторник10:00-17:00
среда10:00-17:00
четверг10:00-17:00
пятница10:00-17:00
Сайт al-trans.com.ua
Рубрики Автотранспортная компания, Услуги трансфера в аэропорту, Аренда автобусов, Автобусные перевозки, Агентство по продаже транспортных билетов
Оценка 4.1 27 отзывов
Похожие компании в категории

AL-TRANS (ФОП Паславський Я. А.) отзывы

27
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Марія
29 февраля 2024 в 14:54

Користуюсь послугами вашої компанії вже останній рік і трохи цього року. Так от Їхала Рейсом Київ - Комо один раз ще минулого року. і цьго року їздила 2 рази рейсом Херсон-Імперія. Так от все попорядку. Чистота 5+; Комфорт теє 5+. Ну тепер про екіпаж. Це просто мегапрофесійні і фантастичні люди Далі цитую "неберіть валізи вони важкі! Може вам холодно ми піднімемо температуру в салоні. Протягом дороги каву, чай і цукорки. Ви зрозуміли все як має бути гостино і по- українськи. А от до деяких пасажирів були питання. Та це відгуку нестосується. Тому Рекомендую однозначно! Сама користуюсь їхніми послугами і Вас запрошую! Хлопцям звичайно премії треба виписати. Витримати Оце "ви далжни" треба мати сталеві нерви.

Галина
17 февраля 2024 в 8:47

Працівники неадекватні 15 лютого2024р замовила квиток до Львова прошу місце на 1поверсі салону. (мені 75р) Відповідь є одне місце 79 (біля туалету) добре я згодна. При посадці в автобус виявилось що 1 єдиний пасажир салону 1 поверху. Телефоную менеджеру (Татьяна) відповідь підійдіть до водія і попросила поміняти місце адже салон пустий відповідь хама- показує пальцем на 79 і кричить сядьте на місце і не створюйте мені С Р А Ч У в салоні І саме головне під час подорожі до Львова. В салоні 1 поверху автобуса було аж 7 вільних місць. Як вам такий сервіз менеджерів і водіїв? Мене дуже цікавить чи власники хоч читають ці відгуки чи ми пишемо самі для себе?

Наталія
03 ноября 2023 в 1:32

Трохи важко, що в туалет сказали лише по-маленькому у крайньому разі, зате з іншого боку тому і чисто і свіжо.
Несподобалось, що водії садять як хочуть, але теж може бути.
Водії багато говорять і контактують - це веселить і заспокоює ;) :)
Сподобалось дуже, що чай роздають 1 раз, хотілось би 2 рази.
Порівняно чисто і пропилосошено.
Приємно, що водії нагадують сміття виносити на кожній зупинці.
Попереджають, що не чекатимуть порушників, яких на кордоні затримуватимуть. Тому автобус вчасно прибув.

Татьяна
30 августа 2023 в 18:38

Это самая гадкая компания, где некомпетентны все-начиная от менеджера, заканчивая водителями. Водители это отдельный разговор- хамло невоспитанное, которое не умеет работать с людьми. Нам с ребенком 6 лет умудрились продать 2 билета на разные этажи автобуса, менеджер, признав свою ошибку сказала переговорит с водителем и попросит, чтоб нас с ребенком посадили вместе. Я утром перед отправкой уточнила, все ли ок, решили ли вопрос, потому как до точки, откуда стартовал рейс мы проделали больше тысячи километров и ехать непонятно по какому ещё почти 2 дня не было желания. Сказали да, все ок, иди е на посадку, расчитывайтесь с водителем, я сказала что расчет будет только тогда, когда нас посадят вместе, я была в шоке, что вместо того, чтоб вопрос был решен водитель сказал, что это не его проблемы садить маму и ребенка вместе, если я сама не смогла договорится с пассажирами, пусть ребенок едет отдельно, он не такой маленький. Я говорю, нет мы так не поедем. После чего водитель выставил мои сумки и уехал.
Это просто шок, сколько ездили, с таким быдлом не сталкивалась никогда. Проезд был забронирован в обе стороны, хорошо, что я его не оплатила перед поездкой, так бы было выброшено больше 13 тыс в пустоту.
Никому не рекомендую этих шарлатанов.
Автобус ВС 4204РВ, рейс Киев-Комо

Надія
02 ноября 2022 в 20:05

Хочу залишити подяку водіям, з якими я їхала 1 листопада 2022року зі Львова до Неаполя. Дуже ввічливі та приємні хлопці! Вони зробили все можливе, щоб наша довга подорож була максимально комфортною. Автобус також комфортний для довгих переїздів.

Elena
20 октября 2022 в 18:37

Хамське ставлення водія, некомпетентність менеджера. Відсутність якісного базового сервісу за великі гроші, сама компанія не спроможна навіть Вибачитись, натомість видаляє негативні відгуки у себе на сторінці в Фейсбуці та блокує. Бо ніде більше їх не можна залишити.
Їхала літом напрямком Київ - Пескара.
Почалось з того, що менеджер написав хибний час відправлення на 2 години пізніше (я чудом встигла на рейс), і замість того щоб вибачитись, почав сперечатись що він правий.
Далі водій Руслан (той що високий худий) - відверто хамло, веде себе так, наче це він платить тобі за те що ти користуєшся їх послугами перевізника! Далі по самому автобусу саме цього напрямку - туалет не працює, сидіння не відсуваються, ноги впираються в переднє сидіння, неякісний телевізор з таким же неякісним серіалом, який голдить протягом всієї дороги!
І на додаток сама компанія Al-trans яка замість адекватної реакції - покращити свій сервіс та вибачитись - видаляє негативні відгуки та блокує тебе, щоб ти більше не міг залишити відгук який псує їм рейтинг! Що свідчить про абсолютну відсутність розуміння про стандарти якості, спілкування із клієнтами, та недобросовісність!

