UAOTZYV.COM

Аква Формула. Клінінг Львів

Адрес Львів, вулиця Природна, 5б
Телефон +380 (97) 050-16-85
Часы работы
понедельник08:00-21:00
вторник08:00-21:00
среда08:00-21:00
четверг08:00-21:00
пятница08:00-21:00
суббота09:00-19:00
воскресенье09:00-19:00
Сайт aqua-formula.lviv.ua
Рубрики Химчистка
Оценка 4.3 3 отзыва
Похожие компании в категории
Єврочистка — Львів, м, вулиця Володимира Великого, 26
Мережа хімчисток Чисто — Львів, вулиця Героїв УПА, 77
АСО — Львів, вулиця Городоцька, 154А
Єврочистка — Львів, вулиця Івана Франка, 61

Аква Формула. Клінінг Львів отзывы

3
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
ivanna
10 июня 2022 в 16:46

Після першого візиту три місяці тому не хотіла залишати негативний відгук, бо враження залишились двоякі. Тоді у телефонному режимі було обговорено потребу почистити автосидіння, на якому обпісявся кастрований кіт. Співрозмовник-майстер погодився взяти роботу. Замовила чистку двох сидінь на мінімальне замовлення (500 грн). Результат - сидіння не відчистили від сечі, а просто її там розвазюкали, салон три тижні сильно смердів господарським милом (на що сьогодні я почула мінімум три різні причини, починаючи від моєї старої оббивки до реакції з сечею. Ага, саме так.) вкупі з уриноамбре. Плюс віддали напіввологим. Тоді на зауваження про крісло майстер сказав "поїздите тиждень - вивітриться, а як ні, то я нічого не пороблю, в нас ж професійна техніка, суха волога чистка". Ну ок, запах зрозуміло ж не вивітрився, тому що органіку потрібно знешкоджувати спеціальним засобом, про що я тепер знаю і чим ми і виводили самостійно. Тоді я дуже карталась за бажання пожалітись на результат роботи і відчуття провини, що може я вимагаю занадто і такі запахи і справді не виводяться.

Станом на сьогодні після спеціального знешкоджувача запахів в машині залишився ледь відчутний запашок, який з'являється при високій вологості (очевидно десь затекло і потрошки випаровується), тому ми вирішили знову завезти на чистку, щоб те сидіння просто гарно промили від всіх залишків і просушили. Вирішила звернутись сюди, тому що ціна за роботу невисока і майстер минулого разу був приємний. Та сьогодні співрозмовник дуже сильно втомився за три хвилини розмови слухати мою ситуацію, і раптом заявив, що в нього запис на 3,5 тижні вперед. Я Вас зрозуміла, дуже елєґансько:) що ж, не буду відволікати майстра, і вам не рекомендую, особливо якщо звертатиметеся зі схожою до моєї проблемою.

З вагомих плюсів - майстерня в гаражі новобудови, без алкашів навколо, акуратний і ввічливий майстер, безкоштовно почистили підлогу під килимком від шерсті, і почекали на мене, бо я на 15 хв спізнювалась забрати - дякую! Основний жирний мінус - клінінг-сервіс не знає, чим виводиться органіка.

Гарик
06 мая 2022 в 18:12

Заганяв машину на хімчистку. Майстер привітний, роботу зробили на 5+. Мені сподобалося, рекомендую.

Макс
17 июня 2021 в 3:45

Робив хімчистку 2 автомобілів. Дуже сподобалась якість виконання, індивідуальний підхід, приваблива ціна порівняно з іншими фірмами, особливо привітність керівника.
Рекомендую!

Добавить отзыв