Дмитро
13 октября 2022 в 21:42

Повний нуль у комунікації з клієнтом.

Домовилися про передачу речей, то відразу сказали що потрібні конкретні сумки, Ок купили приізжаємо на вокзал стоїть супер діловий кондуктор, чи хто він там (той що відмічає хто їде)
І каже ми не беремо речі мол ваші проблеми з ким ви там домовлялися (оператору не дозвониться бо час не робочий) я нічого не візьму і везти не буду

На поїздку до вокзалу потратив в дві сторони 400 грн на таксі щоб привести 2 сумки

Короче шарага повна

Авто було червоного кольору з надписами AL-TRANS
Платформа 34

Марія
09 октября 2022 в 21:11

Я немаю слів щоб висловити своє незадоволення для компанії! Якщо ви занімаєтесь перевезеннями і при цьому берете передачі то напишіт при курант. В цій компанії скільки хочуть стільки беруть і щей відповідають не влаштовувало треба було не передавати. Соромно! Що такі перевізники! Ви з України? То непозорте Україну бо є люди які нам допомагали,

Рузанна
18 сентября 2022 в 20:26

Їхала автобусом ВС9900АВ з Риму 28.08 2022 команда водіїв супер немає слів позитивні чуйні було дуже комфортно дякую за подорож а особливо Андрію Степану та Вадиму (якщо не помилилася так звали команду),

Максим
06 января 2021 в 3:05

Вирішив поїхати туром по Італії. Я не дуже полюбляю тури такого типу (автобусом) так, як довгі переїзди виснажують, але AL-Trans - перша фірма перевезення, яка зробила всі ці недоліки непомітними: комфортні автобуси, розсуваються сидіння в салоні автобуса по ширині, водії допомагають з багажем

Саша
31 декабря 2020 в 18:31

Були в турі Відень+Будапешт, виїжджали у п’ятницю зі Львова. До речі, без затримок, за що окремо дякую. Поїздкою були дуже задоволені, діти у захваті! Автобус на якому їхали був зручний та тихий, приємно, що сидіння можна регулювати по ширині. До водіїв зауважень немає, спокійні та ввічливі молодики, які добре знають свою роботу.

Михайло
08 декабря 2020 в 18:42

10.09.20, мав вирушити з Києва до Львова в 23: 15 (по графіку). Вже в 22: 40 водії вирішили виїхати без мене, аргументуючи моїй сестрі, яка вже знаходилась в автобусі що вони чекати не будуть так як їдуть на Рим. Вона їм пояснила, що я через 5 хв точно буду, а відправлення має бути через пів год. На що вони сказали що це мої проблеми, всі нормальні люди вже є в автобусі!

Кирило
02 декабря 2020 в 18:20

С компанией поехали на Микс уикенд Вена+Будапешт со Львова) Сразу хочу похвалить водителя Владимира - крайне позитивный и прикольный мужик) Автобус чистый, ухоженный, со всеми удобствами) есть розетки для зарядки гаджетов) Сам тур был очень крутой, провели время на славу) Спасибо вам за крутые каникулы)

Богдан
13 ноября 2020 в 16:09

Зі Стрия виїжджали у вересні до Болгарії вашим автобусом. Поїздка дуже сподобалася, вражень отримали на рік вперед) Дякуємо, сподіваюся що зустрінемося наступного року!) Славіку та Івану вітання)

Маркиян
11 ноября 2020 в 7:09

Часто подорожую різними країнами Європи. Останнього разу користувався вашими послугами. Все було круто, чудові автобуси, хороший водій. Дуже зручні крісла та всі умови. Рекомендую!

Галина
17 октября 2020 в 14:02

Была в хорошем шоке), бесплатный кофе, чай и различные вкусности я в автобусе увидеть не ожидала) Мелочь, а приятно.

Софія
29 сентября 2020 в 4:44

Благодарим за перевозку нашей группы по маршруту Львов-Неаполь-Львов.
Планируем съездить ещё, но в другой город. Единственным незначительным минусом было долгое ожидание пересечения границы туда и обратно. Но все мы понимаем, что это не от вас зависит. Еще раз спасибо за замечательный сервис.

Любомир
20 августа 2020 в 7:05

С девушкой решили съездить на несколько дней в Рим. Ехали из Киева, до Рима добрались быстро и без задержек, разве что немного постояли на границе. Про автобус нечего говорить особо, всё как и везде: розетки, вай фай, удобный сиденья. Ну и кофе с чаем, за это отдельный плюс. Выбрали вас так как цена более демократичная, в сравнении с другими перевозчиками. На данный момент, могу смело вас рекомендовать.

Дмтрий
25 июля 2020 в 1:01

Дорога была со Львова в Неаполь и обратно через вас. Всё прошло успешно, доехали вовремя!) Цена на услуги не кусается)

Ирина
16 апреля 2020 в 12:36

Їздили в серпні до Болгарії з цим перевізником від турагенства Адріатік тревел. Поїздка пройшла чудово в обидва боки, отримали багато вражень та емоцій. До речі, хвалю ваші автобуси, дуже зручні сидіння для довгих подорожей. Успіхів вам!

Добавить отзыв